Hij Komt, Hij Komt! Sir Sebastian

nov 15, 2019

Dag lieve lingeriekindertjes! Hier spreekt de Onderbroeken Piet, de rest van het jaar ook wel bekend als Sir Sebastian. Ik sta te trippel-trappel-trippel-trappelen van ongeduld, want het is weer bijna zover: de Sint is onderweg naar ons landje!


Wild geraas

Voor deze influencer geen pietendiscussies of moeilijk gedoe over wat belangrijker is, tradities of een gezellig feestje voor iedereen. Ik hups daar met een parmantig sprongetje dwars overheen en stort me vol overgave op pepernoten, surprises, cadeautjes en gedichten. Ik ben gek op de zomer en van lentekriebels krijg ik nooit genoeg, maar deze tijd van het jaar vind ik geloof ik toch wel de allermooiste. Makkers staakt uw wild geraas, want het is de hoogste tijd voor Sinterklaas!

 

Je beste tabberd

Voor wie zich nog afvraagt wat onze Goedheiligman precies met designer lingerie te maken heeft geef ik het volgende mee ter overweging. Is het zo halverwege november, met al die koude en donkere nachten, niet de hoogste tijd dat we allemaal onze beste tabberd aantrekken? Wie een klein beetje oplet ziet jaarlijks bij die oude Klaas de meest geraffineerde stukjes kant onder zijn indrukwekkende mantel uit steken. Ik zie dat als een hart onder de riem voor elke lingeriefan die net geen achttien meer is. Blijkbaar kun je er zelfs met een paar honderd jaartjes achter de kiezen nog piekfijn uitzien als je er een beetje moeite voor wilt doen. Kijk, dat is een boodschap waar we ook bij Dutch Designers Outlet iets mee kunnen. Met een beetje slim shoppen staat er weer een hele winter vol met alleen maar heerlijke avondjes voor de deur!

 

Lingerie voor Sinterklaas

Jullie merken het al, beste volgers. Uw hoogstpersoonlijke pepernotenpoedel heeft een hartje van suikergoed. Ik ben me dan ook al druk aan het voorbereiden voor het feest dat over een weekje of wat gaat losbarsten. Wisten jullie dat niets zich zo mooi leent voor een prachtig gedicht als een pakje met fijne lingerie erin? Okay, het ligt er natuurlijk een beetje aan voor wie je een cadeautje moet kopen, zeker als oma of de buurman ook meedoen, maar toch... Misschien maak je juist die buurman wel dolgelukkig met een nieuwe jockstrap, je weet nooit!

 

Dichtspieren

Misschien moet ik de daad maar gewoon eens bij het woord voegen – letterlijk – en jullie alvast trakteren op een kleine stretch-oefening voor mijn dichtspieren. Heb ik in elk geval een goed excuus om er snel een bakje pepernoten bij te pakken. Ter inspiratie dan hè? Ik vertrouw erop dat jullie gewoon zelf je gedichten schrijven, maar ik zou het erg leuk vinden om te zien dat de buurtjes bij DDO dit jaar wat extra decemberomzet draaien door mijn voorzetje. Okay, daar gaan we: voor het gemak schrijf ik een testgedichtje aan mezelf, puur om een concreet voorbeeld te geven.

 

Lieve Sir Sebastian,

 

Met mijn pakjes was jij tot op heden

Niet altijd even snel tevreden

Een kluif, een deken, en nieuw halsbandje

Dat lekkere warme hondenmandje

Het kon je allemaal niet bekoren

Dus dit jaar wist ik van tevoren

Dat ik echt iets origineels moest kopen

Waar een poedel als jij voor warm zou lopen

 

Ik dacht diep na: wat kon het wezen

Hou jij soms van boeken lezen?

Of kan ik met zelfgebreide sokken

Een glimlach aan je snuitje ontlokken?

Ik peinsde en twijfelde dagenlang

De Hoofdpiet werd al bijna bang

Dat we er niet in zouden slagen

Om Sir Sebastian te behagen

Wat geef je een poedel met zoveel klasse

Valt daar wel een mouw aan te passen?

 

Plotseling schoot mij iets te binnen

En wist ik waar ik moest beginnen

Ik startte direct mijn laptop op

En surfte naar een online shop

Die onze Bastian heel goed kent

Hij woont er namelijk naast, die vent!

Je begrijpt: ik ging voor jouw cadeau

Regelrecht naar DDO...

 

De Sint gaf zijn ogen goed de kost

En toen was de kwestie snel opgelost

Hij maakte zijn keuze en nam een besluit

Zo koos hij voor jou dit presentje uit

Dat ging reuze gemakkelijk, voordelig en snel

Zo’n online outlet bevalt me wel

Die snelle bezorging was ook echt een plus

Een dag later lag het al discreet in de bus

En zo schenk ik je dit jaar een heel geinig dingetje

Het staat je vast prachtig, zo’n piepklein stringetje

De panterprint maakt het extra interessant

Net als dat sierlijke zoompje van kant

Maar misschien vind je het ook wel heel gewoon

Je bent immers echt een mode-icoon

Dan moet je maar denken: met dit soort cadeautjes

Heb je in elk geval iets warms voor je pepernootjes!

 

Veel liefs van Sint Nicolaas

 

Spannende pakjes

Kijk? Zo makkelijk kan het zijn, hooggewaardeerd publiek! Zet gewoon lekker je dichtaderen open en wandel voor inspiratie eens lekker door het enorme aanbod van Dutch Designers Outlet, dan vind je voor iedereen een geschikt cadeautje. Daarna gaat het dichten haast vanzelf. Ik ga meteen verder shoppen, want ik heb er zin in gekregen na dit eerste rijmpje. Zaterdag zit deze jongen in elk geval prinsheerlijk voor de buis, met een kop warme chocolademelk en een grote bak strooigoed binnen pootbereik. Gelukkig ben ik dit jaar zo ontzettend braaf geweest dat ik me nergens zorgen over hoef te maken. Dat gaat op 5 december helemaal goed komen: ik verwacht niet minder dan een hele zak vol met spannende pakjes...

 

Toedels!!! Sint - ehm Sir Sebastian

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2022 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!