Lingerie shopping verwennerij of nachtmerrie?

Lingerie shopping verwennerij of nachtmerrie?
nov 16, 2016

Lingerie shoppen is pure verwennerij.

Tenminste dat zou het moeten zijn, want wat is er leuker dan jezelf in de watten leggen met een mooi setje?

Toch loopt het soms op een sisser uit. Met deze Do's en Dont's vermijd je de grote valkuilen bij lingerie shopping en wordt het puur genieten!

 

Do's....

Bekijk op voorhande de nieuwste collectie van je favoriete lingerie merken, en duid alvast enkele setjes aan. Noteer de naam van de serie, zo kun je er makkelijker naar vragen in de winkel.

Laat je adviseren door deskundig winkelpersoneel, zij helpen je niet alleen aan de juiste maat, maar ook aan een snit die de troeven van jouw lichaam in de verf zet.
En no worries, want dat gebeurt heel discreet. De hele winkel hoeft niet te weten dat jij een A of D cup hebt.

Geen deskun dige hulp in de buurten twijfels over de maat? Probeer dan deze truc: Shake It! Leun voorover, schud eens met je boezem, kom recht en bekijk het resultaat in de spiegel van de paskamer.Zit je bh nog helemaal goe, zitten er geen fronsjes in de cup, sluit het stukje tussen de borsten nog mooi aan, zit het rugpand niet te hoog, en ontsnappen de meisjes niet uit de cups? Dan heb je waarschijnlijk je juiste maat en model te pakken.

 

 

Dont's....

Vermijd lingerie shopping op een drukke momenten. Niks is vervelender dan een rij voor de pashokjes als je net een speels setje past. Zijn die gordijntjes wel helemaal dicht?

Neem je partner niet mee als je gaat voor een verwensetje voor jezelf. Jouw smaak is vaak niet de zijne...Dat niemwndalletje is leuk voor een romantische date, maar het wordt wellicht nooit jouw favoriete bh voor alledag.
Don't compromise! Hebben ze je favoriete setje niet meer in de juiste maat, ga dan elders op zoek of kies een alternatief. Misschien lijkt een omtrek of cupmaat groter of kleiner dan je normale maat in de winkel niet zo'n probleem. Toch voel (en zie) je het wanneer een bh niet als gegoten zit.... en dat is zonde.

Heb je iets aan dit artikel gehad? Help anderen (en ons) en deel deze op Social Media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!