Sapph Bikinitops

Voor Sapph bikinitops steken wij graag onze borsten uit! Wij zijn fier op alle dames (en dan bedoelen we ook echt iedereen) en de verschillende vormen en maten borsten. Met de bikinitops van Sapph kan jij optisch een hele bos hout voor de deur laten zien, zonder dat je de bomen ervoor moet kappen, figuurlijk gesproken. Dat doet dit oer-Hollandse merk al jaren met haar beha’s, maar ook de bikinitops mogen gezien worden.

- 50%

Sapph Beach Paradiso
Marine Blauw/Print Voorgevormde Bikinitop

49.95 24.98
- 60%

Sapph Beach Brigitte
Marine Blauw/Print Push Up Bikinitop

74.95 29.98
- 60%

Sapph Beach Doris
Marine Blauw Soft-Cup Bikinitop

64.95 25.98
- 60%

Sapph Beach Brigitte
Geel/Print Push Up Bikinitop

74.95 29.98
- 60%

Sapph Beach Brigitte
Paars Push Up Bikinitop

74.95 29.98
- 60%

Sapph Beach Brigitte
Marine Blauw Push Up Bikinitop

74.95 29.98

Sapph bikini’s geven de zomer kleur

Naast de borsten een fijne verpakking te geven op het strand, zijn de Sapph bikini’s natuurlijk ook te krijgen met diverse onderstukken, broekjes dus. We concentreren ons eerst eens op de bovenkant. Want de bovenstukken van de bikini’s van Sapph zijn wel de moeite waard om even over door te bomen. Voor alle figuren hebben de designers van Sapph namelijk dé perfecte top ontworpen. Ben je een appel, een peer, een stengel of een zandloper? Of de ene dag iets meer appel? Nou dan heeft Sapph altijd het goede model.

 

Gooi die Sapph bikinitop aan

Neem bijvoorbeeld de bandeau top, die heel fijn is voor een mooie dame die iets meer heup heeft. Huh denk je nu, een top voor je heupen? Jawel want zo’n top zorgt dat men naar het fijne fruit kijkt aan de bovenzijde en zo vallen je heupen minder op. De zandlopers onder ons geven we graag een triangeltop. En ben jij een babe die echt alle ogen op zich gericht wil hebben? Dan heeft Sapph bikinitops met ruches, dubbele bandjes en volants die smaakvol en sensueel van de schouder af bengelen. Ook mooi als je tot de lange lijzen behoort, maar voor meer van die tips verwijzen wij heel graag naar onze modegoeroe Sir Sebastian.

 

Sapph bikinitop voor bodemprijzen

Als je alle dessins en designs zo langs ziet komen dan weet je gewoon, deze bikini’s zijn de top of the bill. Daarover gesproken, billen daar houden we ook van! Met de Sapph bikinitops en onderstukken weet je ook dat zowel de billen als de borsten op zijn mooist worden verpakt. Want de ontwerpers van Sapph gaan voor internationale allure en dat straalt deze badmodecollectie ook uit. De filosofie achter de Sapph bikinicollectie is dat iedere dame kan genieten van een mooie bikini.  Dus voor elke peer, appel of lange lijs is er een bikini voor de fijnste prijs.

 

De Sapph bikinitop, samen met een spannend broekje

Het hele bottom-less heeft het nog niet gewonnen van het topless. Dus combineer je Sapph bikinitop in vele vormen en dessins gewoon lekker met een Sapph bikinibroekje. Broekjes met strikjes, met bandjes, met veel bandjes, in de bips of juist ver over de kont, alles is te krijgen bij dit fijne en mooie merk. Wij zijn fan van Sapph, al heel lang, en we zijn erg blij met de Saphh Badmodecollectie, die je bij Dutch Designers Outlet voor heel fijne kleine prijzen kan aanschaffen.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!