Ontkleed of gekleed de slaapkamer in?

feb 14, 2022

Lieve Valentijnshartjes van me, het is februari, steenkoud buiten, nat en ongezellig weer. Geloof me, ik blijf liever lekker op mijn designer hondenkleedje voor de open haard hangen of struin, als ik toch naar buiten moet, gelijk een rondje door de jersey nachtmode bij mijn buren. Helaas moet ik als een hond van stand af en toe mijn behoefte doen, dus ja ik moet van mijn kleedje af. Ik heb al gevraagd om een inpandig designer hondentoilet, helaas is dat nog niet doorgekomen bij de hoge heren.

 

Deze maand heb ik het graag eens over gekleed en ontkleed in de slaapkamer. Want het is de Valentijnsmaand en een lekker setje voor in de slaapkamer is toch een heel goed Valentijnscadeau?! Ik ben nu eenmaal een koningspoedel en hou dus ook van wat sterallures in de slaapkamer. Alleen met wederzijdse toestemming overigens. Daar heb ik een sterke mening over.

 

Ingegeven door het feit dat ik februari dus een maand vind om onder de wol te kruipen, hoor ik soms dat het wat lastig is om de boel in de nacht op stelten te zetten... Of ik, als bebaarde en behaarde kwispelende modegoeroe, daar nu eens wat tips over kan geven. Mes ami’s, ik weet overal alles van als het om mode gaat, dus nachtmode ook.

 

Nachtmode in alle soorten en maten

Nachtmode moet lekker zitten. Dat is gewoon punt één. Het feit dat ik een krullenbol ben met haar overal, ontslaat mij van het dragen van nachtmode. Maar als ik zie wat er allemaal te koop is in nachtmode land, vind ik dat bijna jammer. Mijn vrouwelijke kant wordt wakker van al die mooie nachtsets, nachthemden en pyjama’s in lekker glimmende stofjes.
Afijn, dat lekker zitten, dat begint met de juiste snit. Te strak in het kruis of te nauw in de mouw, dat is nooit fijn. Laat staan als je als een soort innige knoop met je pyjama verward wakker wordt in bed. Niet fijn. Neus dus eens goed naar goed passende nachtmode. Dat is net zo belangrijk als een goed zittende beha. Dames van stand zijn er in alle vormen en maten en ik koester al mijn fans. Vanuit mijn standpunt heeft overigens ieder vrouwspersoon al gauw een fijn paar lange stelten, een paar heerlijke borsten en een goed stel billen. Vooral zomers ben ik in mijn nopjes. Oh ik dwaal af. Komt door de kou.

 

Daar is wel een pyjamamouw aan te passen

Ben je een pyjama dame? Steek je armen en benen dan eens in een mooie pyjama van LingaDore. Zij hebben heerlijke zachte nachtmode voor alle dames en tot en met maat 46. Jaah echt, als het gaat om nachtmode, hebben mijn buurtjes van Dutch Designers Outlet er wel kaas van gegeten. Die hebben een online warenhuis met nachtmode voor klein en groot. Kleine Dita vindt het ook wel wat, al dat doorzichtige tule en mooie zachte fleece. Ik hou haar uit de buurt, want ze is nog steeds klein en druk. Voor je het weet is jouw precies passende pyjamabroek ineens toch te kort, met dank aan de tandjes van dit kleine dametje. Dita hoeft trouwens niet bang te zijn dat iets te kort is, zij heeft wel heel korte pootjes. Voor Valentijn gaan we voor sexy, dus heren, lees mee en surf naar kanten setjes. Heb je zelf ook reuze plezier van kan ik je influisteren.

 

Een negligé, ik zeg geen nee

Nu kan ik me zo voorstellen, dat je liever zo weinig mogelijk aan hebt ’s nachts. Heb ik ook, slaapt toch wel lekker. Maar, af en toe is het ook wel leuk om jezelf eens even lekker op te doffen, ook voor het naar bed gaan. Ben jij van de tule, kantjes en bandjes? Een vrouw naar mijn hart. Luchtig en toch gekleed, ik hou ervan. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het mooi om te zien en denk er met geen snorhaar aan om je onheus te bejegenen. Een dame moet je altijd met klasse behandelen! Maar een slippertje in een prachtige slipdress, nou ja me dunkt dat iedere partner graag even ‘vreemd’ gaat met zijn eigen partner als je er bloody hot uitziet in februari. Dus zet even de juiste pagina voor bij je partner en hint even naar de 14e van deze maand…

 

Sexy in de slaapkamer

Wat je doet, krijg je terug. Dus als jullie me een kuis aaitje geven, dan zal ik heerlijk kwispelend reageren, met mijn staart. Denk aan nachtmode in wat sexyer sferen eens aan een négligé of aan een fijn setje van een short en hemdje, een mooie kimono of een heerlijk jurkje met spaghettibandjes. Een verlenging van je lingeriekast. Met de juiste setjes aan, benadruk jij ook al je sterke vormen. Kijk dan niet vreemd op als ik probeer met mijn snufferd ook in de slaapkamer plaats te nemen. Want ik hou altijd van een warm en een mooi uitzicht. Ben ik een hond voor.

 

Loungebroek voor de ladies

De fijne ontwerpers van Nederlandse lingerie hebben ook de loungewear weten te vinden en deze is gemaakt om te verleiden. De loungewear is niet alleen voor de nacht, ook een fijne namiddag of een koud winterweekend schreeuwt tegenwoordig om bijvoorbeeld een Cybéle setje. Mijn hondenoog wil ook wat, dus als ik door mijn snorharen kijk, dan is het wel leuk om een kek setje aan de lijven te zien. Je zit op de juiste website, kekke setjes genoeg. Ik schrijf uiteraard mijn blogs alleen maar over de beste nachtmode en lingerie ontwerpers, voor mijn lieve fijne klanten is kwaliteit een must!

 

Hoeveel nachtmode kan jij aan?

Mijn beste tip is om te kijken naar wat past, wat je kleur is (daarover heb ik eerder een blog geschreven) en vooral wat je staat. Benadruk je favoriete kanten, geef je lijf de ruimte en duik het bed in met je lekkere lijf in een lekkere set. Warm jezelf en je bedpartners op met meer sexyness in de bedroom. Wees de queen die je altijd al bent. En ga je toch voor ontbloot? Hoor je mij niet over, maar dat hoeft dan niet op een selfie, afgesproken? Zet je telefoon lekker uit en geniet een avondje van jezelf en snuffelend aan elkaar. Dan kom je die stomme koude nikserige februari maand prima door.

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!