Een mooi decolleté begint bij...

Een mooi decolleté begint bij...
nov 16, 2016

Diep decolleté, bouwvakkers decolleté, rugdecolleté, Australisch decolleté… Wat je allemaal wel niet kan doen met je decolleté! Oke oké, dat bouwvakkers decolleté laten we liever aan ons voorbijgaan, maar de andere varianten zijn voor zowel de vrouw als de man een plaatje om naar te kijken. Dat moet gevierd worden! 30 oktober is de Dag van het decolleté. Doe jij ook mee?

 

Wanneer de zomer dichterbij komt, of de cocktail jurkjes komen uit de kast omdat de feestdagen eraan komen of je outfit schreeuwt gewoon om een mooi decolleté. Begin dan bij de basis, want een mooi decolleté begint allemaal met een perfect passende beha en de juiste verzorgingsproducten.

 

Een lesje in Hogere Decolleté Kunde!

Maar liefst 75 procent van de vrouwen draagt een verkeerde beha. Waarom? Omdat ze nu eenmaal ‘al eeuwen 75B hebben’. Of omdat ze zich nooit goed hebben laten opmeten.

Of gewoon: omdat ze veel te gemakzuchtig zijn om een nieuwe beha aan te schaffen. Dom, dom, dom, want een goed passende beha doet wonderen voor ieder figuur. Je lijkt er slanker en vrouwelijker door als de ‘meisjes’ er goed verpakt bij zitten.

 

Dilemma 1

Wat is nu precies een goed passende beha? Wel, dat is dilemma 1:
Een goede beha kunt je eigenlijk alleen kopen als je al een goede beha hebt. Als je namelijk de maten laat opmeten met een slecht zittende beha, dan hangen de borsten te laag. Of ze ‘kijken scheel’, of ze worden platgedrukt door een te kleine cup. En dat maakt meetresultaten weer onbetrouwbaar. Kortom, begin met het aanpassen van verschillende beha’s.

Pas daarbij de ‘schudmethode’ toe: voorover hangen en schudden met het bovenlichaam. Blijven de borsten netjes in het gareel? Dan is de cupmaat in orde. Let ook op het gedeelte tussen de borsten: het middenstuk van de beha moet óp de huid rusten, er mag geen ruimte tussen zitten, volg de beugels en kijk of deze je borsten mooi omvatten.

Kijk vervolgens op de rug. Zitten de bandjes strak over de schouders, zónder dat ze in de huid snijden? En zit de rugband recht en in het midden van de romp? Nu kunt je de maten opmeten...

 

Dilemma 2

... en feitelijk opnieuw beginnen.
Want nu begint de echte selectie pas: welk model staat het mooist bij je? Voor vrouwen met een kleine boezem is een Balconette-vorm een uitstekende oplossing.

De borsten worden als het ware op een dienblaadje opgediend. LingaDore heeft een mooie beha's waarvan de cups bovendien gevuld zijn met gel, voor een extra vol resultaat.

Ook de bekende push-up beha is ideaal om borsten groter te laten lijken. Let op dat ze niet alleen omhoog, maar ook naar elkaar toe worden geduwd voor een natuurlijk effect. After Eden heeft er eentje, die dat in Triple Boost doet.

Sommige borsten zijn groot en zwaar en lijken ’t gevecht met de zwaartekracht te hebben verloren. Maar ook daar hebben verschillende merken dé oplossing voor gevonden met hun collecties voor de curvy dames.

De cup is zo dan ontworpen dat de boezem een jonger en verstevigd uiterlijk krijgt. Bovendien zijn deze beha’s in grote maten verkrijgbaar en door de speciale pasvorm ook voor de grotere meisjes heel comfortabel.

 

Dilemma 3

Denk nu niet dat je met één passende beha klaar bent.

Nee, verschillende omstandigheden vragen om verschillende beha’s. Koop dus een speciale sportbeha voor tijdens het spinnen of hardlopen. Voor een dag naar kantoor kan een gladde T shirt beha weer gepaster zijn, omdat de bovenkleding met de gladde cups mooier zit. En voor ‘blote’ kleding zijn strapless beha’s natuurlijk heel mooi.

Er zijn ook zelfklevende beha’s op de markt waar helemaal geen bandjes aan zitten. Het spreekt voor zich dat deze zelfklevers, weinig steun bieden, maar ze geven de boezem wel een mooie vorm. Kleine tip: niet laten zien aan mannelijk schoon... Weg sexy avond. Over een sexy avond gesproken, Sapph Super Sexy heeft de juiste lingerie voor een spannende date, of juist om je op dat bepaalde moment in je leven de juiste dosis zelfvertrouwen te geven.

 

Op zoek naar lingerie waarin je je zelfverzekerd en elegant voelt?

Marlies Dekkers heeft precies wat je zoekt. Lady Gaga, Katy Perry, Britney Spears, Taylor Swift, Nicole Scherzinger, Jennifer Love Hewitt…en nog veel meer zeker niet de minste namen, en allemaal dragen ze graag de exclusieve lingerie van Marlies Dekkers. En het lijstje met bekende namen gaat nog wel even door. Maar ook voor jou heeft de lingeriekoningin van Nederland genoeg moois te bieden!

Marlies Dekkers is al ruim vijfentwintig jaar een begrip in de internationale modewereld. Ze staat bekend als een pionier, bijvoorbeeld als het gaat om het dragen van onderkleding als bovenkleding. Niet voor niets ontving ze al diverse onderscheidingen. Al haar lingerie-ontwerpen stralen haar eigenzinnige en zelfverzekerde persoonlijkheid uit. Zelfvertrouwen bezit Marlies Dekkers in hoge mate, en ze wil dat zelfvertrouwen graag met jou delen.

 

Stewardessenbef

Nee, dit is geen vies tekstje. Een stewardessenbef is een gerimpelde borst en hals; vernoemd naar het stukje huid van de stewardess dat veel zon krijgt en daarom rimpels vertoont. Goede verzorging van dit stukje huid is daarom ook zeker geen overbodige luxe. Je dag en nacht creme net even wat verder door smeren kunnen daar al bij helpen, maar er zijn zeker ook speciale producten verkrijgbaar om dit stukje van je lichaam te verwennen en te verzorgen.

 

Glansrijk geslaagd

Een glans crème of bronzing powder als finish geeft het decolleté een subtiele glans en is ook handig om de eventuele witte randjes die je bikini topje heeft achtergelaten mee weg te ‘poetsen’.

Heb je iets aan dit artikel gehad? Help anderen (en ons) en deel deze op Social Media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!