Moeders en Dochters Winnen de cup

mei 3, 2021

Lieve lovers van de lingerie. Hier is uw harige expert van de Lage Landen, Europa en overzee. Nadat we met Pasen de eitjes prachtig hebben verpakt, wil ik het vandaag met jullie hebben over de band die wij als lingerie liefhebbers hebben met de cups, de vormen, de string-ente kantranden en zo meer…En dan met name de band die moeders en dochters hebben. Niet alleen met elkaar, maar ook cuptechnisch, zeg maar.

 

Glimmende cups en hippe kleurtjes

Hoe ik dit bedoel? Welnu, ik zie jullie er tegenwoordig steeds jeugdiger en jonger op worden! Gelukkig voor mij is het tegenwoordig ook erg hip om het belangrijkste extra lid van het gezin in de verf en de styling te zetten. Ja, ik bedoel dus jullie huisdieren. Hoe oneerbiedig ik dat als KoningsPoedel ook vind klinken. Ik vind dat wij gewoon onderdeel zijn van de familie. We worden gebruikt als psycholoog, als vriend of vriendin, als knuffel en als excuus om ’s avonds nog eens een ommetje te maken om naar de buurvrouw of buurman te gluren. Jawel wij zijn heel belangrijk! Dus mogen wij ook wel een hip kleurtje krijgen als wij wat grijzer en wijzer worden.

 

Kwispelend door alle cupmaten

Daarom ben ik eens blij kwispelend bij de buren naar binnen getogen, de dames en heren van stand van Dutch Designers Outlet. Jawel, ik weet hoe ik moet verleiden. Kwispelen zit in mijn natuur en de medemens wordt er blij van. Nadat ik vertroeteld ben op mijn koninklijke kussentje kwam ik tot de conclusie dat mijn toch ietwat grijzende koppie door de dames van DDO als zeer aantrekkelijk werd bevonden. Gezien de aaitjes over mijn neus die ik welverdiend kreeg. Dus heb ik onbesuisd en met grote elegantie en waardering, weer eens heerlijk in de laatste nieuwe aanwinsten rondgesnuffeld.

 

In de gelederen van deze mooie webshop vinden we uiteraard dames met stijl en humor. De moeder en dochter van deze lingerie familie hebben een heel prettige band mijns inziens. Het is zelfs zo dat een beha van dochterlief de reden is geweest om dit immense ondergoed imperium ooit te starten. Dat wist je nog niet, en dat vertelt jouw intelligente poedel zo maar. Daarom lees je deze blog! Want dan ben je als eerste op de hoogte.

 

Moeders en dochters, cup up!

Laat het nu zo zijn dat, door winkelen bij deze prachtige onderneming, de band tussen moeder en dochter verstevigt kan worden. En dat tegelijkertijd de versteviging van de boezem er wel bij vaart. Want het is dus zo dat, als ik zo door de gangen van dit magazijn scharrel, ik met mijn neus in de diverse cups terecht kom. En dan zie ik direct dat er lingeriemerken zijn, zoals After Eden D Cup and Up, die voor elke hippe moeder de borsten vooruit duwen en een silhouet geven waar menig dochter trots van wordt. Nu wil je er als dochterlief misschien niet precies hetzelfde uitzien als je moeder, tenzij zij een stijl icoon is van de bovenste plank. Mijn indruk van jullie als mensenvolk is trouwens dat hoe ouder de dochters worden, hoe meer jullie wel op elkaar willen lijken. Uitzonderingen daargelaten overigens. Maar jullie doen er met zijn allen ook álles aan om jong en welbevallig te blijven. Sporten, zweten, spuiten en slikken… Ik moet zeggen, ik vind dames van alle leeftijden, groottes, hoogtes en breedtes enorm aantrekkelijk. Ik maak geen onderscheid tussen parmantig opgespoten lippen of een blije lach tussen de rimpels door, als je maar wil aaien. Dat is het voordeel van het hondenras natuurlijk.

 

Het cupje meer dan waard

Heb je als top mode moeder een evenzo hippe dochter? Dan is het merk Fuel for Passion wel een leuk cupje… eh kijkje waard. Ondergetekende lingerie expert zat wel even met de oogjes te twinkelen toen hij al dat fijne kanten en mooi gesneden cup geweld zag liggen. Zo wil ik wel uitgelaten worden op de warmere dagen van het jaar. Als ik dan mijn neus in de lucht steek zie ik niets dan moois! Natuurlijk zijn deze fijne merken onderling uitwisselbaar als moeder en dochter. Niet letterlijk lijkt me, zelfs als jullie een sterke band met elkaar hebben. Nee, mij dunkt dat je een fijn lingeriesetje voor jou en je moeder shopt in deze lingeriewinkel extraordinaire!

 

Minimale grootte, maximaal effect

Ben je meer het bescheiden type en hou je meer van een mindere opvallende cup? Dan kan ik jullie een machtig interessante cup tippen. Eigenlijk is dat een mooiere cup dan die felbegeerde Cup met de grote oren van onze voetballende medemens: de minimizer. Deze interessante uitvinding van lingerie experts zorgen dat de weelderige boezem bij het dragen net iets minder opvalt. Opvallend, nietwaar? Ja ik als liefhebber zeg: laat zien wat je in huis hebt. Maar natuurlijk kan ik mij voorstellen dat je ook weleens op de achtergrond wil blijven. Ik heb dat zelf iets minder, maar zo’n minimizer is cuptechnisch een groot voordeel op deze momenten.

 

collecties voor alle moeder en dochter maten

Ben je meer zoals ik, alles gewoon lekker laten zien, dan is dat mooie merk After Eden dat ik eerder noemde, ook een prima keuze. Want zij hebben een collectie prachtige voorgevormde beha’s en push up cups waar ik u tegen zeg. En jullie waarschijnlijk ook zoals ik dat doe, want oh la la wat zijn die cups mooi te koop bij mijn lieve buren.

Dus mooie moeders, lieve dochter en ook fijne vaders, bekeer jullie tot de cups met mooie borsten. Uw kwispelende mode icoon is er al voor gevallen, zorg dat je deze tips zorgvuldig tot je neemt en heren: dit zijn dé cadeautips voor moeders, dames, dochters en alle vrouwen die jullie graag om je heen hebben. Ze gaan je zeker aaien is mijn ervaring!

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!