Grote schoonmaak in de broek

mrt 29, 2021

Goedendag lieve dames en ook heren, fijne vriendelijke honden- en lingeriefans! Ik ben altijd heel blij met de aandacht die u heeft voor mij, honden houden van aandacht tenslotte. Uw weledelgestrenge KoningsPoedel meldt zich wederom met een vraag, waarop hij natuurlijk ook het antwoord tot in den treure heeft onderzocht. Wat wil het geval? Uw Lingeriegoeroe extraordinaire vroeg zich al mijmerend in zijn heerlijke designmand van Armani af, hoe het toch gesteld is met de billen en broeken hygiëne van menig mensenvrouw en -man. (Als ik dan toch ergens ga liggen mijmeren, dan in een beeldig mandje. Het moet natuurlijk passen bij mijn formaat en aard en…afijn ik dwaal af). En dan natuurlijk met de hygiëne van het ondergoed. Zo in de lente begint de grote schoonmaak en daar hoort de kast ook bij. Maar uw ondergoedjes moet u toch iets regelmatiger wassen en luchten dan eenmaal per Lente! Zodat u op uw Paasbest aan de dis kan schuiven.

 

Een blij ei

Eerlijk gezegd, lieve mede lingeriefans, hou ik van Pasen. Dat is toch de tijd dat de vogeltjes weer gaan zingen, de katten elkaar achterna zitten en de lucht vol hangt met feromonen. Dat ruik ik als hond natuurlijk toch iets scherper dan u. Ik zie dat ook de mens altijd blijer is, als het lente is. Ik wordt langer uitgelaten, iets waar ik helemaal geen bezwaar tegen heb. Want…ook de dameshonden worden langer uitgelaten! Het is dé tijd voor mij om eens goed te snuffelen aan alles wat voorbij komt. Oooh, de lente. Ik kan er uren over uitweiden. Als de lente écht aanbreekt en het rokjesdag wordt, dan wordt het helemaal een feestje. Als een blei ei huppel ik dan rond. Pasen is voor mij altijd het moment dat deze blijheid markeert. En als het rokjesdag is, dan zie ik vanuit mijn standpunt natuurlijk toch iets meer ondergoed dan normaal. Laten wij eens even bekijken hoe u dit allemaal zo fris en fruitig mogelijk houdt.

Schone onderbroek aan de Paasdis

Ik geef u natuurlijk als specialist een aantal fijne onderhoudstips zodat al jullie beha’s, boxers, strings en overige lingerie piekfijn in de schone kast hangt. U zult het niet willen horen, als gemaksmensen die u tegenwoordig bent, maar blijft u alstublieft al dat moois dat u net heeft aangeschaft bij uw favoriete lingerie outlet met de hand wassen, dat is echt het beste. Nu bent u fan van mijn praktische inslag, dus wilt u toch de wasmachine laten draaien, zorgt u dan voor het volgende:

 

  • Sorteer uw lingerie op kleur en was deze met de juiste kleur was mee. Anders is uw witte setje straks roze, grijs of vaal.

  • Doe uw lingerie in een speciaal waszakje. Ja ja, ook die zijn verkrijgbaar bij mijn buurtjes.

  • Als u uw beha’s in het zakje doet, sluit u dan de beha, want anders gaan de haakjes weer  haken in het zakje, niet prettig.

  • Doet u alstublieft niet meer dan één beha in een waszakje, want anders kneuzen zij elkaar. Het zijn net mensen eigenlijk….

  • Gebruik een speciaal wol of lingerieprogramma op uw wasmachine. Heeft u die niet, zet dan de wasmachine op 30° C en centrifugeer niet boven de 1000 toeren.

     

Het klinkt allemaal heel ingewikkeld. Maar ik verzeker u, als ik zo naar die draaiende machine kijk, dan vervult het me met veel plezier dat er straks weer fris gewassen boxers en andere lingerie uit de machine komt, die in topvorm is!

 

Frisse wind door je ondergoed

Pasen, de tijd dat de frisse wind door kast en huis waait. Ik zie het ook bij Dutch Designers Outlet. Als de lentezon door je ramen schijnt, en de vuile ramen en stofjes extra verlicht worden, gaan zij de rekken en kasten eens goed doorlopen. Als u dan toch aan het opruimen bent, doe dat dan eens in een leuk niemendalletje en het wordt schoon, warm en gezellig! Ik zeg het u, als hond met een voorkeur voor de vrouwelijke vormen, vind ik dat schoonmaken rond mij heen altijd heerlijk om eh…nou naar te kijken. En nú is uw kans om een heerlijk en vooral SCHOON passend ondergoedje aan te schaffen. Want bij mijn fijne lingerieburen hebben ze regelmatig New Arrivals. Héél opwindend!

 

Bewaar uw eitjes op luxe wijze

Ook al is het in deze Corona-tijd toch allemaal een beetje anders, gek genoeg heeft het voor mij een heel fijne bijwerking. Er komen ineens heel veel mensen langs die lekker lang met me willen wandelen, ieder nadeel…enfin. Ik hoop dat ik u weer wat fijne tips aan de hand heb gedaan. U weet, mijn buurman en buurvrouw van Dutch Designers Outlet hebben oneindig veel keuze in goed en fijn passende broeken en broekjes voor de dames en heren. Zeg nu zelf, dat wandelt toch veel fijner als de eitjes goed zijn opgeborgen? Om het maar even in het thema te houden? Want het wandelt toch vrij ongemakkelijk als de ballen uit de broek hangen lijkt mij. Nu ben ik natuurlijk gezegend met een bouw waarbij het in de wind waaien van de onderkant een heerlijk gevoel geeft, maar ik begrijp ook dat het voor de mens een iets onaangepast verhaal wordt. Ik wens u een heel fris, fruitig en vrolijk Pasen!

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!