Dames laat jullie niet voor de gek houden!

Dames laat jullie niet voor de gek houden!
nov 16, 2016

Ik word wakker in zijn armen. Ik geef hem een kusje op zijn borst en dan wordt hij wakker. Dan ziet hij het zelfgemaakte ontbijt op bed, wat ik voor hem heb gemaakt. We smullen er samen van. Dan gaan we in bad en laten het helemaal vol lopen met water en schuim. Helemaal fris en wel, stappen we in de auto. Zijn favoriete muziek staat op en beide zingen we samen mee. Ik wijs hem de weg en hij weet niet waar we heen gaan. Dan komen we aan bij een leuk oud stadje. Hier en daar winkelen we wat in het centrum. Dan heb ik gereserveerd in een knus restaurantje. De kaarsjes zijn al aan en we eten er heerlijk. Ik fluister lieve dingen naar hem en samen hebben we het heel gezellig. Na een heerlijk dessert nog een kopje koffie en dan gaan we terug naar huis. Ik doe ook thuis wat kaarsjes aan.

 

Toeval bestaat niet roept men wel eens, maar we hadden beiden iets besteld bij Dutch Designers Outlet. We wisselde onze Valentijns presentjes. Ik had gekozen voor een mooi Micro heren short wat natuurlijk meteen moest worden geshowd. Het setje wat hij voor mij had uitgekozen was prachtig, en zat als gegoten (hij heeft er vast hulp bij gehad). We hebben deze 14 februari naast een heerlijke dag, ook een heerlijke geslaagde romantische avond gehad. Een spannende valentijn, Ladys wij helpen jullie een handje.

 

14 februari is het Valentijn, dit komt al snel dichterbij en natuurlijk wil je hem verassen. Dat je dit op een leuke originele manier wilt doen begrijpen wij bij Dutch Designers Outlet als geen ander.
Is dit lastig? Welnee want wij helpen je een handje.

Een digitaal besteld presentje maakt het voor jou makkelijk te realiseren en voor hem is dat door de post bezorgde cadeautje ook een super leuke verassing. Je kunt het namelijk op ieder adres laten afleveren, dus ook op zijn werk laten bezorgen, dat verwacht hij vast niet ;-) of in het hotel waar jullie een romantische nacht hebben geboekt.

Want bij deze romantische dag hoort ook een romantische nacht. We zijn het al gewend dat de heren de dames verassen met een mooi lingerie setje, maar tegenwoordig is ook het ondermode aanbod voor de man gegroeid. Ook voor hem is er een groot aanbod leuk en of spannend ondergoed.

Wij van Dutch Designers Outlet geven je met veel plezier een paar leuke cadeau tips voor Valentijn voor hem.

 

Eerder waren er alleen voor de dames mooie lingerie sets beschikbaar maar nu kunnen ook de mannen kiezen.
Draagt hij liever een boxershort, liever een slip of misschien wel een heren string. Iedere man zijn persoonlijke voorkeur.

Uit onderzoek blijkt dat 67% van de heren kiest voor een strakke boxershort en 24% voorkeur heeft voor een slip, vaak zijn deze beschikbaar met een bijpassend shirt of hemd om ook voor hem een complete set te creëren.

Wanneer je jouw Valentijn liefde ondermode cadeau doet kies je voor iets waar je zelf graag naar kijkt. Of dat nou een boxershort, slip of string is. Houdt je partner van comfortabel en eenvoudig maar zie jij hem liever in iets spannends, combineer dan beide. Leuke heren shorts voor een voor jou verleidelijke man, waarbij ook voor hem comfort en elegantie niet worden vergeten.
Bij Dutch Designers Outlet bieden we je keuze uit een groot assortiment heren shorts en slips in mooie effen kleuren, of met stijlvolle opdrukken in zowel katoen als ook micro materiaal. Nieuwe en outlet collecties. dus voor iedere man, en iedere portemonnee!

 

Een onderzoek onder 200 Nederlandse mannen tussen de 16 en 65 jaar, geeft aan dat heren met kleurrijk of van een print voorziene ondermode gemiddeld 30% meer seks hebben dan de heren die wit ondergoed dragen. Geen slecht idee dus een boxer short met leuke print of in een leuke kleur. Alvorens je los gaat in het shoppen van heren slips willen we je nog wat tips mee geven. Er is niks zo vervelend als een onderbroek die niet lekker zit, je bestelling is voor een speciaal moment en dan moet je voorkomen dat het model toch niet zo lekker zit.

Wij geven je daarom 3 handige tips waar je op moet letten bij het online kopen van de leuke heren slips.

 

Tip 1

De heren maattabel!

De maten zijn vergelijkbaar met Jeans Confectie

S 4 28 48

M 5 30 50

L 6 32 52

XL 7 34 54

XXL 8 36 56

 

Tip 2

Heren ondergoed kan gemaakt zijn van katoen, maar ook van Microfiber, De ene man kiest Microfiber, terwijl een ander juist de voorkeur heeft voor katoen.
Beide hebben belangrijke eigenschappen, waar je op moet letten.

Veel heren geven de voorkeur aan ondergoed in katoen. Het is een natuurlijk materiaal wat aangenaam en koel aan voelt tijdens dragen.
100% Katoen is van nature niet rekbaar en een 100% katoenen heren short zal daardoor tijdens het dragen vaak gaan lubberen. Om deze reden voegen de fabrikanten er alstaan aan toe om stretch katoen te creëren, dit houd een short in model waardoor het de gehele dag mooi aangesloten blijft op het lichaam.
Doch voor sporters is katoen niet altijd de beste keuze, door de structuur van het materiaal houd katoen houd vocht vast waardoor het nat en koud op de huid kan aanvoelen. Een ander nadeel van katoen is dat dit niet kleur vast is. je zult merken dat na een aantal wasbeurten de kleur en print minder fel en intens zullen worden.

 

Microfiber is gemaakt van polyamide of polyester, heren shorts gemaakt van deze stoffen zijn kleur en print vast. de structuur van dit materiaal voert het vocht juist af, waardoor de huid droog blijft bij inspanning of hoge temperaturen.

 

Tip 3

Je kiest vaak eerst voor een model wat je leuk vindt, maar het is ook belangrijk rekening te houden met de bouw van het lichaam van de man. Sporters hebben vaak stevige bovenbenen, een heren short met wat langere pijpjes zal goed bij dit figuur passen. Voor de heren met een buikje adviseren wij een short of slip dat niet te hoog gedragen dient te worden, hierdoor zal de tailleband niet snel omklappen. Wanneer je bij je aankoop rekening houd met eerdergenoemde, is de kans groot dat je kiest voor het juiste model en zul je deze aankoop mogelijk vaker in de wasmand terug vinden dan in de kast.

 

Wij wensen je een leuke Valentijns nacht.

Heb je iets aan dit artikel gehad? Help anderen (en ons) en deel deze op Social Media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!