Dat past prima, de billen gaan weer naar binnen

Dat past prima, de billen gaan weer naar binnen
sep 6, 2023

Hallo lieve lingerie vrienden en vriendinnen. Allemaal weer gebruind en uitgerust op kantoor? Ook zo’n zin? Hopelijk wel, niets zo vervelend als niet lekker naar je werk gaan. Mocht je dat gevoel wel hebben, dan is mijn out of the box advies om toch eens rond te kijken. Eerst om je heen, want misschien is je werk helemaal niet zo erg als dat je denkt. We gaan allemaal weleens door zo’n fase. Of, als je conclusie is dat je toch wel beter kan, dan biedt de arbeidsmarkt op dit moment kansen voor een nieuwe frisse start. Dat gezegd hebbende, ben ik na mijn heerlijke vakantie weer vol energie in al jullie prangende vragen omtrent het prachtige onderwerp ‘goed ondergoed’ gedoken. En nee, dat verveelt nooit. Want weet jij al alles van je vak? Ik weet enorm veel, ben niet voor niets een bekende lingeriegoeroe extra ordinaire natuurlijk. Maar er valt altijd iets te leren. Daarom snuffel ik ook met regelmaat door andere straatjes, merken en omgeving. Zodat ik nieuwe geuren en smaken opdoe die ik weer kan toepassen in mijn adviezen voor jullie rondingen, figuur en smaak.

 

De vraag die zich zo rond deze tijd voordoet is: wat trek ik in hemelsnaam aan? Want het is dan weer bloedheet, dan weer ineens een natte herfstdag. Welnu, we gaan daar eens dieper op in, zowel figuurlijk als letterlijk, let maar op.

 

Herfstige dagen vragen om zachte stoffen

In de zomer draag je vaak items waar de lucht lekker doorheen gaat. Tegenwoordig zijn ook de synthetische stoffen goed ademend en geven een comfortabele stretch. Moet je je voorstellen: vroeger werd ondergoed gemaakt van bijvoorbeeld wol. Aiii dat moet wel gekriebeld hebben, en niet op de goede manier, als je begrijpt wat ik bedoel. De techniek staat voor niets.

 

Mijn advies voor de warmere dagen is: ga op zoek naar een mooi en goed snel drogend stukje ondergoed. Denk aan heerlijke stoffen zoals Tencil, Katoen polyamide en lycra. Deze stoffen zijn trouwens ook fijn voor die natte de herfstige dagen… Het is trouwens een hardnekkig fabeltje dat polyamide ondergoed voor zweet zorgt. Lingerie dat is gemaakt van polyamide is super vormvast. En de kleuren vervagen veel minder snel dan bij -bijvoorbeeld- katoen of andere natuurlijke stoffen. Het houdt de verf beter vast. Deze super innovatieve stof zorgt ervoor als je zweet, het transpiratievocht wordt afgevoerd naar de buitenkant. Omdat het geen vocht opneemt, voelt polyamide koel aan, hoe cool is dat?!

 

Back to work met comfortabel ondergoed

 

Met hele natte dagen is de verleiding om op de fiets je badpak of bikini nog onder je kleding te hebben natuurlijk aanwezig. Want, zo kan je denken: ‘Dat droogt weer snel op’. Maar, dat zit over het algemeen toch niet al te comfortabel. Want tja, badmode onder je gewone mode zorgt toch voor de welbekende Rotterdamse ‘zweetreet’ als je dit onder je mooie pak aantrekt. “Doen mensen dit?”, hoor ik je denken…nou je zal ze de kost moeten geven.

 

(Wat je trouwens wèl kan doen, is nog snel even profiteren van de End of Summer Sale bij mijn lieve buurtjes van Dutch Designers Outlet. Die gooien er nog wat extra korting in de outlet tegenaan.)

 

Wel doen: Schaf een fijne en trendy regenjas aan voor als je op de fiets naar je werk gaat. Houd alles droog en dat is toch het meest fris. Ik ben zelf geen fan van plastic regenponcho’s: het geluid alleen al maakt me bloednerveus. En voor het milieu is het ook geen goede zet. Tegenwoordig is de regenmode net zo boeiend als de ondermode. Zo, ook dit out of the box adviesje heb je maar mooi weer binnen. En zorg voor een fijne set, een slip die goed op het zadel zit en je billen vast houdt tijdens het trappen. Zorg voor een comfortabele beha zonder padding, daar zweet je minder snel in tijdens het fietsen.

 

Comfortabele lingerie kan ook sexy zijn

Als je de hele zomer rond hebt gelopen als sexy beast, is het misschien omschakelen naar je comfortmode. Maar waarom niet allebei combineren? Comfortabel ondergoed kan net zo goed enorm sexy zijn. Want, als iets goed past, lekker zit en er ook nog eens top uitziet straal jij zelfvertrouwen uit. En uit onderzoek is gebleken dat dàt heel aantrekkelijk is. In mijn eerdere blogs kan je terugvinden hoe het ook alweer zit met goed passende lingerie en fijn ondersteunend ondergoed.

 

Geweldige september ondergoed hacks, loos de cameltoe


Eigenlijk is dat al direct dé september ondergoed hack. Zelfvertrouwen gecombineerd met perfect passende ondermode zorgt voor een mooie basis om de werkdag te beginnen. Of je weekend, of je avondje uit. Ik heb nog een hack voor je die je misschien nog niet kent, maar waar je veel plezier van gaat hebben. Dat is een andere veel voorkomende vraag: waarom trekt mijn broek in mijn kruis?

 

In de zomer kleden we ons allemaal luchtiger en wijder. Totdat je weer terug gaat naar je maatpak, die wellicht een maatje groter zou kunnen… En dan ligt de beruchte cameltoe op de loer. Voor als je dat nog niet wist: zo wordt het genoemd als je duidelijk je kruis in al haar/zijn glorie door de bovenkleding kruipt. Geen goed idee. Als je zoals ik, regelmatig op kruishoogte vertoeft zie je dit probleem maar al te veel voorkomen.

 

Vaak komt dat omdat de stof van je ondergoed in je kruis kruipt. De makkelijkste truc: draag je broeken niet te strak. Een te strakke broek laat je forser lijken dan je bent. Een broek die niet alleen past, maar ook je maat is, doet wonderen. Zorg ervoor dat je ondergoed goed past, ook in de breedte. En wat ook kan helpen: gebruik een inlegkruisje, dat zorgt ervoor dat het kruisje van je onderbroekje glad blijft zitten en dat zorgt ervoor dat je kruis ook onzichtbaar blijft voor de buitenwereld.

 

Goed gemutst het najaar in

Kortom, terug naar de werkvloer met een nieuwe en verukkelukkuh fijne set ondergoed die luchtig draagt, mooi zit, goed past en je zelfvertrouwen een boost geeft. Daaroverheen trek je je favoriete werkkleding aan. Je zorgt voor een weerbestendige, Nederlands-onvoorspelbare- weervoorbereiding qua jassen en mutsen. Zo stap jij met veel plezier het najaar tegemoet. Ik wens je heel veel lol en nodig je graag uit om, als je klaar bent met online shoppen, samen met mij in de plassen te komen stampen!

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!