Zoekfilter

Sapph Tankini's

In de badmode die door Sapph wordt ontworpen keren steeds dezelfde sterke uitgangspunten terug die het merk zo groot hebben gemaakt. Elegante eenvoud en de beste stoffen komen samen in designer beach fashion waar je in gezien mag worden! Natuurlijk hebben we er bij Dutch Designers Outlet voor gezorgd dat je ook onze selectie Sapph tankini's voor hele zachte prijsjes in huis kunt halen. Heb je al zin in je strandvakantie? Met onze slimme inkoopstrategie bezorgen we je supervoordelige nieuwe Sapph tankini zo snel aan je voordeur dat je niet eens tijd hebt om je koffers te pakken!

Varieer je zomerse looks met Sapph tankini's

Het merk Sapph kennen de meeste mensen vanwege het enorme succes van de lingerielijnen die dit modehuis heeft uitgebracht. Toch is lingerie niet het enige waar de makers van Sapph in uitblinken. Steeds meer vrouwen in Nederland, België, en eigenlijk de hele wereld hebben ontdekt dat de typische Sapph aanpak ook hele mooie badmode oplevert. Daarvan zijn onze Sapph tankini's een prima voorbeeld. Net als bij Sapph bh's, slips en badpakken stralen de ontwerpen van Sapph tankini's een sterke eenvoud uit. Daardoor zie je meteen dat het hier om topmode gaat, waarbij zorgvuldig ontwerp en slim materiaalgebruik tot in de kleinste details zijn doorgevoerd. In een Sapph tankini zie je er dan ook niet alleen fantastisch uit, maar je voelt je ook nog eens op je best vanwege het comfortabele ontwerp. Er prachtig uitzien en je geweldig voelen: Sapph tankini's bieden je de perfecte combinatie voor elke zomerdag aan de waterkant!

Een Sapph tankini voor elke mogelijke strandsituatie

Met je Sapph tankini ben je perfect uitgerust om de hele dag te genieten van de zee en het strand, ook als je naderhand nog even een drankje doet, of als er bij aankomst nog net geen honderd procent strakblauwe hemel is. Het leuke van een Sapph tankini is dat je er toch net een beetje meer mode mee neerzet dan je met een bikini of badpak alleen kunt bereiken. Zo hou je modieus het midden tussen een hemdje en een bikinitop, maar dan wel met het kenmerkende stijlvolle design waarmee Sapph badmode op elk nieuw ontwerp haar compleet eigen stempel weet te drukken.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!