Blaadjes, billen en ondeugend ondergoed

Blaadjes, billen en ondeugend ondergoed
sep 14, 2022

Die mussen van vorige maand, waar jullie kwispelende modegoeroe toen mee begon in zijn blog… die vielen in de eerste week van september nog steeds van het dak. Terwijl we ervan bijkomen, ga ik mijn natte neus steken in de komende herfstige lingerie- en badmode. Want het wordt zo zachtjes aan helaas weer tijd om ons weer aanlokkelijk uit te kleden. Het is altijd lastig om te beseffen dat de zomer nu toch echt weer voorbij is, maar jullie raspoedel is ook een ras-optimist. Ik zeg altijd graag: als het herfst wordt, gaan we op weg naar de volgende zomer!

 

Ondertussen ben ik mijn warme harige hondenkleedjes aan het luchten om ze binnenkort weer voor de open haard te leggen. Ons buurhondje Dita is inmiddels danig in de pubertijd en nadat ik haar de hele zomer streng doch rechtvaardig met haar kleine tandjes bij de badmode heb weggehouden, moet ik nu toch af en toe wat pittiger optreden. Dat doe ik uiteraard met al mijn charmes en op een dusdanige modische manier dat niemand mij kwalijk neemt als ik die kleine bengel af en toe in het nekvelletje pak en onder luid blaffend protest uit de bak met koopjes vis. Want daar is het tot nu toe het koelst gebleken. Maar die bak werd dieper en dieper en al gauw waren we die kleine diva helemaal kwijt. Bleek ze zich ingegraven te hebben in de badmode van Bomain. Tja, daar moet ik dan ook weer stiekem om grinniken, want de kleine meid heeft wel smaak, dat moet ik haar nageven.

 

Herfst, tijd om de billen in de onderbroek te doen

Afijn, nu het een beetje frisser is loopt ze vrolijk blaffend andere schuilplaatsen uit te zoeken. Maar daar moeten we ook streng in zijn. Ze kan op een van mijn harige kleedjes komen liggen. Als ze haar schattige koppie maar dicht laat. Ik word ook een dagje ouder en dan is zo’n hoog blafje soms wat gevoelig voor de oren. Afijn, op momenten dat de hoge tonen de overhand nemen, trek ik mij terug in het kantoor van de buurman, waar een serene rust kan heersen en ik met een oog open en een oog dicht de nieuw binnenkomende collecties in de gaten kan houden. Ik moet natuurlijk wel overal mijn plasje over kunnen doen, om te zorgen dat jullie dames en heren wel de meest verfijnde lingerie kunnen vinden op die site van mijn buurtjes. Want dat blijft toch wel een uitdaging om tussen alles wat mooi is, het aller-allermooiste steeds weer opnieuw te vinden. Het lukt ze altijd, niet in het minst omdat ik ze toch altijd met mijn fijn besnorhaarde adviezen goed van dienst ben. De billen mogen weer in de onderbroeken, de sneldrogende zwembroeken kunnen de kast weer in en we gaan weer voor flanel, katoen en jersey. Wel gecombineerd met satijn, kant en strikjes. Want saai is een woord dat in mijn woordenboek niet voorkomt.

 

Killer bodytypes gaan voor warme lingerieaanbiedingen

En met die Corona-lingerie-look zijn we nu ook wel klaar dunkt me. Sexy, zwierige, sensuele underwear wordt het helemaal. ‘Thermofeel met zacht sensuele broeierigheid’, dát is mijn thema voor de komende winter. En daar selecteer ik alles op. Weet je wat ik ook zo lekker vind? Ingepakt in warme kleding doet die winterbody van me het ineens weer heel goed. En als we er toch zo lekker uitzien in de winter, kunnen we ondertussen lekker aan de slag in de gym om onder dat winterbodietje een zomerlijf te kweken. Dat is toch een heel goed idee? En als je dan eens een off-day hebt, kan je dat heel lekker verbergen met een hoog broekje en een lekker behaatje.

 

Zo’n off day kan je dus gewoon op de bank hebben. Ook leuk: dan je man appen dat je als vrouw wil doorgeven dat je een mailtje klaar hebt staan met daarin een boodschap en een linkje naar een leuk cadeautje. Wel even aangeven waar ie moet zijn en er dan koket bij kijken. Succes gegarandeerd. Weet jij alvast aan het begin van de herfst dat jouw favo lingeriesetje onder de boom ligt. Oooh zulke dingen plan ik graag... voor mijzelf!

 

Heb jij al een favoriete band met je beha?

Geen partner voorhanden? Geen stress! Dat heb je dan sowieso niet, want dan kan je lekker alles zelf verzinnen en precies zo doen als je wil. Weet ik alles van. Als verstokte vrijgezel met oog voor mooie zaken, ben ik altijd zielsgelukkig in mijn harige eentje. Want ik hoef alleen maar naar mezelf te luisteren en mijn smaak is het beste. Dus dan kan je gewoon zelf lekker alvast je cadeautjes bij elkaar shoppen. Hoe heerlijk is dat. Als jij al een favoriete band hebt met je beha, omdat ie zo lekker zit, is het nu ook het jaargetijde om eens te bekijken of die band met je beha nog wel strak genoeg is. Of misschien zit de sleet er wel een beetje op. Waardoor je misschien uit moet kijken naar een nieuwe strakke best friend voor je vriendinnen. Dan adviseer ik je: met een warme chocomel op je side table, je laptop op schoot, je sleetse beha lekker aan, shoppen bij mijn buurtjes.

 

Herfstige aanbiedingen met weinig om het lijf

Terwijl jullie je aan kunnen kleden, loop ik wel mooi in mijn harige bips buiten te bibberen. Ik heb het er allemaal voor over, want onderwijl kan ik mooi bij iedereen naar binnen gluren om te bekijken welke adviezen ik kan geven voor die naderende donkere dagen. Zoals ik zei, we gaan voor een sensueel seizoen. Dus als ik mijn natte vachtje uitschud, kan jij vanaf je open haard-vachtje je voorbereiden op deze herfst trend met weinig om het lijf.

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!