Marlies Dekkers Bikini’s

De bikini’s van Marlies Dekkers zijn direct herkenbaar. Deze queen van de Dutch lingerie design heeft een heel eigen handschrift, waarmee ze jouw lijf opvallend goed beschrijft. Met een Marlies Dekkers bikini voel jij je de droom koningin van elk strand, zwembad of beachbar, waar ook ter wereld. En wat wij nu zo heerlijk vinden, is dat met onze kleine Marlies Dekkers bikiniprijzen, iedere vrouw zich als een koningin van de badmode kan voelen!

- 60%
- 50%

Marlies Dekkers Badmode Panthera
Rood/Zwart Voorgevormde Bikinitop

119.95 59.98
- 70%

Marlies Dekkers Badmode La Flor
Groen Voorgevormde Bikinitop

99.95 29.99
- 75%

Marlies Dekkers Badmode Puritsu
Marine Blauw Voorgevormde Bikinitop

129.95 32.49

Marlies Dekkers Bikini’s zijn er zwart, blauw en nog veel meer kleuren

Met een zwarte Marlies Dekkers bikini val je toch op. Komt door de snit, oftewel de pasvorm. Echt, je figuur kan je niet beter verwennen dan met deze prachtige bikini’s. Ben je geen zwartkijker? Geen probleem, want blauw is de volgende vaste kleur in Marlies’ bikini collectie. Wil je ook geen blauwe Marlies Dekkers bikini? Nou dan kies je toch gewoon voor roze, goud, geel, groen, beige….de lijst van Marlies Dekker bikini-kleuren is grandioos eindeloos. Net als de maten. Want hallo, als curvy model slaag je heel goed bij deze fashion queen.

 

Marlies bikini’s, naadloos mooi

Alle Marlies Dekkers bikini’s hebben dat fantastische elegant design met een weergaloze ondersteuning. Marlies Dekkers kleedt alle maten, vormen en kleuren dames (en heren, maar daar hebben we het nu even niet over). En daar houden wij van bij Dutch Designers Outlet. Wij vinden dat elke vrouw het verdient om haar meest sexy zelf te zijn die ze kan zijn. Zo. Punt.

 

De meest toffe Marlies Dekkers bikini’s sale

Ja, we blijven het toch zeggen hè, de Marlies Dekkers bikini sale begint toch écht bij ons. Want wij zijn met vlag en wimpel geslaagd als het om de Marlies dekkers bikini outlet gaat. Waar je normaal gesproken toch wel wat doekoes neer moet leggen voor een écht Marliesje, kan je er bij ons voor hetzelfde geld gewoon drie bikini’s van kopen. Dat noemen wij een toffe sale. We hebben je al verleid hè…jaaah geef maar toe. Snel je mandje vullen en dan ben jij klaar om de koningin van het strand te worden deze zomer!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!