Kerstmutsen en Oudjaarsbollen

dec 3, 2021

Hallo mes amís. Nou zitten we weer, in een semi-lockdown. Met onze negen tot vijf mentaliteit komt het nu wel goed, want dat zijn de enige uren dat we echt onze pootjes kunnen strekken. Gelukkig zijn mijn buurtjes van Dutch Designers Outlet, de grootste lingerie outlet online winkel, vierentwintig uur per dag open. Je mag er online in, zonder kapje of mapje. Heerlijk winkelen vanuit je luie stoel, of vanuit je luie mand in mijn geval. We mogen buiten geen vuurwerk afsteken, maar voor knallende lingerie cadeaus in alle maten lees je nu even door, in mijn blog vertel ik je er alles over! Op naar een beetje positiviteit in deze rare tijd!

 

Donkere dagen, warme onderbroek

De donkere dagen voor Kerst zijn aangebroken. Zeg, ga nu niet kommer en kwellen, ik zie jullie niet met de pootjes omhoog een plas ontwijkend om een plasje te doen, dus dat gure weer komen jullie best door. Goed regenjasje aan en gaan. Maar eerlijk is eerlijk, ik ben zelf wel meer een mooi weer poedel. Ik ben de afgelopen gekke Corona jaartjes wel een fervent online shopper geworden. Vooral als het om ondergoed gaat. Zowel voor mezelf, dus fijne herenboxers, goede zwembroeken voor de zomer en een fijne warme onderbroek voor deze dagen dat de krul in je haar springt van al dat hemelwater. Als voor mijn lieve kleine Dita, die niet meer zo klein is en al steeds ondeugender wordt. En natuurlijk voor mijn lieve vriendinnen die ik graag een pootje help om ze aan fijne lingerie te doen komen. Draai ik mijn klik-pootje niet voor om. Shop je mee?

 

Lingerie onder de kerstboom

Om te beginnen zit je nu al op de juiste site. Bij Dutch Designers Outlet vind je heel veel moois en fijns voor onder de kerstboom. Ondeugende pakjes, blije pakjes, handige pakjes, pak maar in! Mijn lieve buurtjes zorgen er, al struikelend over die ondeugende Dita, voor dat je als je op maandag tot en met vrijdag je bestelling voor vier uur doorgeeft, je pakje nog bij de post terecht komt. Hoe eerder je dat doet, hoe meer tijd je hebt om dat perfecte cadeau te kopen. Voor lingerie in de juiste maat snuffel je gewoon even door de ondergoed la van je partner. Snel een fotootje van een label en hoppa, jij bent binnen als hoofd Amour Toujour. Lingerie in lekkere kleuren, fijne stoffen en mooie dessins vind je voor een bescheiden prijs in deze webshop. Ho, ho, ho zou de Kerstman zeggen.

 

Strik je partner met leuke strikjes

Heren, wil jij je partner nu echt eens goed inpakken? Dan raad ik je ondergoed met fijne strikjes aan. Of bandjes, net wat je lekker vind natuurlijk. Voor heren en dames en alles daaromheen, je vind hier jouw pakjesparadijs. En mocht je je mannetje willen verwennen, of gewoon diegene die voor stoer gaat? Dan raad ik je een boxerpakket aan. Daar deel je een serieus goede pakjesklap mee uit hoor. Met al die nieuwe merken die DDO steeds weer toevoegt zit je altijd goed.

 

Rond vormt je beha

Dat ik een zwak heb voor ronde vormen, dat weten de vaste lezers inmiddels. Een fijn decolleté of goede kont maakt mij altijd blij. Maar ik heb ook een zwak voor mooie buiken. En dan bedoel ik dus van die prachtige zwangere dames. Weet je dat je als zwangere dame goed slaagt bij Dutch Designers Outlet? Want er zijn prachtige beha’s te krijgen voor tijdens je zwangerschap en voor erna. Voedingsbeha’s zijn allang niet lelijk meer. Kan gerust onder de kerstboom. Dus laat je verlanglijstje maar even strategisch rondslingeren en zet www.dutchdesignersoutlet.com eronder. Geen speld meer tussen te krijgen toch?

 

Geurend in je pyjama

Ik ben er niet gek op, op vuurwerk. Mijn gevoelige hondenoortjes vinden dat niet fijn en ik spring een gat in de lucht van een bommetje. Maar een knalgoed cadeautje, daar springt toch iedereen een gat van in de lucht? Voor je kids kun je ook een mooi en tegelijk praktisch pakje voor de feestdagen bestellen. Want ook kinderondergoed vind je volop bij mijn buurtjes. Geen saaie dingen natuurlijk onder de boom. En nachtmode? Een toffe pyjama of een gaaf nachthemd? Geen probleem bij DDO, kan je hier gewoon vinden! Ben je nu helemaal uitgeshopt qua ondergoed en nachtmode? Dan heeft Dutch Designers Outlet nog een geurend fijne verrassing voor onder de boom. Check de nieuwe Gifts and More pagina! Daar gaat mijn staart toch van krullen. Met een paar muisklikken heb je alles in huis voor een heerlijk cosy en geurend avondje onder de boom. Heerlijke geurkaarsen in prachtige verpakkingen, samen met je favo pyjama of lekker in je ondergoed voor onder je body. (Dat laatste, kan ook met niets eronder natuurlijk…)

 

Kerstmutjes en oliebollen

Tot slot wens ik iedereen van uit mijn grote hondenhart een heel fijne en gezellige feestmaand toe. Met helaas nog wel een boel restricties, maar jullie zijn allemaal heel inventief heb ik al gemerkt. Pak al je schermen erbij, ga gezellig Facetimen, trek gekke bekken in Teams en shop heerlijk een avondje rond bij onze mooie lingerieoutlet. Pak een oliebol en versier je kerstmuts… (pun intended).

 

En doe mij een plezier: laat je mooie hondendame zo rond etenstijd eens een beetje uit in mijn buurt, dan heb ik ook een hele mooie feestmaand en iets om vanuit mijn warme mand naar uit te kijken. Happy new Year lieve vriendinnen en vrienden, op naar een kwispelen fris en beter nieuwjaar!

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!