Help, mijn beha past niet!

jul 2, 2021

Hallo lieve dames en heren. Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer van de afgelopen tijd? Hoewel het einde van deze maand ietwat aan de koude kant werd, zeker voor mij als blootlopende hond, was de hitte vooral plezant omdat jullie fijne vrouwspersonen elegant en trots op jullie lijven door het leven gingen. Mijn vooral fantastische bikinitips en badpaktips zijn, zoals deze fijn besnorde heer van stand met trots heeft geconstateerd, met verve door jullie opgevolgd. Nog nooit zag deze hondensnoet zoveel badpakken en bikini’s uit de schappen vliegen bij de buren Dutch Designers Outlet. Menig bezweet medewerkers hoofd passeerde mijn mand, terwijl de voeten door het magazijn renden om al jullie prachtige bodies van een perfect zittend zomeroutfitje te voorzien. De mailbox liep vol en de telefoon rinkelde voortdurend, maar wel kort, waarna fijne mensen allerlei zaken uitleggen over maten, stijlen en prijzen. Want, wat te doen als iets niet past? Welnu, ik ga u in deze blog haarfijn uitleggen hoe dat bij mijn heerlijke lingerieburen werkt.

 

Te gekke klantenservice

Voor de klantenservice van DDO blijkt gewoon niets te gek. Uw lingeriegoeroe ziet dat de medewerkers best ver gaan. Ja dat observeer ik allemaal met veel precisie terwijl ik op mijn heerlijke botjes lig te kauwen. Mijmeren doe ik niet, deze Sir ziet zijn buren alle vragen meer dan uitgebreid beantwoorden. Dus heeft u hulp nodig bij het maken van een account of plaatsen van een bestelling? Welnu, dan zijn mijn lieve vrienden en vriendinnen niet te beroerd je er, stap voor stap, doorheen te leiden. Zodat je daarna ongedwongen (en onbeheerst, geloof mij maar, ál die koopjes!) je slag kan slaan in de grootste lingerieoutlet der Lage Landen. En zit een beha niet helemaal zoals je dat voor je had gezien? Is je cup te klein, te groot, te breed of maakt de kleur je toch te flets? Dan helpen de dames en ja, ook heren van Dutch Designers Outlet je zonder problemen met het aanmelden van een retour. Je belt en dan loodsen zij je door het hele proces heen terwijl je achter je pc precies de stappen kan volgen. Hóe fijn is dat?

 

Dames gaan voor

Als hondenras met een neus voor elegantie en stijl, weet ik dat het soms een precaire zaak is aan wie je advies vraagt. Nu hebben ze dat bij Dutch Designers Outlet heel goed geregeld. Want zeg nou zelf, je gaat je ontboezemingen van de boezem niet gelijk aan de grote klok hangen. Ik bedoel, het is fijn als je iemand van klantenservice aan de lijn krijgt, die jouw problemen wellicht aan den lijve heeft ondervonden. Dus als je maatadvies nodig hebt of je hebt een vraag over de vorm van je borsten en welke beha daar dan bij past, dan krijgt u een heel fijne en goed gekwalificeerde dame aan de lijn, die geduldig luistert naar de hobbels die je tegenkomt als het gaat om maat en raad in het land der lingerie. Je mag ook altijd naar de klantenservice mailen. Dan kun je het antwoord en de uitleg later er nog eens bij pakken, wanneer je gaat bestellen. Net hoe het uitkomt. Ik doe ook wel eens een plasje en dan kan ik daarna mijn mail gewoon beantwoorden als ik weer in m’n mand lig.

 

Je stuurde een foto…

Ze gaat zelfs zover, dat mocht je met enig bewijs komen zoals foto’s van je vriendinnen in de ontvangen beha, zij hierin helemaal geen bezwaar zien. Sterker nog, ik heb met mijn eigen trouwe hondenogen gezien dat zij hier heel zorgvuldig mee omgaan. Met je nieuwe bh aan, kunnen zij soms nog beter adviseren. De immer vrolijke, rustige en altijd zeer deskundige medewerkster ziet dan wat er niet goed zit en kan mogelijk een beter advies uitbrengen wat een beter alternatief kan zijn. Nou, daar kan menig hondenbezitter als het gaat om goed passende riemen en bijgaande accessoires nog een pittig puntje aan zuigen. Gelukkig stik ik zelf van de uitmuntend goede smaak, maar ik geef ze te doen, de arme hondenkennissen die ik heb die met een slecht passend riempje om moeten lopen. Dat gun ik geen hond. En dus ook jullie fijne dames niet.

 

Ook heren krijgen lingerieadvies

Ja heren, ik wend mij nu ook even tot jullie, want je lacht je ook niet bepaald de ballen uit de broek als die broek voor geen meter goed zit. Dan vallen ze er in sommige gevallen vanzelf uit (niet goed) of worden door te strakke pijpjes geplet (auw, ook niet goed). Dan adviseer ik jullie om zeker even een mailtje te sturen, zodat er een prima advies betreft maat en pasvorm gegeven kan worden. Wel zo makkelijk en prettig. En de dames en heren van Dutch Designers Outlet leren ook weer van elke vraag. Waarna ze het geleerde ook graag weer delen. Het is niet voor niets dat ik hele blogs vol kan pennen met prachtige adviezen voor de borsten, billen en ballen. Ik let gewoon heel goed op!

 

Maak het ons makkelijk

Mocht je nou al besteld hebben en toch denken: Die beha, of boxershort, past niet, Help! Dan zijn er dus plenty mogelijkheden om contact te zoeken. Zorg dan wel dat je even je bestelnummertje bij de hand hebt en zet het in je mail, als je niet wil bellen. Wel zo makkelijk, want anders zoeken mijn lieve buren zich helemaal zoek in al die bestellingen die ze al zwetend de deur uit doen. (elke werkdag voor 16:00 uur, ik geef het je te doen hoor!). Echter, u harige topadviseur op vier poten is wel van mening: voorkom mineur, en informeer al bij de deur. Ik wil maar zeggen, bij twijfel, mail of bel voor het bestellen, want hoe meer informatie jij hebt, hoe lekkerder dat lingeriesetje, gekocht in de outlet, zit. Want let wel: je hebt niet áltijd dezelfde cupmaat! Elke merk is anders, elke soort cup van de beha is anders en elk model is anders.

 

Dus roep je vertwijfeld: “ik heb al jaren cup C.”, daar kunnen mijn lieve buren dus niets mee. De omvang die je hebt, en dan bedoel ik die van de liefhebbende vriendinnen, scheelt heel veel per beha. Meten is weten, maar daar gaat mijn volgende blog over…

 

Afijn, wend je toch vooral tot de fijne en goed adviserende klantenservice van Dutch Designers Outlet en de ontboezemingen worden beantwoord met als uitkomst… Toplingerie in een top pasvorm!

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!