Een slim cadeau voor lastige mannen

Een slim cadeau voor lastige mannen
jun 16, 2017

Mannen zijn lastig, dat weten we allemaal, maar ècht lastig wordt een vent pas wanneer we een cadeau voor hem moeten uitzoeken. Vaderdag, verjaardagscadeau's, de feestdagen in december: steeds weer hetzelfde probleem. Je kent de situatie ongetwijfeld: óf hij heeft alles al, dus weet je niet wat je er nog bij zou moeten halen, óf - misschien nog wel irritanter - hij weet weer eens niets te verzinnen. Komt het zware werk dus weer neer op onze toch al overbelaste vrouwenschouders. Tijd om het ons een beetje gemakkelijker te maken zou je zeggen. Daarom vind je hier tien cadeaus waar je elke man blij mee kunt maken. Zo houden wij ook eens wat tijd over voor onszelf, want laten we eerlijk zijn: als je het juiste cadeau weet te vinden heb je toch zeker zelf ook wel een beloning verdiend...?

 

Cadeau idee 1: mannenavondje

Voor de man die nèt iets te vaak verzucht dat hij 'nooit meer iets met de jongens kan doen'. Dus hij wil een avondje met de boys op stap? Prima! Maak een leuke tegoedbon, of informeer bij dat ene leuke tentje naar een voucher, en klaar is Kees! Bijkomend voordeel: jij slaat twee vliegen in één klap, want je hebt een hele avond het huis voor jezelf!

 

Cadeau idee 2: een baardverzorgingsset

De laatste jaren mogen onze mannen zich weer laten gaan als het op een mooie baard aankomt. Jammer alleen dat sommige heren hun wildgroei niet onder controle weten te houden... Met een mooie scheerset, liefst met een stoere retro look zoals bij de barbier, geef je tegelijk een mooi praktisch cadeau voor een echte man en ook nog een subtiele hint om de boel een beetje in model te houden!

 

Cadeau idee 3: sexy boxershorts!

Laten we alsjeblieft ophouden met die vaalwitte jaren vijftig herenslips dames; er is tegenwoordig zo veel moois om die herenbillen in te verpakken! Naar een dure lingeriezaak hoef je tegenwoordig al lang niet meer op zoek, want een snelgroeiend bedrijf zoals Dutch Designers Outlet heeft meer dan genoeg hoogwaardige designer boxershorts voor mannen klaarliggen. Kies voor online winkelgemak van de bovenste plank en verras hem met een paar sexy designer boxers waarmee je hem verrassend goed voor de dag laat komen - klein cadeautje voor jezelf dus!

 

Cadeau idee 4: barbecue bazenoutfit

Ken je dat? Het hele jaar zie je ze niet in de keuken, maar als het barbecueseizoen begint, gaan ze ineens de grillkoning uithangen. Zullen we hem gewoon zijn illusies gunnen? Geef hem dan een mooie barbecue bazenset cadeau, inclusief schort, tangen en accessoires, dan voelt hij zich ook eens een keukenprinsje. Afhankelijk van zijn talent is een bbq kookboek misschien ook een goede investering...

 

Cadeau idee 5: een sportavontuur

Actie en avontuur zijn een hele nieuwe categorie cadeaus voor hem aan het worden. Er zijn tegenwoordig zo veel experience vouchers en tegoedbonnen te krijgen voor raften, kitesurfen, bergbeklimmen of andere sportieve uitspattingen, dat je hem op alle mogelijke manieren een dagje uit kunt laten razen in de buitenlucht: aan jou de keuze of je meegaat of een dagje voor jezelf claimt!

 

Cadeau idee 6: een hobby!

Het is een bekend probleem: de Man Zonder Hobby's. Lastig, want wie een hobby heeft kan zichzelf lekker bezig houden, zodat jij intussen lekker je eigen gang kan gaan. Heeft jouw kerel geen hobby? Geef hem er één cadeau! Koop een doe-het-zelf bierbrouw setje, een cursus meubelmaken, of desnoods een vishengel. De mogelijkheden zijn echt eindeloos als je een beetje rondkijkt. Tip voor gevorderden: bied het cadeau aan alsof je gewoon wilt dat hij een leuke tijd heeft, terwijl jij je verheugt op alle tijd en ruimte die je straks hebt wanneer hij op zolder of in het schuurtje met 'zijn' hobby bezig is!

 

Cadeau idee 7: gadgets, gadgets, gadgets!

Zelfs als mannen te oud zijn om ze speelgoed cadeau te geven, kun je ze altijd blij maken met een leuke gadget, en daar zijn er genoeg van te vinden als je weet waar je moet zoeken! Fitbits, telefoonaccessoires, powerbanks, of virtual reality brillen: met de nieuwste technische snufjes hou je ze uren zoet, terwijl je in elke prijsklasse en voor elke vreemde hobby wel een maffe nieuwe uitvinding kunt scoren. Gebruik je creativiteit en kom verrassend uit de hoek met een cadeau voor mannen waarvan hij nog niet wist hoe onmisbaar het voor zijn leven is!

 

Cadeau idee 8: Beautyproducten voor kerels

We moeten het toch maar eens uit de taboesfeer halen, dames. Het is al lang geen schande meer als een man een beetje tijd en energie in persoonlijke verzorging wil steken. De tijd dat je een mietje was als je een crème gebruikte is voorbij. Laten we onszelf ook een klein beetje trakteren en een paar subtiele duwtjes in de goede richting geven: met speciale stoere cosmetica voor kerels geven we hem een goed gevoel, terwijl we onszelf een leuker uitzicht cadeau doen!

 

Cadeau idee 9: Star Wars Nerdgear

Misschien ben je er zelf niet kapot van, maar Star Wars is here to stay, daar valt weinig aan te doen. Gelukkig zijn we tegenwoordig al wel zo ver dat nerds best aantrekkelijk kunnen zijn - met een beetje sturing van onze kant, uiteraard. Het hoeft ook niet per se een cadeau te zijn waar jij niets aan hebt... Wil je hem blij maken en tegelijk zijn modebewustzijn een tandje opschroeven? Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Freegun designer herenshorts met Star Wars 3D motieven? Ook een overweging waard: als hij met je Star Wars Nerdgear af en toe een jongetje mag zijn, dan kunnen we de rest van de tijd toch wel gewoon eisen dat hij zich als een vent gedraagt?

 

Cadeau idee 10: designer fashion

Dit is eigenlijk een open deur, maar hier ligt dus een prachtige kans om meer invloed te krijgen op zijn garderobe, dames! In Nederland barst het van de leuke mode en designer huizen, die echt niet allemaal de hoofdprijs vragen. Als jouw vent altijd in hetzelfde afgedragen kloffie rondloopt, dan wordt het tijd om hem eens even de ogen te openen en hem te laten ervaren wat serieuze designermode kan betekenen voor zijn looks, zijn uitstraling en zijn zelfvertrouwen! Extra cadeaubonus voor ons: als hij eenmaal is overtuigd van de meerwaarde van zijn designer outfit, wordt het voor ons een koud kunstje om regelmatig iets nieuws binnen te harken, want ja: nu hij er zo stijlvol uitziet, moeten wij er natuurlijk een beetje patent naast kunnen lopen, niet dan?

 

Win/win cadeaus dus!

Je ziet het meteen in deze korte selectie cadeau ideeën voor lastige heren: er valt van alles te bedenken waar we zelf ook een beetje beter van worden! Slim cadeaus shoppen is een koud kunstje, zolang je maar weet wat er allemaal voor moois te krijgen is. Gelukkig hebben we inmiddels zo veel online mogelijkheden, met leuke webwinkels voor alles dat je maar kunt bedenken, dat we tegenwoordig de deur niet eens meer uit hoeven om een win/win situatie te creëren: een mooi cadeau voor de man die alles al heeft, maar belangrijker nog: een leuke attentie waar we zelf ook een klein beetje beter van worden - shoppen maar dames!

Heb je iets aan dit artikel gehad? Help anderen (en ons) en deel deze op Social Media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!