Fris kwispelend uit de kleren.

jan 10, 2022

Fris kwispelend uit de kleren

Fijne lieve Sir Sebastian fans, allemaal een heerlijk gezond en fris Nieuwjaar gewenst. Laten we met zijn allen de blommen buiten gaan zetten en een frisse wind door borsten en billen laten waaien. Jullie zijn gewend van mij dat ik op gepaste, doch eigen wijze jullie graag een spiegel voor hou. Met name als het gaat om body’s. Nou daar heb ik in deze eerste maand van het jaar wel wat tips voor.

 

Bekijk je body eens

Aangezien ik zomaar denk dat jullie met het thuiszitten vooral oliebollen, appelflappen en weetiknietwat in jullie bekkies hebben gestopt, is het nu tijd om even weer in normale doen te komen. Toegegeven, het weer werkt niet bepaald mee, maar ik ga in mijn blote kont naar buiten. Wel drie keer per dag. Okay, het is voor mij als poedel natuurlijk ook hoognodig dat ik ergens mijn behoefte doe en om jullie en mijn mand schoon te houden wandel ik naar buiten.

 

Thuis zie ik vooral dat de baasjes het zich de laatste maanden gemakkelijk hebben gemaakt. Als modeliefhebber is dat een uitzicht om van te janken natuurlijk. En jankende poedels, dat vindt niemand leuk! Dus dames en heren, tijd om eens uit de kleren te gaan. En een kritische blik op je body te werken. 

 

Welke body draag jij onder je jurk?

Als koningspoedel hou ik van al mijn onderdanen. Letterlijk, ik ben gek op mijn eigen body, mijn strakke doch zachte buikje, harige poten, strakke bips en goedgevormde mannelijke delen. Maar ik hou ook van jullie. Of jullie nu een dunne body, dikke body, harige body of een heel korte body hebben. Voor alles is iets te zeggen vind ik. Verzorg je body dan eens extra lekker en draag als eerste een heerlijk stukje lingerie op dat fantastische lijf van je. En dan raad ik aan, een mooie body voor dat heerlijke lijf! Kan je trouwens ook zo mee naar buiten!

 

Body’s, jouw borsten netjes in het netje

Dames, ik hoor jullie gelijk al… want zoveel body’s, zoveel vragen. Zoals, welke body draag je onder een jurk? Nou, wel daar heeft uw heerlijke harige viervoetige sexbom een goed antwoord op: dat ligt helemaal aan die lekkere rondingen van je. Als je jouw heerlijke curves en dito tetten eens lekker in het zonnetje wil zetten, dan ga je voor de body’s van Anita of van Naturana. Die vormen jouw curves tot een echte lambo in je jurk. (Das een Lamborghini, en das een fantastische auto). Ben jij al gezegend met lange benen en een strakke buik, dan kijk je eens naar alle stoute heerlijke body’s van After Eden. Ben jij lang, slank en heb je een paar heerlijke borsten, waar menig man naar blijft staren? De body’s van After Eden D-Cup & Up helpen je aan nog meer heuvels en dalen, om van te kwijlen zo heerlijk.

 

Trek jij ondergoed aan onder je body?

Terwijl ik ontspannen op mijn rug lig, pootjes in de lucht en de ballen even lekker luchtend, mijmer ik over een andere vraag van mijn dames. Ja dames, als poedel heb ik het ware genoegen een hondenleven te leiden en het voordeel daarvan is, dat ik ongegeneerd alles kan laten hangen en waaien. Sterker nog, als ik zo in mijn koninklijke mand lig, krijg ik menig aaitje over mijn buik. Tip: als jouw heerlijke ega(a) ook op de rug ligt, probeer eens zo’n aaitje.  Afijn, de vraag die vaak wordt gesteld is: moet je onder je body ondergoed? Naja eerlijk gezegd moet je vooral doen wat je fijn vindt, maar het hoeft dus niet. Een body is namelijk al een beha en broekje ineen, met een fijn stuk ertussen. En dat heeft enorm veel voordelen.


De basic is je body

Deze Sir zegt het al jaren: de body is een ondergewaardeerd kledingstuk in de ondermode en lingerie. Het geeft zoveel voordelen. Wat dacht je ervan dat je beha niet meer omhoog schuift op je rug of onder je borsten oprolt. Met een body blijft het netjes op zijn plek en blijven je mooie dames ook fijn in het netje. Geen bubbels, bobbels of hobbels. En voor de luie dames onder ons – heel herkenbaar: met een body ben je gewoon gelijk klaar met aankleden. Jasje erover en je ziet eruit om door een ringetje te halen. Wel een mooie body kopen natuurlijk, eentje met een lekker sexy kantje, een spannend doorzichtig stukje of een lekker opwindend transparant motiefje. Oh nog een voordeel, je buik is bedekt en je hebt al een slip of string aan. En dat zorgt er weer voor dat bijvoorbeeld je broek mooi blijft zitten en je panty niet in je naadje glijdt. Want dat is gewoon naadje, iets in je naadje…

 

Lekker lijf in een lekkere body

Ik begon deze blog met het jullie bestraffend toeblaffen aangaande jullie consumeergedrag. Ik moet zeggen, ik vind het geen probleem als jullie mensen van alles proeven, slikken of happen. Maar vergeet ook niet dat een beetje fijn in de slaapkamer te doen en te genieten van je - eenmalige - partner in crime. En ik hoop dat jullie iets lekkerder op die bank plaatsnemen en net zo adembenemend sexy als ik erbij gaan liggen. Met je lekkere lijf in een mooie body, gekocht bij mijn buurtje Dutch Designers Outlet uiteraard. Want dan koop je er gelijk een paar. Das pas lekker consumeren en je wordt er niet vet van ook! En vergeet ook niet af en toe naar buiten te gaan. Even uitwaaien, wind door je snorharen, word je echt een fijner mens van, met een lekkere body!

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!