Bad Boy Bastian Is Back In Business

Bad Boy Bastian Is Back In Business
jan 10, 2020

Zo, na een wat moeizame start is de spreekwoordelijk kop er inmiddels wel weer af hoor... Het kersverse jaar 2020 is nu toch echt goed en wel begonnen. De champagnedampen zijn opgetrokken, de kerstboom ligt buiten op de stoep weg te kwijnen en – veel belangrijker – jullie bloedeigen blogkoningspoedel heeft er weer zin in!

 

Wijdbeens

Het maagdelijke nieuwe jaar ligt wijdbeens op ons te wachten mensen, dus ik duik er direct maar bovenop met een smeuïg stukje modenieuws onder de gordel. Of ja, modenieuws... eigenlijk gaat het een beetje over mezelf, maar goed, ik adem nu eenmaal mode, dus dat telt gewoon mee vind ik. Ik wil graag even met jullie delen wat ik mezelf heb voorgenomen voor 2020. Jawel, u hoort het goed, lief publiek: Sir Sebastian heeft heuse goede voornemens zitten bedenken!

 

Haalbare kaarten

Goede voornemens, wie kent ze niet, wie maakt ze niet en, veel interessanter: wie verbreekt ze niet na een week of twee? Het is ook niet makkelijk om jezelf een beter mens te maken, of een betere hond in mijn geval. Een paar kilo verliezen? Lijkt haalbaar, totdat je na twee gênante vertoningen in de sportschool besluit dat je toch liever grote matenmode blijft dragen. Die borrel gewoon laten staan dan maar? Ook een populair voornemen, totdat je een heel weekend broodjenuchter naast je dodelijk saaie vent op de bank hebt gezeten. Misschien toch maar niet die fles vaarwel zeggen dan, maar liever je huwelijk uitzwaaien dit jaar? Mensen, hou toch op! Je maakt het jezelf alleen maar hartstikke moeilijk met van die onhaalbare voornemens. Ik weet het, ik voel jullie pijn: been there, done that. Precies daarom ga ik het in dit gloednieuwe jaar en dit kersverse decennium dus heel anders aanpakken.

 

Zonde, zonde, zonde!

Mijn eigen voornemen kwam deze kerstperiode eigenlijk spontaan boven drijven, terwijl ik heel braaf op bezoek was bij m’n oude tante Alie. Dat is trouwens meteen ook een voornemen dat ik er gratis bij heb bedacht: dat doen we dus niet meer! Volgend jaar ga ik ofwel bij spannende vrienden de kerst doorbrengen, of ik sluit me gewoon op in m’n hok met een dure fles whisky om te knuffelen. Wát een suffe toestand zeg... niet te doen. Maar goed, ik had dus wel ruim de tijd om eens rustig mijn zonden te overdenken. Raad eens wat mijn conclusie was? Ik heb er niet genoeg! Niet genoeg zonden bedoel ik dan hè? En dat vind ik dus zonde.

 

Lekker stout

Mijn goede voornemen voor dit jaar wordt daarom helemaal geen goed voornemen. Ik heb me juist voorgenomen om een lekker stout voornemen als voornemen te nemen. Volgt u het nog? Laat ik het anders zeggen: ik vind een stout voornemen juist een goed voornemen. Dat heeft er alles mee te maken dat ik mezelf vorig jaar veel te braaf heb gedragen, al zeg ik het zelf. Ga maar na: ik was op modeshows, carnavalsfeesten, aan de Franse Riviera en zelfs meerdere malen bij de koninklijke familie, en dat allemaal zonder ook maar één keer uitgescholden, buiten de deur gezet, of gearresteerd te worden... Iedereen vindt me lief en aardig, maar met de Likes schiet het intussen totaal niet op. Hartstikke slecht voor de publiciteit natuurlijk, en dat werkt gewoon in je nadeel als je hard werkt aan een reputatie als influencer. Hoogste tijd voor een andere benadering!

 

Verslechter de wereld, begin bij jezelf!

Daarom ga ik dit jaar mijn leven beteren – door het te verslechteren! Ik ben helemaal klaar met mijn positie van braaf schoothondje en troetelpoedel, dus ik ga het over een hele andere boeg gooien. Deze jonge hond laat zich niet langer aan het lijntje houden, mooi niet. Dit wordt een jaar waar de honden geen brood van lusten. Ik trippel kwispelend het nieuwe decennium binnen jongens... Ik voel me nu al helemaal uitgelaten. Vloeken, brutale vragen stellen, happen naar de baas en tegen blinkend schone lantaarnpalen aan plassen, heerlijk! Ik krijg er helemaal zin in nu ik het hier met jullie deel!

 

Maandag

Okay, laat me denken. Waar ga ik beginnen met mijn stoute voornemens? Ik pak de agenda er even bij. Ah, wacht. Is het niet weer bijna Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar? Ik ga denk ik lekker de hele dag irritant vrolijk lopen doen tegen iedereen die ik tegenkom, gewoon om tegendraads te zijn. Misschien wel met knalrode lingerie aan, als tegengeluid tegen die blauwe maandag. Dat is denk ik een aardig begin, maar ik voel aan m’n water dat er meer uit te halen is dit jaar. Eens even zien...

 

Plannen

Oh ja – binnenkort komt Valentijnsdag er weer aan! Ik kan me nog herinneren dat ik daar vorig jaar heel braafjes en passief in ben geweest. Ik heb heel honds zitten wachten bij de brievenbus, zonder enig resultaat natuurlijk. Dat gaan we dus ook even helemaal anders aanpakken dit jaar. Ik denk dat ik heel stout een lijst met vijftig van m’n stiekeme crushes maak en daar dan allemaal een spannend slipje naartoe stuur! Nee, dat kan stouter: gedragen slipjes of in mijn gevalk boxershorts! Hmm, dan moet ik nu wel zo’n beetje beginnen om ze stuk voor stuk een half dagje te dragen trouwens. Denk ik nog heel even over na.

 

Bad Boy Bastian

Enfin, lieve, fijne lezers, jullie hebben het nu wel begrepen: jullie razende reporter heeft er zin in dit jaar! Met een simpel stout voornemen op zak ben ik helemaal klaar voor driehonderdzesenzestig dagen – want schrikkeljaar – modeplezier op volle toeren! Ik zie dat de buurtjes bij Dutch Designers Outlet de boel aan het klaarzetten zijn voor de nieuwjaarsborrel, dus ik heb meteen een mooi laagdrempelig aanknopingspunt om mijn nieuwe stoute lifestyle eens uit te gaan proberen.

 

Lingeriewereld, zet je schrap, want Bad Boy Bastian komt eraan!

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!