Beter & heter op anderhalve meter

mei 29, 2020

Beter & heter op anderhalve meter: maak het Nieuwe Normaal het Nieuwe Speciaal!

Dag trouwe volgers, hier is jullie verse portie onderbroekenwijsheid van Sir Sebastian. Vandaag voor de verandering eens geen wetenschap vanuit de collegebanken: mijn Professorenpet hangt even aan de kapstok. Tijd om iets luchtigers aan te trekken, want ik ga jullie eens eventjes haarfijn uitleggen hoe we in het Nieuwe Normaal onze lingerie en verleidingskunsten tot het uiterste kunnen benutten. Ik vind het hoog tijd worden om ons lingerieleven aan te passen aan de beperkingen en de mogelijkheden die de anderhalvemetersamenleving ons gaat opleveren.  That’s right: zet je schrap voor een lesje ‘Beter & Heter op Anderhalve Meter’!

 

Gouden tijden voor de lingerieliefhebber!

Ook zo klaar met dat afstand houden? Helemaal genoeg gehad van bang zijn voor elkaars lichaamsvloeistoffen? Knort je maag van de huidhonger? Ik weet precies wat je bedoelt en laat me je verzekeren: ik heb er iets op gevonden. Wat dan? Heel simpel: lingerie! Jazeker, ondermode gaat ons door deze sombere tijden heen helpen. En dan bedoel ik dus geen tot mondkapje omgebouwde bh’s hè? Ken je het gezegde: “wie niet horen wil, die moet maar voelen”? Ik heb een nieuwe versie voor je: “Wie niet voelen mag, die moet maar kijken”. Als we anderhalve meter afstand moeten houden, dan is dat eigenlijk heel goed nieuws voor liefhebbers zoals jij en ik. Lingerie is bij uitstek geschikt om de lusten aan te wakkeren zonder elkaar aan te raken. Er breken dus gouden tijden aan voor de lingerie-experts. Let op, want hier komt je eerste lesje ‘langeafstands-lustopwekkers’!

 

Geef je/zijn/haar ogen de kost

We zijn allemaal kind of puppy geweest, dus we weten het uit ervaring. Koekjes worden vanzelf lekkerder als we er niet met onze gretige handjes/pootjes aan mogen zitten. Als dat al geldt voor een simpel koekje, dan weet je dat het effect alleen maar sterker wordt voor al het lekkers dat je in je eigen koektrommeltje hebt zitten. Jazeker, niet zo verlegen: show ‘em what you got is de essentie van verleidelijke lingerie. Of misschien juist don’t show ‘em, want de allerlekkerste kruimeltjes verberg je natuurlijk geraffineerd achter een flardje soepele stof of een ragfijn randje kant. Geef je ogen maar eens goed de kost, net zoals die van je partner: dat wordt samen smullen deze zomer!

 

Tips voor je strips

Om je nieuwe middellangeafstands-liefdesleven een beetje kracht bij te zetten volgen hier een paar tips van je Bad Boy Poodle voor een klassieke portie eye candy: de striptease... Jawel, geen gemor, we gaan lekker strippen en teasen dit jaar. Puur voor de algemene volksgezondheid uiteraard, maar als we toch gaan snoepen kunnen we het net zo goed echt lekker maken toch? Vergis je niet: in het langzaam uitpakken van je favoriete cadeautje zit een hele kunst verborgen. Strippers zijn vakmensen, dus een beetje respect graag. Toch hoeft dat vakman(vrouw)schap ons niet te ontmoedigen, want met een paar tips kun je makkelijk zelf aan de slag.

 

Tip 1: Val voor je eigen verleidingskracht!

Regel 1 is heel belangrijk: verleiding in de striptease zit tussen de oren – dus ook tussen je eigen oren. Als jij zelf niet eerst gelooft in jouw ravissante verleidingskracht, dan straal je het ook niet uit. Dus hup, niet zo kritisch. Je gaat al je schoonheid in de strijd werpen, dus bekijk jezelf maar eens in je nieuwe lingeriesetje en wees trots op wat je hebt. Je mag gezien worden, of sterker nog: je MOET juist gezien worden, dus weg met die twijfel en die valse bescheidenheid. Als jouw minnaar of minnares straks met knikkende knietjes naar staart straal jij zwoele verleidelijkheid uit. Jij bent het stralende middelpunt van de slaapkamer, dus gedraag je ernaar!

 

Tip 2: Go slow...

Goed, je staat straks dus zelfverzekerd in je mooiste nieuwe setje designer lingerie klaar. Jarretelletjes erbij? Naaldhakjes eronder? Misschien wat accessoires zoals een boa (liever geen levende) of een klassieke hoed? Wat je ook draagt, hou het zo lang mogelijk aan! Je speelt met de verleiding, dus smeer het lekker uit en wrijf het erin terwijl je de spanning op blijft bouwen. Beweeg langzaam en draai, plaag en lok met je lijf. Je hebt natuurlijk een lekker bloesje aan boven dat spannende rokje, of een zwierig zomerjurkje, zodat je stap voor stap alle laagjes kunt laten vallen. Neem je tijd en geniet van het gevoel van ultieme macht terwijl je partner wacht en smacht. Zo leuk kan anderhalve meter zijn!

 

Tip 3: Kijken met de oogjes, niet met de handjes!

Ook al wil je gewillige toeschouwer het nog zo graag, en ook al zou je zelf ook best willen, aanraken is ten strengste verboden! Dartel net buiten die magische anderhalve meter de kamer door en gebruik die ruimte ook. Jij mag best een plagerige aanraking uitdelen hier en daar, maar hij of zij tegenover je absoluut niet! Zo bouw je de spanning op tot voorbij het ondraaglijke. Jij bent de baas, dus jij bepaalt wanneer je de coronamaatregelen versoepelt... 

Tip 4: Oefenen met die moves!

De belangrijkste tip is: bereid je goed voor. Kijk eerst eens even rond op youtube en ontdek wat je zelf verleidelijk vindt – je zult versteld staan van de beginnerstips en het pro advies dat je tegenkomt. Zoek iets uit dat bij je past en waar jij je goed bij voelt, en dan maar oefenen! Kies een muziekje waar je warm van wordt en trakteer jezelf maar eens voor de spiegel. Zo bouw je aan die zelfverzekerde mindset die je nodig hebt. Val je een keertje stil? Niks aan de hand! Gewoon even denken aan hoe verleidelijk je bent in die knaloutfit en de draad weer oppakken. Genoeg moves onder de knie gekregen? Dan wordt het tijd om je moment te kiezen. Zorg dat je het huis voor jezelf hebt, of in elk geval dat de kids al slapen, en ga helemaal los. Wedden dat je het laat knetteren op anderhalve meter afstand? Oh, en je had dat setje toplingerie al besteld toch? Zo niet, duik dan snel even in de Dutch Designers Outlet collectie en laat je helemaal gaan! 

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2022 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!