Pak je badpak in mei(d)!

Pak je badpak in mei(d)!
mei 15, 2023

Het is nog steeds een beetje een gekke lente, vinden jullie niet? Al kwispelend maak ik van alles nat, terwijl ik in mei over het algemeen juist met de pootjes voorzichtig tussen de broedende kippetjes door moet lopen. Nu struikel ik wel tijdens mijn tienduizend stappen per dag plan over de jongen ganzen, maar echt droog wil het niet worden. Toch is het al volop badpakken en bikinitijd bij mijn buurtjes van Dutch Designers Outlet. En zeg nu zelf, als het dan toch zo nat is, dan maar fleurig in het badpakje lopen, nietwaar?! Nu krijgen we in ons mooie designerskantoor ook over de strandmode nog wel eens een vraag binnen. En aangezien we in het jaar van de antwoorden leven, geef ik jullie deze maand graag antwoord op de vraag: Hoe zit mijn badpak (of bikini) niet te strak? En omdat je er in de zomer helemaal salonfähig wil bijlopen, kan je met het antwoord van jullie weledelgestrenge heer der lingerie niet vroeg genoeg aan de slag aan. Dus…lees vooral verder.

 

Zoek nu je badpak al uit

Ook al drijven je badslippers nog regelmatig je balkon of terras over, het is zo in mei wel al aardig de tijd om aan een nieuw setje badkleding te gaan denken. Dan moeten we wel even iets gaan overwinnen. Want je moet toch even in je ondergoedje, met je melkflesbenen en je nog niet gelakte tenen, voor de spiegel gaan staan en de Netflix-schade van afgelopen maanden eens goed gaan bekijken. Misschien ben je wat ronder geworden op deze en gene plaatsen. Dat vindt deze kwispelende snormeneer overigens geen enkel probleem. Elk pondje gaat door het mondje en blijft altijd zitten op een steeds lekkerder kontje, is mijn motto. Alleen kan het wel zo zijn dat je badmode van vorig jaar net niet meer lekker over die rondingen past. Dan kan je gaan diëten, maar…waarom zou je eigenlijk? Als je die mooie curves wel erg prettig vindt om naar te kijken, dan zou ik juist zeggen: laat ze zien. Echter is dan een goed passend badpakje of fijne bikini wel een stukje mooier dan je maatje kleiner van vorig jaar.

 

Tips voor het oprollen van rollen

De eerste tip van je modegoeroe en hooghondenleraar in de psychologie heb je nu al binnen: dunner is niet altijd beter. De volgende tip die ik zelf ook recentelijk heb opgedaan: mijn fijne buurtjes van Dutch Designers Outlet verkopen dus badpakken met, let op: corrigerend power-net. Ja, ik loop al heel wat jaartjes parmantig vierpotig mee, maar ook voor mij is dat een nieuwe term. Het betekent dat je rolletjes die misschien iets te veel curves geven, op een mooie manier op te rollen zijn. Neem bijvoorbeeld de  geweldige ontwerpers van Bomain, die hebben badmode met dat power-net. Als alles dan niet goed in het netje blijft zitten, dan zit ik ook wel met de pootjes in mijn haar hoor. Me dunkt dat als dat powernet afgewerkt is met een lekker printje én een top pasvorm, dat er niets meer uitvalt en dus extra opvalt.

 

Zwemmen zonder iets af te klemmen

Het is dus zo dat je je goed in je lijf voelt, je dus ook fijn in een badpak past. Liever een bikini? Hou ik ook erg van. Ik zie graag een mooie blote buik. Ook een parmantige koningspoedel wordt graag over het buikje geaaid, jawel. Maar ik dwaal weer af…dat is ook de leeftijd een beetje, mijn grijze snorharen leiden me soms hele dagen af. Terug naar de bikini. Die kan ook nog best goed verhullend zijn. Zonder dat je al teveel afklemt tijdens het zwemmen overigens. Want dat is niet prettig. Pasvorm is àlles, ook bij badmode. Jullie lezen en volgen me al heel wat jaren en jullie kennen mijn motto: Meten Is Weten. Dus meet je parmantige boobies op, rond je billen met de centimeter en neem jezelf niet in de maling. Een beetje vrouw heeft maling aan de cijfers, maar gebruikt ze wel goed. Door je maten te weten, is het afklemmen van deze en gene zaken een stuk minder voor de hand liggend. Lees maar eens een aantal blogs terug.

 

Dezelf de maat nemen

Voor de dames die toch een en ander wat meer in de doeken willen houden zijn er fijne Tankini’s te koop. Deze bikini’s met een hoger broekje, dan wel een langer topje, zijn al jaren heel salonfähig op het strand en aan het zwembad. Ze verhullen op de juiste plekken, terwijl je je wel vrij en vreugdevol voelt als je op het strand een wandeling maakt of naar de beachbar loopt. Alles zit prettig en comfortabel achter de tweede huid van elastaan en sneldrogende microfibers. Geen gedoe met oprollende tanktops of in het vlees drukkende touwtjes. Met een tankini kan je jezelf prima de maat nemen.

 

Miss strijkplan mag er ook zijn

Ben je nu helemaal niet behept met enige vorm aan vormen, dan is een ieniemienie bikini goed aan jou besteedt. Die zorgen er, vanwege een geweldige wiskundige en natuurkundige becijfering voor dat het toch lijkt of je heel wat vormen kan laten zien. Een triangel topje benadrukt de vorm van je schouders en je borsten, terwijl een strakke tanga die iets lager zit nu net je heupen weer benadrukt. Echt zo zie je maar, elk figuur heeft zo zijn eigen sterke punten. De kunst is om die sterke punten te benadrukken. Dan ziet niemand echt niet die punten waar jij je elke dag op dood staart. Heeft geen enkel nut, neem maar van mij aan.

 

Comfortabel de Beach shorts in

En tot slot nog een kort woord voor de heren. Ook jullie kunnen je weer uitleven op het strand in een fijne Beach short of een strakke zwembroek. Kijk ook even of die short van vorig jaar nog een beetje goed rond de heupen hangt, of dat je er toch al dan niet expres een enorm bouwvakkers decolleté in krijgt. Geloof mij heren, ik bivakkeer regelmatig op dit soort decolleté hoogte en ik word er niet echt warm van. Er zijn heel, en dan bedoel ik ook héél weinig mensen manspersonen die hiermee weg kunnen komen. Nee, zelfs Brad Pitt kan een te strakke broek die te laag zit fatsoenlijk hebben. Dus doe nu niet net of het je niets kan schelen, koop gewoon een paar kekke nieuwe zwembroeken in de juiste maat. Beetje op de buik en over de billen, comfortabel en niet te strak. Dan kan je er weer helemaal tegenaan. Doe een leuk color coördinated setje met je lieve partner en samen kan je dan helemaal lekker over het strand paraderen. Dan zit er niets te strak en zwemmen jullie allemaal weer fijn de zomer door.

 

Ik heb nu toch zin in een plonsje! Zo maar eens mijn beste hondenogenblik opzetten, zodat ik ook weer parmantig naar buiten kan paraderen.

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!