Je kunt het schudden met Professor Sebastian!

sep 7, 2020

Okay luitjes, ik weet niet hoe het met jullie zit, maar wat de Professor betreft is het september. Dat betekent natuurlijk dat het de hoogste tijd is om weer in de schoolbanken te kruipen. Het nieuwe lingerie collegejaar kan van start, dus hou pen, papier en verstand in de aanslag. Ik hoop dat iedereen de instructies rond de coronamaatregelen goed heeft doorgenomen... Mocht je geen mondkapje bij je hebben, kijk dan even een buurvrouw lief aan. Een strak aangetrokken bh-cup voor de mond en neus werkt namelijk ook als masker. Heeft de buurvrouw ook geen kapje bij zich? Pas dan op: een behaatje heeft genoeg cups voor twee, maar steek niet meteen de koppen bij elkaar. Hoe groot de cupmaat en omvangsmaat ook zijn, anderhalve meter afstand ga je niet redden zonder het elastiek te vernielen. Improviseren is heel belangrijk in de wereld van de hogere lingeriologie, maar veiligheid is nog veel essentiëler!

 

Warming up

Goed, we zijn er helemaal klaar voor zie ik. Tijd om het collegejaar verantwoord op te starten. Voordat we de volle vaart erin gaan zetten beginnen we met wat rek- en strekwerk. Even het hoofd en de hersenen op gang laten komen is verstandig, maar lingerie zit natuurlijk juist aan de rest van je lijf. De kans op lesblessures is een stuk kleiner als we eerst even stretchen. Daarom heb ik speciaal voor de gelegenheid wat stretch oefeningen bedacht waarmee we niet alleen de aandacht, maar ook de spieren weer warm laten worden. Sterker nog: er is een serieuze kans dat we het allemaal een beetje warm krijgen, want deze workout kan aardig wat opschudding veroorzaken...

 

Een beetje opschudding

Zoals jullie weten hebben we het voor het zomerreces gehad over borsten in alle soorten en maten, geuren en kleuren. We hebben gezien hoe we de perfecte match bepalen als het gaat om de accommodatie van onze dames. Heb je in je vakantie die perfecte bh weten te vinden? Op vakantie misschien, of juist online bij Dutch Designers Outlet tijdens je staycation? Dan gaan we nu ervaren hoe je jouw borsten trakteert op een aangenaam zachte landing. Time to shake things up a bit, ladies!

 

Je kunt het schudden met Professor Sebastian.

We beginnen met een korte theoretische verkenning van de schudmethode: wat is het eigenlijk? Schudden is een beproefde, maar helaas nog relatief onbekende techniek om het comfort in je favo bh te vergroten. Nog veel te vaak denken vrouwen dat de juiste bh-maat vinden genoeg is voor ultiem draaggenot. Niet dus. De lingeriematch is pas optimaal als design en decolleté elkaar perfect weten te vinden. Dan kun je het dus wel schudden. Als je je borsten op de juiste wijze hun nieuwe designer bh in weet te schudden is de eerste indruk meteen goed – heel belangrijk in dit vak!

 

Schudden van het lachen? Nee, lachen van het schudden!

Okay, hier komt de techniek zelf, haarfijn uitgelegd in zes simpele stappen. Pak die perfect op maat uitgezochte designerlingerie erbij, zoek je spiegel op en voor je het weet sta je helemaal tevreden te lachen van het schudden.

 

Stap 1: Lekker losjes

We beginnen ontspannen aan de schudmethode. Dat betekent dat we het lekker breed laten hangen. Zet de bandjes van je lievelings bh op de maximale lengte. Zo hebben je borsten alle ruimte om zometeen de sprong te wagen, terwijl de inspanning niet aan je schouders gaat trekken – het comfort begint hier al!

 

Stap 2: All aboard!

Nu je bh wagenwijd open staat is het tijd om aan boord te gaan. Voor de spiegel opgesteld trek je je bh losjes aan. Dat doe je door recht vooruit ‘in te stappen’. Trek die bh losjes van voren aan. Je borsten horen zachtjes in de cups te landen, zodat ze lekker kunnen liggen. Hou met je ene hand de bh op z’n plek. Met je andere hand trek je de bandjes lekker ruim over je schouders. Dit is de basis van de schudtechniek. Ga verder naar stap 3 als alles lekker voelt.

 

Stap 3: Aanhaken

Nu richten we de aandacht op de achterkant van je bh. Zoek de haakjes en de oogjes en sluit ze op zo’n manier dat de bh niet knelt aan de zijkanten, maar wel lekker aansluit op je flanken. Maak je vooral geen zorgen om de bandjes: die komen straks aan de beurt. Zorg er gewoon voor dat alles in de haak is op de manier die voor jou het lekkerst aanvoelt.

 

Stap 4: De hand in eigen boezem steken

Omdat het haakje nu dicht zit heb jij je handen vrij om je dames er even bij te pakken. Steek je hand in de cup van je bh en schik zachtjes elke borst zo dat ze helemaal in hun cup liggen. Ga voor zacht en comfortabel: proppen of ‘zwemmen’ in de ruimte is niet alleen verboden, het wijst ook op een verkeerde bh-maat en model!

 

Stap 5: Shaken Booby Syndroom

Okay dames, zijn we er klaar voor? Dan kan nu het echte schudden beginnen. Komt ‘ie: kijk in de spiegel terwijl je voorover buigt. Zorg dat je goed zicht hebt op je decolleté. Als er toevallig iemand mee wil kijken is dat een eerste teken dat je goed bezig bent – heb je meteen een externe controle bij de hand. Als je genoeg voorover bent gebogen pak je lichtjes de zijkanten van je bh vast, ongeveer onder je oksels., tussen duim en wijsvinger. Nu komt het schudgedeelte. Schud altijd in horizontale richting en probeer dat beheerst vanuit je heupen te doen. Op en neer heeft geen zin, maar belangrijker nog: hou het lichtjes en soepeltjes. Forceren is niet goed en je wilt ook niet dat je boobies weer ontsnappen. Dan is er nog een blessure risico: pas op voor wat wij experts het ‘shaken booby syndroom’ noemen en stop wanneer je voelt dat ze goed zitten. Laat de zwaartekracht het werk voor je doen.

 

Stap 6: De teugels aanhalen

Nu je borsten in optima forma in hun nieuwe nestjes vertoeven is het tijd voor het sluitstuk. We gaan de teugels aanhalen, ofwel de bandjes van je bh op de juiste lengte stellen. Eerst even overeind komen, maar wel weer rustig en beheerst, anders is al je schudwerk voor niets geweest. De bandjes van je bh moeten precies op het punt komen waar perfecte draagkracht en optimaal zittend cupcomfort elkaar ontmoeten. Dat punt ligt voor elke vrouw anders, dus ga op je gevoel af en experimenteer gerust een beetje. Heb je jouw bosten de ideale woonsituatie gegeven? Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je officieel lid van de Cup Club!

 

Zo. Nu we de warming up voor elkaar krijgen zijn we helemaal opgewarmd voor het nieuwe seizoen. Met al dat borstenwerk zouden we bijna vergeten dat er nog meer winst te behalen is met perfecte designer lingerie. Volgende keer verschuiven we dus onze aandacht en laten we de blik speels afdalen naar de billen!

 

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!