Grommende Lingerietips

okt 7, 2022

Lieve lingerie en hondenfans. Dank voor alle fijne verwenmomenten op dierendag! Ik zit nog vol van alle goede wensbotjes en lieve brokken die ik heb ontvangen. Mijn harige buikje past de komende weken niet meer in een verleidelijk zachte boxershort, maar dat mag de pret niet drukken.

 

Weten jullie het nog? Ik wel…één jaar geleden in oktober kwam er een klein, donzig, hard blaffend propje haar binnenrollen en zij zat gelijk in mijn hartje. Dita haar blafje is wat dwingender geworden en ze is op dit moment hevig in de pubertijd. Maar dat mag de pret niet drukken. Ze brengt veel vrolijkheid en speelsheid in het Dutch Designers Outlet modecentrum. En laat speelsheid en vrolijkheid nu net de trend voor deze winter zijn. Jullie gekwispelde modegoeroe met de voorspellende gave blikt vooruit.

 

Dierenprints en oerwoudgeluiden

Deze winter voert kleur de boventoon. Dat is niet gek, ik dein al jaren mee in modeland en kan aan mijn snorharen al zien dat als het somber is in de wereld, dat we allemaal graag wat meer kleur dragen om onszelf vrolijk te maken. Dat geldt uiteraard ook, mes amís, voor het ondergoed dat je draagt. Vrolijkheid en een beetje gekkigheid mag best. Nu is het gelukkig zo dat ik een paar goede poten aan de grond heb als kwalitatief uitstekende voorspeller van de mode. En gelukkig is het ook zo dat de dierenprints nu de Veerkampjes wel zijn ontgroeid. Niemand kijkt meer op van een jurk met panterprint of een broek in een kek zebramotiefje. Waarom dat niet strak doortrekken naar je lingerie? Heren, een grommende onderbroek is allang niet gek meer en een micro boxershort met harige print, en een goed bijgewerkt kruis doet het heel goed bij de bedpartners hoor. Zolang de harige print maar vooral buiten op de slip zit en er niet een oerwoud onder de randen uitpiept zit je als dierenvriend goed in de dierenprints.

 

Kekke kleurtjes in lingerieland

Zoals ik al aan jullie heb uitgelegd, hoe somberder het nieuws, hoe vrolijker de mode. Je moet toch iets hebben om een zonnige lach te krijgen op die mooie koppies van jullie lingerielovers. Waar beter te beginnen dan bij de kleding die je al eerste aantrekt? We zien deze winter primaire kleuren zoals rood, blauw en groen. En we zien ook nog steeds die mooie harde pastels. Dus geen zachtroze, maar lekker fel fuchsia, en geen babyblauw, maar een diepe paarsige blauw. Ook de donkergroene kleuren doen het prima in de herfst. Alle kleuren die je ziet in het verkleuren van de blaadjes, vind je ook terug in je lingerie. En mijn buurtjes mogen dan een outlet in lingerie en ondermode hebben, ze hebben zeker weten al deze trends in huis.

 

Klein is uit, groot is in

Wat opvalt is dat de ieniemienie string terrein aan het verliezen is. Niet zo gek, want als het heet is willen we zo min mogelijk aan, maar als de herfststorm rond raast, dan is zo’n ministukje stof natuurlijk niet echt warm. Echter is dit najaar de trend ook een beetje ‘terug naar vroeger’. Denk aan een hoge tailleslip, mooie hoge broekjes en hoog uitgesneden broekjes. Staat oh zo elegant en eerlijk gezegd, vindt jullie kwispelende harige vriend aangekleed vaak een stuk sexyer dan bloter dan bloot. Kan je gelijk een klein buikje verbloemen als je dat wilt. Al deze back to the past items worden wel met de meest hypermoderne stofjes gemaakt uiteraard, dus het zit heerlijk comfortabel.
Combineer je mooie hoge slip dan met een comfortabele beha. De beugel- en push-up zijn een beetje uit, maar er is genoeg ondersteunend materiaal te vinden. Ook zijn de balconette beha’s weer helemaal salonfähig. En zeg nu zelf, in een ravissant koningsblauwe jurk kan je je helemaal top voelen als je daar een leuk panterprint lingeriesetje met mooie lijnen aan hebt. Vinden wij hondenheren ook heel leuk om naar te kijken…

 

Body op je bodie

En tot slot de trend die weer helemaal hot and happening is: de body. Van allerlei materiaal, in alle kleuren en vooral goed onder de mode van de grote herenpakken. Prachtige combinatie, ik ga ervan kwispelen. Omdat ook de body’s weer gezien mogen worden, kan je echt uitpakken met je ondergoed. Het is een beetje een golfbeweging, maar combineer je lingerie als bovenmode, je mag je ondergoed weer zien? Niet als een boven-de-broek- uitkomende string dus, maar wel als een mooi item onder een blazer, of een mooi licht transparant truitje. Daar is het nog warm genoeg voor in oktober. En anders warm jij de kamer wel op met deze heerlijke lingeriemode!

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!