Liefde voor de Klantenservice

jan 9, 2021

We zijn begonnen! Het vermaledijde 2020 achter ons gelaten, maar nog even in de cocon gekropen in januari. Nu is het tijd om van de liefdesmaand Februari toch eens een heerlijk frivool maandje te maken. Mijn krullen gaan ervan dansen als ik eraan denk en ik kan mijn blafje bijna niet inhouden van blijdschap. Ik moet u nog steeds meenemen in een online leercollege, maar soit, ik raak eraan gewend. Al moet ik nog steeds waken dat ik niet poedeltje naakt achter de Zoom ga zitten.

 

Frisse blik op de ballen

Als buitengewoon sterke doch strenge soort van het Poedelige ras, ben ik de afgelopen maanden in zelfquarantaine gegaan tussen de beha’s, boxers en ander warmhoudende ondermode. Ik heb mijzelf opgesloten in het DDO magazijn. Het strijkt me tegen de haren in, maar ook ik als wel zeer intelligente Sir begrijp volkomen dat we op onze mooie billen moeten zitten, al snuffel ik daar liever even goed aan. Ik als een heer van leeftijd en op stand, had toch al niet meer de zin om na negen uur de ballen nog even te luchten, maar dagelijks een ommetje van zo’n uurtje geeft ons toch weer even een frisse blik.

 

Behoeften bevredigd

Al met al heb ik mij de afgelopen maanden buitengewoon goed kunnen verdiepen in het reilen en zeilen achter de deuren van Dutch Designers Outlet. Doordat ik in het hoofdkantoor het kantoor van de directeur had geconfisqueerd voor mijn zelfisolatie, kon ik mij eens goed verdiepen in deze prachtige zaak waar al het heerlijks dat naar jullie als echte Outlet fans gestuurd wordt. En oh la la wat ben ik veel te weten gekomen. Bien sûr, ik weet nu wel zeker dat al uw bestellingen met de volledige égards worden behandeld. En de directeur was zo aardig om mij bij mijn wijn een fijn botje te serveren en mij eens even heerlijk over de buik te kriebelen. Ook een poedel van Stand heeft zo zijn behoeften!

 

Gluren bij de buren

Als buurpoedel heb ik mijzelf ruim 2 jaar geleden gepresenteerd bij Dutch Designers Outlet. De grap wordt nog weleens gemaakt dat ik ben ‘aan komen lopen’. Maar dat was geheel niet de zaak. Als fijnbesnaarde rashond heb ik een goed ontwikkelde neus voor topkwaliteit. Ik winkel niet voor niets ook graag in Milaan of Londen, normaal gesproken… Natuurlijk ben ik als specialist van de boezem, billen en verleidelijke beengestellen, een veelgevraagd spreker in het ‘oude normaal’. Gelukkig konden de Vogues, Elle’s en Harpers Bazaars van deze wereld mij ook vinden via Zoom, Teams en Skype. Ik heb wat afgeblaft de laatste tijd. Als Fashion Editor at large verspreid ik graag mijn kennis over de wereld. En ik ben nu eenmaal gezegend met mijn ogen en neus op de perfecte hoogte, een betere specialist van billen en borsten is er gewoonweg niet.

 

Ruiken aan de klantenservice

Nu lijkt het me eens nuttig om al die informatie met u, als mijn trouwe volgers, te delen. Want wat vragen wij en u ons af als wij zo thuis achter dat felle beeldscherm zitten en als dat moois in Lingerie van Dutch Designers Outlet langs zien komen? Welnu, ik licht graag een tipje van de voíle sluier op. Zo ben ik met mijn scherpe neus eens een tijd observerend bij de klantenservice van DDO gaan zitten. Wat ik daar rook, hoorde en zag, welnu, ik zal u zeggen, daar krijgt menig rashond rode oortjes van!

 

De juiste techniek voor aantrekken

Want bent u er zich van bewust dat er een hele wereld schuil gaat achter die oh zo simpel uitziende lingerie? Dat er techniek, vakmanschap en wetenschap aan te pas komt om uw weelderige boezem op de juiste manier te verpakken? Ja ja er wordt soms plat over geluld, excuzes moi, maar aan het bedenken, maken en versturen van uw prachtige ondermode, daar gaat veel aan vooraf!

 

Tepels op de juiste plek?

Zoals ik vertelde in mijn interview voor Vogue Dog Italia: de femmes van Dutch Designers Outlet hebben een Italiaanse neus voor kwaliteit! Wat dacht u van een vraag als: Hoe komen mijn tepels het mooist uit, welke beha moet ik hiervoor aantrekken? Mij dunkt dat u dan de beha uit moet trekken. Maar nee, de klantenservice weet feilloos dat een prachtige beha van LingaDore dan verhult en onthult op fenomenale wijze! Ook weten de dames en heren, want ja er zijn ook heren op deze werkvloer te vinden, precies wanneer je een Marlies Dekkers setje moet kopen of wanneer je er beter uitziet in een Anita set van topkwaliteit of die heerlijke RJ Bodywear heren shorts, grrr….. U merkt, de kennis van merken zijn feilloos te vinden in dit etablissement.

 

Remsporen ontspoord

Deze mensen draaien hun hand niet om voor de wat viezere zaakjes, want oh oh wat wordt er soms terug gestuurd onder het mom ‘niet gedragen’. Gebroken bandjes, vlekken, remsporen, op plekken waar dat toch echt niet kan. Ik haal er mijn fijnbesnufte neus voor op. Welnu daar wenden de klantenservice medewerkers ook de instincten voor aan. Er wordt uitgelegd, vastgelegd en overlegd over de vervolgstappen en ik moet zeggen, het wordt opgelost. Chapeau! Een tip mijnerzijds, zorg ervoor dat u even uw nieuwe aanwinsten past met een schoon gepoetst lijf en een broekje aan ter protectie van de odeur en lichaamssappen die u kunt overbrengen. Past het niet? Dan kan het weer zo de doos in en mag u het altijd terug sturen. Wel zo fris toch? En wij kunnen u zo ook niets maken, qua CSI en andere DNA-sporen.

 

Schieten die boxer

Daar is dan ook nog de Fotografie Editor At Large: die gene die ervoor zorgt dat u precies krijgt wat u op uw schermpje van uw tablet, telefoon of laptop ziet. De juiste kleur, het meest sexy kant, de fijne lijnen. Alles wordt haarscherp vastgelegd. Daar heb ik natuurlijk mijn poedelige invloed ook op uitgeoefend en ik zie dat terug in de goede recensies. Zo wordt de perfecte boxer voor uw al dan niet harige mannenbillen perfect vastgelegd. What you see is what you get!

 

Liefde voor de klantenservice

Dat wilde ik u toch even vertellen in dit online college: De klantenservice van dit prachtige bedrijf krijgt die mooie lovende recensies op internet en zulks soort platforms niet voor niets. Ik kan u vertellen dat dat de klantenservice bij iedere vraag het gezicht goed in de plooi houdt en ook altijd het juiste antwoord op al uw vragen over ondergoed goed kan beantwoorden. Deze dames zitten niet alleen achter dat schermpje, zij lichten ook regelmatig de pootjes om in het magazijn alle merken door te lopen. Iedere dag komen er weer nieuwe verleidelijke modellen en merken bij in het Nijmeegse magazijn. De dames zijn niet te beroerd daar uitgebreid aan te ‘snuffelen’. Doet u dat vooral ook, veilig achter uw schermpje, al dan niet poedelnaakt. Ik hou ervan, poedelnaakt, maar ja….dat is dan ook ook mijn natuurlijke habitat!

 

In mijn volgende college zal ik u meenemen in de wereld van de online lingerie etiquette en wat te dragen als u toch in beeld komt…wordt vervolgd!

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!