Meten met alle maten, das pas inclusief!

aug 4, 2021

Dag lieve hondenfans en lingerielovers. Jullie harige vriend zit met zijn cocktail (spaniël) te genieten op een terras. En tegelijk al blaffend in een pittige discussie over hoe je deze zomer, als hond toch een beetje inclusief de zomer door kan komen. Maar wel het liefst exclusief en zonder schurende bandjes. Nou, je weet waar dat op uit gaat draaien. Je lingeriegoere heeft het de vorige maand beloofd: we gaan meten, want dat is weten! Daarnaast laat ik het niet om u kwispelend wat zomerse tips te geven in alle kleuren van de regenboog!

 

Lingerie voor alle genders

Ik kijk niet op of om van een maatje meer of minder, kleurtje zus of zo, dames, heren, ertussenin, of juist ertussenuit. Het maakt deze Koningspoedel niet uit. Want iedereen wil mij wel een pootje geven of een botje met me delen. En je weet dat ik van het soort en ras ben dat zich graag opdoft. Poedels kom je tegen in roze, blauw, groen paars of een combinatie van deze kleuren. Wij zijn trotse honden en houden ook van trotse baasjes, in elke vorm en combinatie.

 

Gelukkig heeft mijn omgeving dezelfde mening. Bij mijn buurtjes Dutch Designer Outlet, is het in deze maand Augustus een kleurige chaos. Van bloemetjes, hartjes, zonnetjes, streepjes, geel, paars tot rood: de badmode vliegt me om de oren als ik binnen slenter om de boel eens even in ogenschouw te nemen. Daarbij zijn er stringsboxershortsbrazilian broekjes en hoge slips die gecombineerd worden met leuke push ups, triangeltops, bandeautops en weetikveelmeer. Echt, er is voor ieder wat wils in dat magazijn te vinden. Je kan wel zeggen dat Dutch Designers Outlet misschien wel indeelt op dames en heren, maar dat zij iedereen die dat wil, gewoon kunnen bedienen. En daar zijn ze trots op!

 

Van onder te nauw?

Goed, ik zal jullie nogmaals de enige juiste ‘meten is weten trucs’ onthullen. Zelf opgedaan in Milano, waar de fashion natuurlijk is uitgevonden. Althans, dat is mijn onbescheiden mening. Je hebt nodig: een ouderwetsch meetlint, een spiegel en een fijne vriend(in). Ja mensen, we doen dit nog old fashioned zonder de app, met handjes en bandjes. Een behamaat bestaat altijd uit twee delen: Je omtrekmaat de cijfers in het label bijvoorbeeld 75,80,85 en dan is er nog het A,B,C van j cupmaat.  

Als eerste: Meet de onderwijdte. Dat doe je door de centimeter gelijk onder je borsten, over de rug door te halen. Zoals je behaband zou zitten onder je borsten. Let op: dat meetlint zit recht over je rug heen. Daar is de spiegel of die vriend(in) weer handig voor. Meet ‘m strak, dus niet met een duim ertussen, tenzij je straks de hele dag met je duim tussen het bandje van je beha wil lopen. Het getal dat je krijgt rond je naar beneden af, als het op een half ofzo uitkomt. Want, jouw beha stretcht, dus een beetje speling kan het hebben. Wat je nu hebt gemeten is je omvang, schrijf dit getal maar even op.

 

Van boven te wijd?

Dan gaan we je vriendinnen in volle omvang meten. En als heer: dus je volle omvang van de borstkas, over de tepels heen. Jaja, ook heren hebben een bovenwijdte. Dat ik dat als hond nu nog moet vertellen…tsss. De bovenwijdte meet je over het meest heuvelige deel van je beide borsten, ter hoogte van je tepels. Dit doe je het best met een bh aan, zeker wanneer de meiden al wat zwaartekracht hebben doorstaan. Ook hier moet dat meetlint weer recht zitten over je borsten en op je rug. Spiegeltje, spiegeltje of vriendin, vriendin! Meet deze omvang niet té strak, dan knallen je boobies straks uit de cups. Wat je nu hebt gemeten bepaald de letter van je cupmaat, tadaaa!! Schrijf ook dit cijfer maar op.

Maar dan nu de maat? Hebben we die dan nu? Bijna, mes amis. Want ik vertel je nu dat je deze in deze DDO maat tabel heel snel kunt opzoeken! Et voilà.

 

Meten met alle maten

Maar er zit altijd een klein botje onder het fijne kleedje, ofwel een addertje onder het gras. Elke beha verschilt, dus je kan bijvoorbeeld bij After Eden een maat 80C-cup hebben, terwijl je voor een Bomain bikini toch echt de 75D moet kopen. Zit je favoriete poedel je nu in de maling te nemen? Oh pardón, dat zou ik nooit doen. Het is namelijk zo, dat je ook zogenaamde zustermaten hebt. Dat is het onderwerp van mijn september blog! Maar onthoud, meestal is het zo dat als je van een 80 naar een 75 omvang gaat, dat de cup ook een maat kleiner wordt houd hier dus rekening mee. Het is soms net de belastingdienst, leuker kunnen we het niet maken…enfin…

 

En, meten blijft weten. Tijdens je leven verandert er genoeg, dus ook je mooie prammen gaan wellicht iets meer hangen. Dat betekent een andere omvang, een andere behamaat. Maar. Wij houden van álle borsten, maten en groottes, of ze nu hangen of fier naar boven kijken. Alles inclusief!!

 

Tot slot kan ik je wellicht nog blij maken. De gemiddelde dame, of dame-achtige heeft rond de zes verschillende maten in haar leven. Dus heb je nu erwtjes op een plank, die kunnen in de lingeriewereld later alsnog tot meloenen uitgroeien. En heren, of diegene die dat vandaag willen zijn? Doe je voordeel met de wijze lessen die hierboven staan, help liefdevol mee met meten en koop bij Dutch Designers Outlet vervolgens stiekem de meest perfect zittende bikini, beha of badpak om je wederhelft blij mee te verrassen. Geloof me…the only way is up!

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!