Bomain badpakken pakken je in

Yes! Met Bomain hebben we weer een heerlijk nieuw Nederlands beachwear merk in ons warehouse. Vanaf het moment dat we kennis maakten met dit merk, wisten zij ons in te pakken met hun mooie designs en klassieke snit. We hebben inmiddels al jaren ervaring en een goede neus voor kwaliteit, om dan nog steeds aangenaam verrast te worden blijft heerlijk. Dat doet Bomain. Naast bikini’s en tankini’s heeft dit mooie merk ook badpakken. Een Bomain badpak is gemaakt voor de vrouw met klasse en stijl. Wij stellen ons dan ook voor dat jij met een Bomain badpak naadloos aansluit bij het dek op je grote Yacht. Heb je geen bootje voor de deur, of uberhaupt geen zin in varen? Dan kan je een bomain badpak ook heel goed aan het zwembad, in de tuin of op de camping dragen.

Bomain Brugge
Grijs/Wit Badpak

69.95

Bomain Athene
Wit/Zwart Badpak

69.99

Bomain Paris
Rood Badpak

59.99

Bomain Florence
Roze/Print Badpak

69.99

Bomain Warschau
Zwart/Print Badpak

64.99

Bomain Giraf
Zwart Badpak

69.95

Pakkende dessins en prints op de Bomain badpakken

De badpakken van Bomain vallen op door óf de mooie print, of juist de klassieke combinatie van zwart/wit of donkerblauw. Neem bijvoorbeeld het Bomain Santorini badpak. De prachtige print laat jouw figuur opbloeien tegen de verder saaie badpakken van de girls next door. Maar ben jij meer van de onderkoelde statements? Dan is het Bomain Zanzibar badpak jouw op het mooie lijf geschreven. Over lijven gesproken. De badpakken van Bomain zijn zo gesneden dat zij jouw figuur op haar voordeligst uit laten komen. Maakt niet uit of jij een smal gesneden deerne bent of een voluptueuze dame, elk lijf wordt beeldig verpakt door Bomain Beachwear. Met maten die gaan van 36 tot 46 is er een strandwaardige badpak-verpakking voor elke body. Door de perfecte snit en uitgekiende patronen zie en voel je dat deze badpakken je fantastisch omarmen en je eruit laten zien als een prachtige beach babe.

 

Pak zo’n Bomain badpak, dit wil je niet missen

Bomain is een luxe merk met dito uitstraling. Zoals je van ons kan verwachten zorgen wij natuurlijk dat deze luxe voor iedere mooie dame bereikbaar wordt. Luxe boot of niet. Maar liefst 30% korting krijg je bij Dutch Designers Outlet op de prachtige Bomain badpakken. Wij streven altijd naar de mooiste beachwear voor de fijnste prijs. Dat is typisch Dutch Designers Outlet. Pakken jij je voordeel, pakken wij het voor je in. Op werkdagen voor 16.00 uur bij ons besteld, zorgen wij dat dat inpakken zdiezelfde dag nog gebeurt. Hebben wij je al in kunnen pakken? Pakken dan, die korting!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!