Sir Sebastian krijgt zomerkriebels

jun 19, 2019

Dag poezelige poedelvrinden! Het is weer de hoogste tijd voor een kort relaas van jullie hondse modemaniak Sir Sebastian, want ik zie van alles voorbij kwispelen in modeland waar ik mijn fijnzinnige neusje toch echt eventjes in moet steken.

 

Dapper zonnetje

Wie naar buiten kijkt weet dat het zonnetje zich de al behoorlijk veel heeft laten zien, maar echt languit liggen bakken, dat is er voor mij nog niet van gekomen. Misschien met jullie wel, maar dan zal het toch zijn omdat jullie een vroege vakantie hadden geboekt. Ik word er jaloers van – zelf moet ik nog even wachten voordat ik mijn koffertje mag pakken. Toch kan ik jullie verzekeren: als de tijd eenmaal gekomen is, dan valt er van alles in de bagage te proppen waar je vakantie niet alleen zonniger, maar ook meteen een heel stuk modieuzer van gaat worden.

 

Warm van de voorpret

Au serieux, lieve lezertjes, hebben jullie al door de nieuwste collectie beachwear gebladerd? Ik bezweer het jullie: daar krijg je het niet alleen al bij voorbaat warm van, maar je zou er ook nog een kleur van krijgen voordat je nog maar een voet buiten de deur hebt gezet. Die tinten, die motiefjes, die lekkere gedurfde modellen en – niet te vergeten – die prachtige stoffen... Overal waar je kijkt straalt het zomerse plezier je tegemoet. Of je nu van de looks van LingaDore Beach houdt of valt voor de heerlijke strandcurves van de laatste Nickey Nobel bikini’s, hier kun je online alvast aan je voorpret beginnen. Zin in een tropisch gevoel? Struin eens langs de Mila modellen en zet de zonnebrandcrème vast klaar, want van een Exotic tankini of Paradise badpak krijgt Sir Sebas op onverklaarbare wijze trek in een cocktail uit een kokosnoot, met zo’n vrolijk parasolletje erin graag!

 

Mensjes kijken

Ik denk dat ik zelf een last minute deal scoor als het moment daar is, dus ik weet nog niet precies waar ik neer ga strijken, maar reken er maar op dat ik heel goed over de randjes van mijn nieuwe zonnebril ga gluren om de mooiste poolside mode te spotten. Daarom zal ik jullie een klein beroepsgeheimpje verklappen. Ik besteed altijd genoeg aandacht aan mijn after-beach outfits! Niets is zo lekker als ontspannen achterover leunen in een strandstoel of op een terrasje terwijl de zon onder gaat, gehuld in een lekkere sarong voor de dames, of een casual losgeknoopt Hawaii bloesje voor de heren. Kek zonnehoedje erboven en lekker mensjes kijken: laat maar komen dat strandseizoen!

 

In mei legden we hier en daar een ei

Nog zo’n opwekkende voorzomer vibe die ik echt even met jullie wil delen heeft alles met de natuur te maken. Deze overgang van het voorjaar naar de warme maanden is het seizoen waarin de jonge vogeltjes uitvliegen, want in mei leggen alle vogels een ei zoals het gezegde luidt. Hier op de zaak is vorige maand ook een eitje gelegd: leuk joh! De dames hier zwijmelen en kirren bij elke foto van de nieuwe spruit, telkens wanneer de trotse vader zijn telefoon tevoorschijn haalt. Nu heb ik zelf nog nooit een nestje puppy’s de wereld in geschopt, of althans, niet dat ik weet... Toch vroeg ik me laatst ineens af hoe het eigenlijk gaat met lingerie op het moment dat je die ineens met z’n tweetjes moet dragen – jij en de baby in je buik bedoel ik dan dus.

 

Zwangerschapslingerie: ruim baan voor alle hot mamma’s!

Ik zit natuurlijk lekker dicht bij het vuur hier, dus ik heb gewoon een goed moment afgewacht en mijn vraag voorgelegd aan de dames hier op de zaak. Blijkt dus meteen al dat er een hele wereld aan zwangerschapslingerie bestaat waar ik nooit van had gehoord... Nou moet ik toegeven dat ik echt een nitwit ben op dit gebied hoor. Om mijn niveau even aan te geven: ik dacht dus dat een voedings-bh net zoiets was als een eetbaar slipje. Blijkbaar werd het tijd om me hier eens in te verdiepen. Met een korte rondgang langs de schappen leerde ik in een half uurtje een aantal waardevolle lessen.

 

Les één: niets zo mooi als zwanger zijn!

Okay, les één is simpel: je leven komt niet tot stilstand op het moment dat je zwanger bent. Het tegendeel is eigenlijk waar, want het is juist een periode waarin je groeit en bloeit als nooit tevoren. Ja, die groei is te zien aan je bollende buik en je groeiende borsten, maar ik bedoel het eigenlijk veel algemener. Niet alleen je lijf, maar zeker ook je geest is zich aan het voorbereiden op een nieuwe fase. Die fase – het moederschap – is op en top vrouwelijk. Waarom zou daar dan geen op en top vrouwelijke lingerie bij passen? Precies, dat past er juist fantastisch bij: sexy en zwanger bijten elkaar heus niet, en met een beetje praktische support uit designland is er van alles te vinden om je een hot mamma te voelen wanneer je maar wilt.

 

Les twee: designers denken met je mee

Die support van de modeprofessionals brengt ons bij les twee. Er is dus allerlei prachtig mooie lingerie te koop om mooie moeders alle vrouwelijke charme te blijven geven die ze verdienen. Ons eigen assortiment zegt wat dat betreft al genoeg. Eigenlijk hebben alle grote spelers uit de business wel iets bedacht om je tijdens je zwangerschap hetzelfde comfort en dezelfde uitstraling mee te geven die je altijd gewend was. Een extreem voorbeeld? Het merk Hotmilk maakt voedingsbh’s, meegroeiende zwangerschapsbh’s en complete lingeriesets die voor honderd procent op de zwangerschaps- en borstvoedingsperiode zijn afgestemd – een heel merk puur voor deze fase!

 

Les drie: zwanger en charmant gaan hand in hand

Ook een hoogvlieger als Marlies Dekkers heeft een speciale Maternity lijn uitgezet voor tijdens je zwangerschap. Andere topmerken kunnen dan natuurlijk niet achter blijven. Je begrijpt het inmiddels: er is geen enkele reden om je noodgedwongen in suffe, saaie en ongemakkelijke ondermode te hullen als je in verwachting bent – en daarna dus ook niet. Je verdient juist een beetje extra aandacht voor je lijf, je geest en je welzijn in deze bijzondere periode, dus jezelf verwennen met een paar leuke setjes is helemaal okay. Aangezien je lichaam toch verandert is het sowieso een goed idee om je cupmaat en je garderobe een beetje mee te laten bewegen. Al met al durft Sir Sebastian wel te beweren dat hij weer een stukje wijzer is geworden. Gewoon door een simpele vraag te stellen. Tot uw dienst, zwanger Nederland!

 

Van mijn beste kant

Dat zul je net zien: dacht ik gisteravond dat ik klaar was met een nieuw blogartikel over zomerkriebels en zwangerschappen, schijnt vanmorgen ineens een brandende zomerzon door mijn gordijnen heen! Ik schrijf er nog maar een klein stukje aan vast dus, want nu krijg ik pas echt zin om me op het strand van mijn beste kant te gaan laten zien. Ook daar is een bijpassende beach outfit weer van cruciaal belang, want voor wie het nog niet wist: mijn beste kant, daar zit ik meestal op! Een leuke strakke speedo is altijd een goede manier om mijn bevallige bipsje eens lekker bij te laten bruinen, maar ik heb net even door de selectie boxers voor dit seizoen zitten struinen en daar word ik toch ook wel blij van... Toch weer die twijfel dus hè? Wordt het dit jaar een potje truth or derrière, of ga ik meer voor de “chill, het is maar een bil” benadering?

 

Vamos a la playa

Nou ja, we zien het allemaal wel. Ik ga maar eens snel op zoek naar een scherpe vakantieaanbieding, want voor je het weet zitten óf alle playa’s alweer vol, of is de hitte weer met de noorderzon vertrokken. Hmmm... Weten jullie waar ik pas echt aan toe ben? Een lekkere enerverende vakantieliefde! Oh hemeltje, ik ben niet meer te stoppen nu. Ik grijp snel de zonnebrand en m’n toilettasje bij elkaar en dan spring ik op het eerste het beste vliegtuig richting de vakantiepret. Volgende keer dus weer een reportage vanaf locatie lieve lezertjes! Ik ga ervandoor – vamos a la playa!

 

Zinderende zomerknuffels van jullie zonaanbidder, Sir Sebastian - Beachboy met Bite.

 

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!