Lentelingerie op de planken

apr 5, 2022

April doet wat íe wil, is het spreekwoord. Welnu, met de sneeuw nog aan mijn pootjes schrijf ik vandaag toch gaarne hoe we de grote lingerieopruiming kunnen gebruiken voor onze nieuwe garderobes. Lenteblosjes gegarandeerd!

 

Goedendag lieve lingerie- en hondenliefhebbers. Terwijl ik nog een natte neus heb van het buiten wandelen, want jongens wat is het ineens even koud!, heb ik diezelfde neus in de lingerie- en badmode mode gestoken. Alle modeshows zijn weer gelopen, de eerste beurzen zijn weer gehouden en de baasjes van Dutch Designers Outlet zijn door de Lage Landen gecrost om voor jullie de mooiste lingerie outlet musthaves van deze lente en zomer te scoren. Ik sta altijd met mijn neus vooraan als er weer dozen met samples, inspiratieboeken en filmpjes gearriveerd zijn.

 

Kleurige lingerie

Ik weet niet hoe jullie het beleven, maar ik was dus net in de rui en van mijn winterkrullen naar mijn zachte zomervacht aan het gaan. En, na alle snoeitips van vorige maand aan jullie, moest ik er zelf natuurlijk ook aan geloven. Dus ik had mijzelf net een frisse lentecoupe aangemeten bij de sjiekste hondentrimster tevens hofleverancier van dit land (ik blijf wel een koningspoedel natuurlijk). Sta ik toch ineens met een felle noorderwind bibberend mijn pootje op te houden in de sneeuw. Uw welgemeende lieve harige vriend vond daar dus even niets aan. Jawel, vanuit mijn zachte mand geniet ik van de witte wereld, maar kom op, dit hebben we nu wel gehad. Dus in plaats van een lange lentewandeling heb ik mijn kortgewiekte oortjes beschermd en ben ik naar mijn altijd warme buurtjes gekwispeld en heb daar door de kleurige lentelingerie gesnuffeld. Voelde het toch als voorjaar.

 

Blij als een koe in de wei met een beha erbij

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik krijg altijd een beetje de opruimkriebels in het voorjaar. Dan moet de mand een grote beurt, wil ik frisse nieuwe botjes en ook mijn winterse designer-hondendekjes gaan de was in. Alles fris en fruitig. Tijd om de kast eens uit te mesten. We zitten nu net weer allemaal lekker fris in de coupe en in de bodylotion. Dus willen we er ook een fris setje omheen draperen toch?! Dartelen gaat toch een stuk leuker met een prettig zittende beha en dito string om het lekkere lijf. Hoe je een passende beha uitzoekt, heb ik al eerder uitgebreid in mijn blogs behandeld en bij welke bil je de juiste broek kiest staat ook al eens beschreven.

 

Hemels ondergoed om de Hemelvaart te vieren

Als je billen in deze ik-zit-toch-lekker-in-mijn-joggingbroek-winter iets ronder zijn geworden, ach so be it. Geen probleem, want we houden van rond. Je moet wel iets om op te zitten hebben natuurlijk. Anders duurt zo’n Zoommeeting nog langer en wordt het, zeker als het onderwerp ook nog eens saai is, een pijnlijke zaak. Een goede remedie om je achterste te verwennen: hijs die rondo’s in een mooi transparant broekje met pijpjes, of laat ze lekker waaien in een heerlijk kleurige string. Maken die kilo’s overigens helemaal niet uit, want je koopt bij mijn buurtjes Dutch Designers Outlet twee voor de prijs van minder dan één. Ik ben niet voor niets een welgestelde hondenheer van stand natuurlijk. Mijn geheim is immers: let op de kleintjes, dan wordt je spaarrekening groter. En dan kan je, ook als je zoals ik al bijna van je pensioen kan gaan genieten, nog volop shoppen voor zaken onder de rokken. En broeken, want ook de heren mogen de bollende billen bedekken met kekke broeken en shorts. Staat niet alleen fijn, je zit er ook beter van. Hemels zou ik willen beamen. En Hemelvaart is in aantocht, dus stop met bidden voor nieuwe lingerie en shop het zelf één, twee, drie!

 

Zijn je behabandjes nog op sterkte?

Je kast uitruimen betekent niet rücksichtslos weggooien hè dames en heren! Wie wat bewaart heeft wat. Bekijk wel goed of je beha nog de juiste ondersteuning geeft. Moet je je bandjes echt tot het uiterste omhoog hijsen? Dan is de rek er wel uit. Ook als je cups je mooie dames niet meer strak omarmen zoals vroeger, dan wordt het tijd voor nieuwe ondersteuning. Meten is weten, maar dat weten jullie als trouwe fans wel. Zeker na de lockdown winters die we hebben gehad is elkaar even opnieuw de maat nemen -letterlijk- heel handig. Vervolgens kan je je intussen opgeruimde kast weer aanvullen met lekkere setjes uit die fijne lingerieoutlet waar ik vanuit mijn mandje op uit kijk. En weet je zeker dat het niet meer gedragen wordt maar is de kwaliteit nog top? (Als jij het bij Dutch Designers Outlet hebt aangeschaft dan is de kwaliteit sowieso uitmuntend). Geef dan eens een paar setjes een tweede leven. Zo geniet iedereen langer van lingerie en de planeet wordt ook een tikje plezanter om op te blijven leven.

 

Volgende keer hoop ik toch vanuit de tuin deze blog te schrijven. Dan is het inmiddels mei en dan gaan we samen eens kijken naar de pasvorm van alle buitenlingerie, oftewel bikini’s, zwembroeken en aanverwante artikelen. Word er nu al lenteblij van!

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2022 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!