Zoekfilter

Naturana badkleding voor jouw summerbody

De zomer komt altijd sneller dan je zomerlijf. Maakt niet uit of die zomer pas in juli begint. Herkenbaar? Dan heeft Dutch Designers Outlet jouw summer solution! De Naturana badkleding is in onze outlet ongelofelijk lekker geprijsd. “Maar”, denk jij nu, “dat maakt mijn lijf nog niet zomerklaar toch?” Wel als je weet dat de Naturana badkleding ervoor zorgt dat jij een klassieke tijdloze beachlook krijgt. De perfecte pasvorm van Naturana badkleding zorgt ervoor dat jij ook zonder personal trainer goed voor de dag komt. Scheelt niet alleen in tijd, maar ook zeker in de centen. Daar worden we zooo zomerblij van!

- 30%

Naturana Corsage
Zwart/Print Badpak

44.99 31.49

Welk Naturana badpak kies jij?

Hmmm, volgende dilemma, wat te kiezen? Voor alles is wat te zeggen. De Naturana badpakken zijn zo gesneden dat alles wat je niet wilt laten zien verborgen is, terwijl je pluspunten mooi naar voren komen. De dessins zijn op een mooie manier verwerkt in de badpakken. Door de schuine lijnen en het slimme gebruik van kleuren kleden de Naturana badpakken mooi slank af. Hoef je niet meer aan de droge sla om die perfecte beachlook te krijgen. Combineer je Naturana badpak met een mooie hoed en zie hier, als moderne Audry Hepburn ga je het strand zeker en vast veroveren.

 

We gaan te water met Naturana swimwear

Hallo strandwacht! Die zit direct te turen door zijn verrekijker als jij het strand op paradeert in je Naturana badkleding. Tuur eens goed op onze site, dan zie je dat je bij Dutch Designers Outlet de beste Naturana badkleding scoort voor de fijnste prijsjes. Dus in schoolslag naar de site en peddel zo naar je nieuwe badpak. Hengel je nieuwste vangsten in je winkelmandje en bestel snel.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!