LingaDore bikini collectie 2020

Wauw, LingaDore heeft naast haar luxe en fijne lingerie ook een badmodecollectie om je vingers bij af te likken. Voor de stijlvolle dames van alle soorten en maten die ook op het strand hun elegantie willen benadrukken. LingaDore bikini’s zorgen voor een extra blik als je het strand op paradeert. En bij Dutch Designers Outlet shop je deze bikini’s voor betaalbare prijzen.

LingaDore Beach VIBRANT
Paars Bikini Set

59.95

LingaDore Beach VIBRANT
Groen Bikini Set

59.95

LingaDore Beach Nectar The Colour of Joy
Peach Pink Bikini Set

59.95
- 50%
- 50%

LingaDore Beach Hippie Crochet
Off White Bikini Set

59.95 29.98

LingaDore geeft elegantie vorm

Sinds de zomer van 2006 geeft LingaDore ook op het strand haar collectie een gezicht. En vanaf dat jaar wordt er elk jaar reikhalzend uitgekeken naar een nieuwe collectie. Doordat er bij LingaDore dames meedenken over de collectie, zie je en merk je dat de collecties ook echt past bij iedere vrouw. Verschillende stijlen, kleuren en een breed scala aan prints, je zou er hebberig van worden! Hebberigheid vinden wij een hele goede eigenschap in deze context, want niet alleen elegantie krijgt vorm, ook de prijs is heel elegant te noemen. Heeft je portemonnee ook een fijne dag.

 

Game, set and match

Niet alleen in de tenniswereld gebruiken we deze termen, wij zijn er ook wel van! Want ben je niet zo van de setjes? Dan kan je bij Dutch Designers Outlet verschillende bikinibroekjes en bikinitops combineren met elkaar. Rood en blauw je favoriete combinatie? Voor de prijzen van LingaDore badmode bij ons kan je zelfs een paar setjes shoppen. Die dan weer heerlijk met elkaar matchen. It’s all in the game bij LingaDore bikini’s.

 

LingaDore badmode scoren

Scoor nu je favoriete mix, set of alleen een top of broekje. Win jij deze match glorierijk met mooie nieuwe badmode items voor een prettige prijs. Bestel je voor 16.00 uur op werkdagen, verzenden wij je bestelling dezelfde dag nog. Dan lig je snel beeldig in de achtertuin, aan het zwembad of op het strand. Die set heb je alvast gewonnen!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!