Een frisse wind door lingerieland

jan 18, 2019

Sir Sebastian’s designerblog gaat echt van start!

Zeer gewaardeerd publiek... Wat een verademing om weer even professioneel met jullie te mogen keuvelen over lingerie, design en al die andere dingetjes die het leven zo mooi maken! Oh, ik ben zo ongelooflijk blij dat ik hier weer een eigen podium heb weten te bemachtigen. Voor een mode-orakel zoals ik is het gewoon geen doen om al die kennis, al dat inzicht en al dat fashion instinct binnen te houden, dus ik deel al mijn wijsheden hier lekker met jullie. Ik bedoel, er zijn natuurlijk wel kleren voor honden te krijgen, maar hondenlingerie bestaat nog niet voor zover ik weet, dus al die beauty-tips en  ondermodeweetjes moet ik aan jullie kwijt. Ik heb er zelf tragisch genoeg heel weinig aan, maar zo is het leven van een poedel met meer stijl, smaak en schwung dan goed voor hem is...


We gaan van start 

We gaan van start, lieve mensen. Ik proost op een geweldig jaar, waarin ons groeiende inzicht in toplingerie ervoor zorgt dat we ons allemaal van onze zonnigste kant laten zien.
Of misschien van onze voordeligste kant, want ja, ik werk inmiddels vanuit het pand van de grootste outlet in designer lingerie van Nederland en België. Ik wip regelmatig even bij de buurtjes binnen voor een kletsje en wat collegiaal overleg, want je weet wat ze zeggen: beter een goede buur dan een ver baasje. Ook onder de buren verspreid ik graag mijn pareltjes van wijsheid, maar van de dames hiernaast leer ik op mij beurt ook het een en ander. Ik wist toch verdikkie niet dat er online zoveel moois te krijgen is voor zulke scherpe poedelprijsjes, maar wees gerust: deze ondermode-blogkoning zit er inmiddels bovenop. Een voornemen voor het nieuwe jaar: scherp opletten waar de grootste kortingen te pakken zijn – ik hou jullie op de hoogte, beloofd.


Een poedel vol met goede voornemens

En ach, als we dan toch bezig zijn: hebben jullie als kritische maar trouwe lezers nog goede voornemens bedacht? En – alweer losgelaten ook? Nou, ik zal jullie vertellen dat ik er zelf wel een paar heb bedacht. Dat mocht ook wel, want ik heb me tijdens de feestdagen weer schan-dá-lig laten gaan... Tijd voor een frisse start dus. Ten eerste doen we het iets rustiger aan met de bubbels en de cocktails, want even ontspannen bij een glaasje mag best, maar het is slecht voor mijn figuurtje en bovendien blijf ik mezelf uitlaten als ik de hele dag door loop te slobberen als een uitgedroogde windhond. Heel eventjes de rem erop dus voor Sir Sebastian, want ik heb grote plannen voor de komende weken, waarover zo meteen meer. Mijn laatste voornemen is even eenvoudig en logisch als terecht: de beroemdste lingerie influencer ter wereld worden, liefst dit jaar nog. Rode lopers, afterparties, modeshows, in dit jaar is niets meer veilig voor deze pientere poedel. Celebrities en sterren, zorg ervoor dat je altijd je mooiste lingerie draagt, want je weet nooit waar jullie fijnzinnige speurneus ineens z’n snufferd laat zien...


De wereld ligt aan mijn pootjes

Gelukkig weet ik al precies waar ik een begin ga maken met die glansrijke loopbaan van mij. In januari is het tijd voor drie van de belangrijkste lingerie-events van het Europese vasteland: Bodyfashion op eigen Hollandse bodem, LingeriePRO in België en de Salon International de la Lingerie in de Cité de l’Amour, Parijs... Oh, is het niet fantastique om in deze business te zitten? Ik bedoel, Salon International de la Lingerie: als je dat drie keer hardop tegen jezelf zegt word je toch al een beetje zwoel vanbinnen? Jullie begrijpen dat ik me al druk aan het voorbereiden ben, want iedereen die in dit wereldje iets voorstelt gaat zijn of haar gezicht daar even laten zien. Reken maar dat ik voor jullie niet alleen het naadje van de kous, maar ook van de bh en de string wil weten. Alle revolutionaire nieuwtjes en trends die zo heet zijn dat je ze nog niet durft aan te raken ga ik jullie voorschotelen. Oh, lieve lezers, het wordt gewoon fabuleux in deze eerste maanden van het nieuwejaar, ik voel het aan alles!


Kwispelend het voorjaar tegemoet

Misschien ben ik een optimist en hebben we straks nog een laagje thermo ondergoed nodig als Koning Winter zich nog even goed laat voelen, maar als het aan mij ligt trippelen we gewoon kwispelend het voorjaar tegemoet. Ik stel voor dat we ons gewoon totaal niet bezighouden met Blue Monday of met winterdipjes nu de feestdagen achter de rug zijn. Gewoon hopla, in een keer door van de warmte onder kerstboom naar de prikkeling van de eerste vroege lentekriebels, wat zeggen jullie? Sir Sebastian is er in ieder geval helemaal klaar voor. Lentekriebels passen bij de veel te vroege bloesems die ik op mijn wandelingetjes al tegenkom, maar ze passen vooral bij de mooiste, meest adembenemende lingerie die ik tegen het lijf ga lopen op de beurzen. Ik weet dat ik af en toe overkom als een razende wervelwind die als een voorjaarsstorm door de modewereld raast, maar voor deze keer is het misschien passender om dartel en speels als een frivool lentebriesje mijn
kersverse influencer jaar te beginnen. Ik heb er zo veel zin in dat ik het gewoon helemaal voel bruisen en borrelen van binnen, als een goed glas koele champagne. Hmmm. Champagne... Eigenlijk heeft Sir Sebastian na dit hele verhaal wel een ietsiepietsie beetje dorst gekregen. Misschien dat ik voor ik mijn koffertje in ga pakken even... Of misschien toch... Ach, weet je wat? Ik werk morgen gewoon extra hard aan mijn tweede voornemen, want het ziet er nu al naar uit dat dit jaar veel te heet en te bruisend gaat worden om de bubbels helemaal aan de kant te zetten!


Hoogste tijd om weer aan het werk te gaan, lief en hooggewaardeerd publiek. Hou mijn lingerieblog scherp in de gaten en vergeet niet om het met je vrienden en vriendinnen te delen, want mijn volgende post breng ik jullie live & exclusief vanaf de beursvloer van LingeriePRO in Antwerpen!

Met een warme woef,

Sir Sebastian, Jullie viervoetig mode-orakel

 

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2022 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!