Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt
apr 21, 2020

Badmode in de beste kleur voor jouw eigen huidtintje

In ons derde college badmodologie gaan we kleur bekennen. Niet helemaal met de billen bloot, want dan zouden we ons doel enigszins voorbij schieten, maar een klein blosje op de ‘wangen’ moet wat mij betreft kunnen. Als iedereen pen en papier er even bij zou willen pakken dan gaan we van start. Let wel op de anderhalve meter afstand tussen de bankjes alstublieft, want wat mij betreft hoeft alleen dit blogartikel viral te gaan; de beestjes, bacillen en virussen houden we lekker bij onszelf vandaag.

 

Strandscala

Net zoals dat voor poedels geldt komen jullie als Homo sapiens in een bont scala aan kleurschakeringen voor. Alleen maar leuk wat mij betreft; sommige mensen doen er bijzonder moeilijk en lichtgeraakt over heb ik gemerkt, maar als het om badmode gaat is die diversiteit juist een zegen. Als je namelijk weet welke kleuren het beste bij jouw huidtintje passen, en je buurman en buurvrouw weten het ook, dan kunnen we samen een prachtig gemengd boeket aan bikini’s, badpakken en zwembroeken creëren zodra het strandseizoen is losgebarsten. 

 

Fifty Shades Of You

Er zijn heel veel schakeringen mens, maar zonder afbreuk te willen doen aan die verscheidenheid deel ik jullie even in drie tintjes in. We bespreken de lichte, getinte en de donkere huid. Vanille, mokka en chocola zeg maar. Ik werk daarbij van donker naar licht.

 

De beste badmode kleuren voor de donkere huid

Goed nieuws: hoe donkerder je huid, hoe meer troeven je in handen hebt op het strand! Het is heel simpel, maar dat wist je vast al: alles mag, alles kan zolang het maar bright & beautiful is! Jouw huidtype vráágt gewoon om felle kleuren. Knalrood, oranje, fel geel en wit: all eyes on you is gegarandeerd met jouw donkere teint... Tip van de dag: vergeet de metallics niet! Gouden en zilveren stofjes voegen alleen maar extra shine toe aan jouw kleurtje. Zijn er don’ts met een donkere huidskleur? Eigenlijk maar eentje: probeer niet te lachen om je blekere buren terwijl ze driftig bijbruinen om bij jouw heerlijke kleurtje in de buurt te komen...

 

De mooiste beachwear matches voor de lichtbruine huid

In een mum van tijd gaat jouw licht- tot goudbruine basisteint over naar gebronsd en zonovergoten... Heerlijk toch? Omdat jij snel je optimale zomerkleurtje bereikt moet je badmode eigenlijk meekleuren, maar dan andersom: van donkerder naar lichter dus. Begin met een bikini (veel zonoppervlak!) in een koelere kleur, zoals blauw of donkerder groen. Wacht nog even met geel, wit, of beige en panterprintjes. Na een weekje schaal je op naar lichtere en fellere kleuren. Zo trek je alle aandacht naar elk tintje dat je donkerder bent geworden. Bikini’s, badpakken, tankini’s en tanga’s – zodra jij je ideale mokkatintje hebt gerealiseerd kun je alles er stralend uit laten zien, dus leef je uit!

 

Slimme strandmode kleurtips voor de lichtste huidtypes

De eerste tip voor de lichtste huidtypes is: probeer niet jaloers te worden op iedereen die met een donkerder kleurtje gezegend is. Blijf ook smeren, liefst met factor ‘tig’, want verbranden telt niet als het gaat om ‘een kleurtje krijgen’. Jouw huid komt langzaam tot niet op kleur, maar geen nood: ook hier kun je met contrast de mooiste zomerlooks neerzetten. Jij werkt alleen met donkere kleuren, juist om het andersom te laten knallen. Zwart is het sterkste contrast, maar ook donkergroen en blauw, bordeaux en paars, of bruine tinten werken goed. Vermijd huidskleuren, geel, oranje, vale tinten en neonkleuren. Heb je een bikini, badpak of andere beachtopper met een iets lichtere kleur? Bewaar die dan voor het einde van de vakantie, wanneer jouw huid optimaal is bijgebakken.

 

Conclusie: op het strand is iedereen gelijk!

Heerlijk toch, lekker spelen met al die verschillende kleurtjes? We weten nu dat er niet alleen voor elke lichaamsvorm, maar ook voor elke huidtint een perfecte beach match te vinden is. Wat jouw shape en color dus ook zijn, er zijn altijd accenten, lijnen en contrasten die jouw unieke kenmerken optimaal in het zonnetje zetten. Op het strand zijn we allemaal gelijk, dus ik zeg ga ervoor! Duik vandaag nog in de allernieuwste collectie badmode en begin vast te dromen van de zomer, als we allemaal weer lekker hutjemutje op het strand mogen liggen. Het zou wel eens zo druk kunnen worden dat je weer terug verlangt naar die anderhalve meter afstand, dus blijf gezond en geniet er nog maar even van...

 

Ik zie jullie graag terug in mijn volgende college!

Professor Sir Emeritus Sebastian, Phd.

 

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!