Groot nieuws van Sir Sebastian!

mrt 9, 2020

Groot nieuws, zeer geëerd publiek en lieve lingerielezertjes! Terwijl jullie eigen Bad Boy Bastian zijn stoute lifestyle aan het uitproberen was kreeg ik meer voor elkaar dan het uitroepen van nieuwe feestdagen en het ontvangen van spannende Valentijnskaarten. Nog steeds geen idee waar die vandaan kwam trouwens – als Cupido nog meer pijlen op zijn boog heeft, dan sta ik daarvoor open.

 

Groei en bloei

Nee, met de Liefde komt het ongetwijfeld goed, want jullie voelen vast ook dat niets het voorjaar meer in de weg staat om lekker vroeg los te barsten. Ik wilde het over een ander soort groei en bloei hebben. De afgelopen maanden heb ik namelijk niet stil gezeten terwijl ik mijn nieuwe stijl aan het ontwikkelen was. Jullie modegoeroe heeft in het diepste geheim zitten werken aan een sterk staaltje zelfontplooiing...

 

Numero Uno Lingerie Influencer

Lekker raadselachtig hè, zo’n vage introductie? Hoort allemaal bij de strategie: ik heb hier lang over nagedacht. Dat past ook bij mijn nieuwe stap richting numero uno underwear influencer. Hou je vast, hier komt ‘ie: ik ben gepromoveerd tot Lingerieprofessor! Jazeker, u hoort het goed. Hier schrijft de weledelgeleerde heer Buitengewoon Professor Emeritus Doctor Sebastian, autoriteit op het gebied van alles dat billen, borsten en andere bobbels verbloemt!


Vlijmscherp

Professor... Wow! Heftig hè? Ik sta er zelf ook nog een beetje van te kijken hoor. Maar wat gaat dat dan concreet inhouden, zo’n geleerde poedel op jullie favoriete lingerieblog? Nou, gewoon: een schat aan kennis als het gaat om hipsters, strings, voorgevormde cups, bont geschakeerde boxers en nog heel veel meer! Alle grote designermerken kunnen er vanaf nu op rekenen dat mijn vlijmscherpe wetenschappelijke analyses doordringen tot op elke zoom, achter ieder stikseltje en voorbij elk waslabel dat ze op de markt durven te brengen. Vandaag begint jullie nieuwe leven als hypergeïnformeerde kritische ondermodeconsumenten, lief publiek! Vergeet het naadje van de kous: Professor Sir Sebastian gaat een hele nieuwe invulling geven aan wat ze bedoelen met iemand ‘het hemd van het lijf vragen’!

 

Kennis is macht!

Uiteraard doe ik dat allemaal niet voor mezelf. Ik doe het voor de wetenschap, want dat hoort zo in mijn respectabele positie, maar ik doe het vooral voor jullie. Okay en voor de gratis borrels, geef ik eerlijk toe, maar toch! Kennis is macht, zeg ik altijd, en dus gaan we vanaf nu heel duidelijk bepalen wie hier precies de broek aan heeft. Jullie dus! De dagen dat je gefrustreerd voor de spiegel staat te hannesen met het zoveelste verkeerde behaatje zullen snel verleden tijd zijn. Op de site van Dutch Designers Outlet vlieg je straks als de gesmeerde bliksem door het complete assortiment heen, omdat je precies weet wat je wilt hebben, en waarom. Volg gewoon mijn posts en je laat je straks door niemand meer iets wijs maken. Binnenkort staat elk stuk designerlingerie jou op het lijf geschreven, gewoon omdat jij exact de juiste, zorgvuldig wetenschappelijk onderbouwde, en natuurlijk vooral extreem stijlvolle keuzes maakt!


Bra-bracadabra!

Om te beginnen duiken we diep in de wereld van ons collectieve decolleté, geachte studenten. Ik ben van plan om op het snijpunt van mode en wetenschap, kunst en goede smaak te opereren. We gaan samen de mysteries van de beha onthullen. Dat doe ik in een lekkere stoute online collegereeks, gewoon via dit blog. Alle raadsels en fabeltjes rond de bustehouder ga ik genadeloos voor jullie fileren. Ik ga nu eerst even van een welverdiend weekend genieten, maar hou deze plek in de gaten voor de eerste aflevering van ‘Bra-bracadabra’: de diepste geheimen van de beha ontboezemd!
Tot heel vlug lezende vrienden en vriendinnen en spread the word: iedereen wordt wijzer met een persoonlijk lingeriewetenschapper achter de hand!

Sir Professor Sebastian, Bad Boy der Modewetenschappen

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!