Multicolours toujour aan de Franse Côte d’Azur

Multicolours toujour aan de Franse Côte d’Azur
aug 15, 2023

Jullie weledelgestrenge heer van strand was eindelijk weer eens op vakantie. Wat een avonturen heeft deze modeman beleefd. Het was even geleden dat ik mijn neus in het zand heb gestoken. Zo druk is het geweest in mijn mooie lingerie imperium dat ik met liefde vanuit mijn mand bestier. Okay, die mooie lingerieoutlet van mijn lieve buurtjes van Dutch Designers Outlet is niet écht van mij, maar ik beschouw het toch als mijn kindje. Als adviseur extraordinaire ligt het mij na aan het hart dat alle dames, heren, non binair, genderneutraal, panseksuele, lieve transgenders en wat diens meer zij zich op en top in hun fijne velletje voelen en zich ook zo kunnen kleden.

 

Lingerie zit te strak?

Maar goed, het was ook tijd om eens mijn neusje buiten de deur te steken en inspiratie op te doen in het mooie Parijs, aan de Côte du Mer en aan de Playa des Ingles. Ik heb op alle plekken zoveel kleurrijke types ontdekt. Wat ik zeker heb meegekregen is dat op vakantie iedereen zich verleidelijker voelt, kleedt en heerlijk aan het shoppen slaat.

 

Trots op ieder kleur en figuurtje

Zo lag ik prinsheerlijk aan de Côte d’Ázur te genieten van de zonnestralen toen ik een prachtig verhaal van twee beeldschone Françaises naast mij opving. Ik kan er niets aan doen, ik heb nu eenmaal grote oren en mensen zien in mij geen kwaad. Zij vertelden elkaar, gestoken in prachtige peperdure pareo’s, dat zij maar geen mooie setjes lingerie konden vinden. Een van de dames was prachtig lang, had benen tot aan haar oksels en een figuur om van te watertanden. Prachtig brede schouders en een zwoele stem. Zij vertelde vooral dat zij, als transpersoon, moeite had om lingerie te vinden die niet te strak om haar schouders zit. Ik wilden natuurlijk gelijk blaffen dat ze dan rapidé naar Dutch Designers Outlet avec multi lingeriesetjes moest surfen, maar ja die Françaises verstaan dat geblaf van mij niet. Alhoewel, ze aaiden me wel délicieux.

 

Goed op kleur en op maat

Was ik overigens ook meer dan content mee. Maar, ik ben natuurlijk enorm slim. Dus ik snuffelde in de strandtas van mijn compagnon, die altijd wel wat flyers bij zich heeft en parmantig heb ik een flyer bij deze bloedmooie dame in haar schoot gewapperd. De dames deden gelijk van: “áh oui, trés interessante.” Voordat ik het wist, waren zij alle interesse in mij verloren terwijl ze scrollend door de setjes gingen. “Aah, trés bien, Oh comme c'est pas cher.” Was ik toch weer aan het werk, maar wel in de zon. Tevreden heb ik mijn snoetje weer in het zand begraven en trots op mijn perfecte sales talent doezelde ik verder. De dames vonden gelukkig trés bien lingerie voor een tres acceptable prijs en ze hadden die setjes doucement snel in hun l’Hotel. Dat weet ik, omdat ik de rest van de week niet alleen parmantig gestrekt geaaid werd door de dames, maar ik ze ook zag paraderen in meer dan goed zittend badmode en ondergoed. Mission accomplished. Dus heb jij een ander figuur dan de standaard? Geen probleem als je je lingerie bij mijn lieve buurtjes shopt. Zeg ik als adviseur!

 

Hoe hou je je zomerkleurtje goed

Maar, waarom vertel ik jullie dit? Welnu ik vind het ook fijn om eens te delen dat ik niet altijd maar aan het snuffelen ben tussen de onderbroeken en boxershorts, maar ook weleens lekker mijn tan aan het bijwerken ben op verantwoorde wijze. En natuurlijk weten jullie allemaal inmiddels dat ik alle dames, heren en andere bijzonder genderpersonen en warm hart toedraag. Daarom is het goed om met elkaar te bekijken hoe lingerie op ieder figuur goed zit. En als je dan op het strand ligt dan kom je op nieuwe ideeën, waai je je harige hoofd leeg en begin je weer fris aan het nieuwe deel van het jaar. Augustus is traditioneel een vakantiemaand en in veel landen is het ook de Pride maand. Dé maand dus om te zorgen dat je zomerkleurtje van je af knalt in heerlijk ondergoedjes en dito zwemsuits. Laat dat heerlijke lijf zien, in alle kleuren van de regenboog! En natuurlijk heb ik ook genoten van de afgelopen Pride maand in ons mooie land. Ik hou ervan, kleur, glitter, pracht en praal. Ik ben een echte showgentlehond!

 

Geweldige kleuren zetten de ondergoedtrend

Weer thuis kon ik me dus door mijn nieuwe ideeën laten inspireren. Doordat het weer iets koeler is, heb ik al een zeer efficiënte analyse gedaan op het gebied van sales, kortingen en andere mooie vragen omtrent lingerie. Ik gebruik daar vooral mijn nog steeds zeer scherpe neus voor. Daarnaast analyseer ik haarfijn met mijn snorharen wat er aan trends voorbij komt. Natuurlijk ben ik ook in jullie aanvragen gedoken, want er blijven toch altijd weer interessante feitjes, weetjes en vooral niet-weetjes binnenkomen op lingerie gebied. Zo weet ik dat je je badmode de afgelopen weken vast goed hebt gebruikt. Als heer van stand, die liever mooi ligt te zijn in zijn zwembadje of mand, vond ik het dan weer te warm, dan weer dreef ik uit mijn zwembadje in la douze France. Een snorkel is af en toe ook echt nodig. Dus, vanaf volgende maand september duiken we in de meest efficiente ondermode per outfit. Wat draag je onder een pak? Of onder een strapless jurk. Hoe blijft je beha onzichtbaar onder een T-shirt. Voer voor een volgende blog. Ondertussen, wees trots, show je lijf en own your stijl. Er is immers maar één jij!

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!