De naakte waarheid

feb 4, 2020

Hi gang – alles blits achter de rits?

 

Jawel, je leest het goed: het is je Bad Ass Bustier Boy Sebastian hier. Wat je ook goed leest is het effect van mijn nieuwe stijlkeuze voor 2020. Ik heb jullie bezworen dat ik het dit jaar stouter, spannender en spetterender zou aanpakken en wow... wat voelt het goed om een bad boy te zijn! Serieus: ik merk het gewoon aan alles. Blauwe Maandag vloog voorbij dit jaar zonder een greintje somberheid of melancholie. Gewoon even lekker wat modieuze middelvingers opgestoken naar de sippende chagrijnen om me heen en hoppa, de zwaarste dag van het jaar was alweer achter de rug. Sterker nog, heel januari is alweer verleden tijd! Echt joh, stouter doen is een beloning op zichzelf. Ik kan het jullie allemaal aanraden en weet je wat nou zo leuk is? De wereld van de lingerie maakt die nieuwe gezonde lifestyle nog een heel stuk makkelijker om vol te houden ook!

 

Commerciële klefheid – niks voor mij

Lingerie en stout, het is een combinatie die al generaties lang de zinnen weet te prikkelen. Maar let op, want we gaan dit jaar precies de tegenovergestelde kant op van wat je zou verwachten. Er is geen ontkomen aan: februari meldt zich, en dus worden we weer van alle kanten bestookt met mierzoete verleidingen om Valentijnsdag te vieren. Okay, als je het goed aan weet te pakken – of eigenlijk juist uit weet te pakken – is die dag een prachtige gelegenheid om je stoutste dromen uit te laten komen. Ik zeg lekker doen als je daar zin in hebt, liefst met een setje sizzling hot designer lingerie natuurlijk; hebben de buurtjes bij Dutch Designers Outlet ook wat te vieren. Toch hou ik me deze keer verre van die commerciële klefheid, want dat kan allemaal nog een stuk spannender als je het mij vraagt. Ik piek dit jaar een weekje eerder, want op 7 februari vier ik een heel ander feestje...

 

Working Naked Day

Op 7 februari is het Working Naked Day, ofwel Naakt Werken Dag 2020. Je verzint het niet, maar geen zorgen, want dat hoeft ook helemaal niet. Daar hebben we internet voor, en de altijd actuele trendwatcher Sir Sebastian natuurlijk. Ik kan het je vergeven als je er nog nooit van hebt gehoord, want voor mij was het ook nieuw. Ik vond het wel meteen leuker klinken dan Valentijnsdag, dus ik heb even uitgezocht wat er nou precies te vieren valt.

 

Weg met die mantelpakjes

Het blijkt dus al ergens in 2010 te zijn uitgevonden, door een Amerikaanse dame genaamd Lisa Kanarek. Ze was een tijdje daarvoor vanuit huis gaan werken nadat ze haar kantoorbaan had opgezegd en besloot om de voordelen van haar nieuwe bestaan eens lekker te gaan vieren. Niks geen mantelpakjes en hoge hakjes meer voor Lisa, nee hoor: ze ging speciaal een hele dag poedeltjenaakt aan de slag! Als poedeltje kan ik dat uiteraard alleen maar toejuichen. Het gaat op Naakt Werken Dag dus niet eens om de blootheid zelf, maar veel meer om de vrijheid die er te winnen valt door lekker zelf te bepalen hoe je werkt, en hoe je leeft. Vrijheid blijheid past helemaal in mijn straatje, dus ik ben óm. Hulde voor Working naked Day wat mij betreft – doe je dit jaar met me mee?

 

Less is more

Ik hoor het je al zeggen: “beetje makkelijk hè, iedereen vragen om poedelnaakt te werken als je zelf een poedel bent”. Je hebt een punt, maar ben je zelf niet ook gewoon hartstikke bloot geboren? Mooie lingerie dragen is uiteindelijk ook meer een kwestie van uitkleden dan van aankleden, nietwaar? Less is more, maar dan in de praktijk. Nou, je bent al fan van mooi designer ondergoed, dus waarom nemen we niet voor dat ene dagje per jaar een stapje extra? Als je vanuit huis werkt zoals ik is het natuurlijk een makkie. Werk je op kantoor, achter de balie of op de bouw? Okay, dan moet je het misschien even overleggen met je collega’s. Daar staat dan wel tegenover dat een dagje bloot werken waar iedereen het kan zien meteen een heel stuk stouter is...

 

Happen naar de baas

Dikke kans dat je collega’s niet meteen staan te springen om Working Naked Day met je mee te vieren. Zelfs als ze er wel wat voor voelen is er altijd nog je baas. Oh nee, ik moet leidinggevende zeggen, want alleen honden hebben een baas. Nou, deze jongen mooi niet! Ik ben lekker m’n eigen baasje: vandaar dat ik meteen begrijp wat bloot thuiswerken zo aantrekkelijk maakt. Het nadeel is dan weer dat happen naar de baas bij mij neerkomt op mezelf in de staart bijten. Anyway, ik voel met je mee als je dagelijks moet dealen met zo’n kansloze chef die denkt te weten wat goed voor je is hoor. Daarom weet ik het goed gemaakt: ik heb de perfecte manier voor je gevonden om je eigen blootwerkdag te vieren zonder dat je meteen ontslagen wordt.

 

Working Naked Undercover Day

Hier is mijn plan. Stel, je werkt niet lekker thuis en je krijgt je collega’s niet omgepraat om vrijheid op de zaak met je mee te vieren. Dan vieren we het toch gewoon lekker stiekem? Hoe stout is het om Working Naked Day undercover te vieren door in het diepste geheim helemaal geen lingerie te dragen? Je weet best wat ik bedoel: lekker zonder slipje onder je kleren naar je werk, of gewoon die boxershort een dagje in de onderbroekenla laten liggen. Niemand hoeft het te weten: het is ons geheimpje. Je moet natuurlijk wel je best doen om de hele dag te genieten van het geheime gevoel van bevrijding dat het je oplevert hè? Loop een extra zwierig rondje naar de koffieautomaat op 7 februari. Laat je afdeling maar raden waar je die vrolijkheid vandaan tovert. Zin om extra stout te doen? Tip van de chef: trek een Sir-Sebastiantje. Hoe dan? Simpel: op deze speciale dag voelt het extra goed om even snel op dat kopieerapparaat te gaan zitten en snel een kopietje van je vrijheidsgevoel te maken!

 

Vrijheid is een groot (onder-)goed!

Oh-la-la jongens en meisjes, dat gaat een lekker dagje worden. Ik voel het al aankomen. Snel nog even een linkje leggen naar mijn geliefde lingerie, want ik ben en blijf een professional. Ik denk dat we van het weekeinde na die speciale dag een soort balansweekendje moeten maken. Niet door twee onderbroeken over elkaar te dragen, maar door een lekker setje discount designers lingerie klaar te leggen voor als we zaterdagochtend uit bed stappen. Dutch Designer Outlet zal ons er dankbaar voor zijn. Mag best een tandje stouter dan je van jezelf gewend bent vind ik. Of je partner trouwens, want ook die mag je best laten weten dat we vrijheid een groot (onder-)goed vinden. Ben je single? Nog beter! Kun je er op je eigen vrije manier een mooi aanloopje mee nemen naar die Valentijnsverovering van volgende week...

 

Succes met het vieren van je eigen naakte waarheid en ik sluit af in stijl:

Hou het spannend, hou het bloot - blijf stout allemaal!

Xx, Your Butt-naked Bad Ass Bastian

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2022 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!