Snuffelend door de nieuwe trends

jun 13, 2022

Jaaah, eindelijk kunnen we om de plassen gaan slalommen richting de zinderende zomer. Uw welgestelde en altijd zo opgewekte koningspoedel kan niet wachten om zich tot zonnekoning te kronen en al snuffelend het zomerparadijs weer te inspecteren. Ja, het is er weer tijd voor, jullie kunnen uit de kleren! Ik hoor je denken: het is toch nog vrij nat buiten… Als je dat ook zo vindt, laten we dan in deze blog eens kijken wat er naast alle nieuwe badmode ook aan lingerie binnen is gekomen. Want als Marlies Dekkers nu al in de Abri’s hangt, moeten wij als Dutch Designers Outlet toch ook de nieuwste aanbiedingen in de strijd gooien?!

 

Iedereen InstaFamous

We hebben het de afgelopen maanden over opruimen, aankleden, uitkleden, glad scheren en figuurcorrecties gehad met elkaar. Dat komt omdat ik, als overmodieuze en behaard expert elke dag weer verwend wordt met mooie plaatjes en dito praatjes. Modeland verkoopt nu eenmaal een ideaal plaatje en ik heb als gezelschapsheer begrepen dat iedereen een plaatje wil zijn. We zijn het er in al mijn blogs overigens wel eens dat het niet uitmaakt of je Bonnie of Kim heet, iedereen is prachtig!

 

Vroeger was ik als heer van stand vooral druk in het voor- en najaar met de shows in Milaan, New York en Londen en kon ik daarna weer mijmeren in mijn mand. Nu heb ik er een dagtaak aan om al die Instagram sterren, Influencers, IT girls en TikTok sterren te volgen om zo bij te blijven. Regelmatig lig ik ’s avonds in mijn Armani mandje met de tong op de dure designer instappers. Het is me overigens nooit teveel. Het doet me goed dat Mina van hiernaast net zoveel kans heeft op InstaFame als vroeger de machtige vijf topmodellen die voor minder dan 10.000 euro het donsveren dekbedje niet van zich afsloegen.

 

Vlieg er eens uit in je bikini

Tja je moet er wel iets voor doen en soms voor laten. In mijn vorige blog heb ik je alle figuurbetonende tips nog eens kort uit de doeken gedaan. Welnu, deze regels gelden in het algemeen natuurlijk ook als het gaat om een nieuw lingeriesetje. Terwijl jij je suf shopt in de Dutch Designers Outlet, lig ik me alweer kwispelend te oriënteren op de nieuwe mode op ondergoed gebied. Daar waar jullie nu in bikini in het zwembad plonzen, ben ik alweer bezig om de tips voor de herfstige lingeriemode in mij op te nemen. Nu is het op dit moment zo, dat als jij een retourtje zon hebt geboekt, je nog maar moet hopen dat onze nationale blauwe trots je op tijd in het vliegtuig krijgt. In de hitte op ons landelijke vliegveld snak je wel naar een blauw wit bikinietje om de tijd te doden. Gelukkig zijn mijn buurtjes 24/7 online en hoef je bij hen nooit uren in de rij te staan om instant vakantiegevoel te shoppen.

 

Lingerie voor hete nachten

Genoeg gemekkerd over het huidige bikiniklimaat. Laat mij je vertellen dat als het gaat om de nieuwe lingerietrends het comfortabele en natuurlijke nog steeds on trend is. Lingerie wordt altijd al gemaakt van heel zachte en lekkere stoffen, maar tegenwoordig wordt er ook steeds meer geïnvesteerd in bijvoorbeeld biologisch katoen. Draagt heerlijk en ook een zacht en zuiver geweten geeft je een licht gevoel in je bolletje. Terwijl je kadetjes natuurlijk zijn verpakt, ben jij gewoon ook heel goed bezig met het milieu. Wat je veel ziet is dat jullie en masse de beugel de kont toekeren. Spreekwoordelijk gezien dan. Er is steeds meer vraag naar beugelloze bh’s. Dat past weer in de comfy-trend, begrijp ik als trendexpert en snuffeltopper maar al te goed. En als jij een paar heerlijk kleine en trotse vriendinnen op je lijf hebt staan is een beugel ook helemaal niet nodig. Dus denk eens aan een traditionele voorgevormde cup of een sporttop. Kan je ook krijgen bij mijn buurtjes.

 

Beken jij ook al kleur?

Als jij al vrolijk wordt van al die badpak en bikinikleurtjes deze zomer, dan kan jij dit najaar je lol op met je nieuwe lingerie. Kleur is tha bomb dit najaar. Denk aan knalgroen, signaalrood en gedurfd oranje. De herfst wordt net zo vrolijk als de zomer, let maar op mijn blafjes.  Terwijl jij je nog eens omdraait op je zonnebedje en je stringbikini zorgt voor heerlijke blozende billen, kijk dan alvast naar je ondergoed outfit voor na de zomer. Want als je dat al weet, is een verlanglijstje opstellen voor de feestdagen een makkie.

 

Vooruit denken

Regeren is vooruit zien, dus al zonnend zinspeel jij al op je nieuwe lingeriesetjes. Weet dan dat de hoge tailleslips weer helemaal bon ton zijn en je je een echte sixties Bond girl kan voelen in de mooie hoog uitgesneden ondermode. En met de retro-trend komen ook de ouderwetse maar oh zo heerlijk sexy jarretels weer in beeld. Oooh uw honden-lingeriegoeroe kan zich alweer verheugen op de ondeugend opwaaiende rokken waaronder een stout stel kousen met dito lingeriegordel haar opwachting maakt. Maar tot dan kwispelt uw adviespoedel zich met grote sprongen door het park en is iedere dag wat hem betreft rokjesdag, bikinitijd en het stoute badpak-uur.

 

Bij mijn lieve buurtjes shop jij op dit moment de allerlekkerste en allerlaatste badmode in de ultieme sale der sale. Als je mandje daarmee is volgestampt is het direct door de douane, zonder je ticket te laten zien. Je hoeft geen flesje water mee te nemen en een boterham is niet nodig. Uren wachten doen we niet aan en drie uur vantevoren aanmelden, nee hoor! Dus je kan direct door naar de lekkere lingerie outlet en met mijn tips voor komend seizoen zit jij er ook straks op een heel goedkope manier warmpjes bij. Geen dank, het is je helemaal gegund!

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!