Als eitjes in het juiste dopje

Als eitjes in het juiste dopje
apr 7, 2023

Het is lente! Echt waar, ja ik heb het zelf ook nog niet gevoeld hoor. De natte pootjes worden me ook een beetje teveel. Ik wil dartelend en kwispelend genieten van rokjesdag, iedere dag. Maar helaas heeft Koning Winter voorlopig de vakantie in ons land verlengd. Maar…het wordt toch altijd weer Pasen. En dan wil je toch alle eitjes lekker in het juiste gekleurde dopje, zal ik maar zeggen. Dus als jij er je op je paasbest uit wil zien, dan heb ik hier voor jullie: de tips en tricks van lingerie voor april 2023!

 

Zoals al verteld in mijn vorige blogs (lezen, lezen, lezen dames, zo veel goede adviezen, want ik weet nu eenmaal van heel veel zaken heel veel) beantwoord ik de vele vragen die jullie mijn lieve buurtjes van Dutch Designers Outlet stellen. Zo kennen jullie aan het einde van het jaar, als je maar blijft meelezen, alle tips and tricks van Néerlands beste lingerieontwerpers. Dus steek die snorhaartjes maar weer eens fijn uit deze aflevering, we gaan wat tips delen over ondergoed dat eigenlijk onderslecht zou moeten heten. Welkom in de wereld van de zakkende bandjes en loslippige elastiekjes.

 

Gelukkig hebben we de zwaartekracht nog

We gaan vandaag van boven naar beneden. Dat betekent, in het geval van jullie harige lingeriegoeroe extraordinaire, dat we gelijk afdalen naar de heuvels van het decolleté. Dus, dames, we starten met de borsten. Heren, als jullie meelezen, heel handig, want oh oh oh wat een goede tips om met het perfecte lingeriecadeau thuis te komen. Met de komende leuke feestdagen in zicht, is dat toch een heel fijn idee. Goed, de heuvels van de dames hebben, in tegenstelling tot de heuvels van Zwitserland, een goede ondersteuning nodig. Ook als ze klein maar fijn zijn ladies! Want ook die kleine handsinaasappeltjes gaan de zwaartekracht op een bepaald moment voelen. En als je ze netjes ondersteunt, dan vecht je die zwaartekracht succesvol aan voor jaren en jaren. Dus, geef je borsten de steun en het comfort dat ze nodig hebben.

 

Opgeruimd staat netjes

Eerste wat je moet doen, ruim je lingerie la uit en zoek naar beha’s die op de volgende punten altijd je doen verzuchten: deze draag ik niet want mijn bandjes zakken af. Deze draag ik ook niet want hij kruipt omhoog op mijn rug, of de beugels prikken in mijn parmantige boezem. Wist je dat je zelfs lichamelijke klachten kan krijgen als je beha niet goed meer zit? Denk aan schuurplekken, pijnlijke of jeukende borsten, zwellingen onder je oksels zelfs. Ik ben dokter Google niet, maar je kan van deze harige expert op pootjes aannemen dat je niet direct het ergste hoeft te denken als je al deze zaken ervaart zodra je je ’s morgens in je oude vertrouwde beha hijst. Tijd voor een nieuwe dot lingerie met dito beha lieverds!

 

Je voelt er niets van

Een mooie beha voel je niet, zie je misschien net boven je shirtje uitpiepen. Maar vooral, je vriendinnen passen er perfect in. Dus laat je eens goed opmeten in een mooie lingeriezaak of doe het met de tips die ik in mijn eerdere blogs heb gegeven en ga daarna op jacht naar een mooie beha in de juiste maat. Geloof mij nu, je gaat weer swingend door het leven!

 

Door naar beneden

Afijn, door naar beneden, going down! Als je je graag sexy voelt, is een broekje waar het elastiek uithangt, of waar de pijpjes te los van zitten niet de manier. Of als je string schuurt en je regelmatig een ‘wedgie’ hebt, een sjiek woord voor als je je broekje uit de bilnaad moet hijsen, dan is het tijd dat je je strings, broekjes en andere mooie ondergoedjes eens goed doorloopt. Dat wat kapot of verwassen is kan je nog hergebruiken als een schoenpoetslap, of als een ander stofvangertje. Zijn jouw strings daar echt te klein voor, dan mag je ze van mij ook in het ronde archief doen, oftewel de prullenbak. Een goed zittende onderbroek is, geloof mij, levensveranderend. Want wat geldt bij de beha, geldt ook bij de broekjes, je hoort lingerie niet te voelen. Ondergoed mag gezien worden als het perfect je rondingen omarmt en je figuur knuffelt. Want dan zie jij er namelijk ook fantastisch uit.

 

Heren, pak de bal op

Heren, even naar jullie paasgedachten, want al meelezend zie ik toch wel dat ik jullie gevoelige snaar raak als het gaat om je partner in een lekker setje. Als zij iets draagt wat goed zit en perfect staat, dan kan je dat setje stiekem eens pakken en de maten fotograferen met je mobiel. Sta jij daarna mooi te shinen in de lingeriewinkel (liefst die van mijn buren Dutch Designers Outlet natuurlijk), want jij bent die enorm leuke attente vent die de maten van zijn dametje zo uit de digitale mouw schudt.

Daarnaast heb ik ook nog wel een paar handige tips voor als jij ook wat ondergoed-oncomfort ervaart.


Comfortabel de boxers in

Als je broekjes te los zitten, waardoor je bij iedere bukbeurt het gevoel hebt tot de Unie der Bouwvakkersdecolleté te horen, is het toch echt tijd voor een fijne nieuwe slip. Als je het gevoel hebt dat je ballen altijd maar slapen dan is een maatje groter wellicht een stuk opgeluchter, om nog maar niet te spreken van luchtiger en prettiger. Loop je gelijk een stuk charmanter. Want een flip in een ouwe slip, das voor niemand fijn. Daarom ook voor jullie heren: uitmesten die onderbroek en boxershorts kast. Want met de Pasen komt de lente en daar hoort een opgeruimd gevoel bij. Met eitjes in de perfect passende dopjes, iedereen directomomento weer in zijn en haar nopjes.

 

Nou dames en heren, ik hoop jullie een zeer passende en inspirerende blog te hebben doen toekomen. Het was weer een genot om mijn deskundigheid met jullie te delen. Eet niet teveel eitjes, maar geniet wel van de feestdagen. Met passende lingerie wordt dit een… eitje!

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!