The Passion of the Poodle

apr 18, 2019

Sir Sebastian is het haasje

Hey zeg, hallo daar allemaal! Hier is weer een kleine fashion update en bewust brutale bustehouderbijdrage van jullie trouwe lingerie-influencer Sir Sebastian. Zijn jullie allemaal een beetje klaar voor het mooie weer? Ik hoop het maar, want er valt van alles te beleven op het gebied van modieuze moves boven en onder de gordel als ik de trends hier zo eens analyseer!


Bloesems en beach-looks

Nu we de koude kant van het jaar definitief achter ons hebben gelaten en de krokussen plaats maken voor blozende bloesems, trillende tulpen en ander voorzomers moois, wordt het tijd om ons klaar te stomen voor het bikini- en badmodeseizoen. Ik zal jullie gerust toevertrouwen dat ik persoonlijk uren in de weer ben om mijn beach-looks een beetje binnen de perken te houden, maar goed, wat wil je ook als je bikinilijn van je neus tot voorbij je achterste loopt...


Nieuw seizoen, nieuwe collectie

Intussen blader ik dromerig door de collectie beachwear die we hier bij Dutch Designers Outlet hebben opgebouwd voor de aankomende hete maandjes. Wat een moois valt er weer te vinden onder de wuivende palmbomen van de catalogi en de parelwitte stranden uit de nieuwsbrieven zeg. Ik krijg er gewoon zin in ijsjes van, of een fijne cocktail met zo’n guitig parasolletje erin. Zien jullie jezelf al liggen in de nieuwste Sapph Swimwear of of de laatste LingaDore Beach setjes, van top tot teen ingesmeerd met lotion en klaar om als een mals stuk gebraad aan jullie mediterrane teint te werken? Of is het toch vooral nog even zweten in je sport bh om dat strakke strandlijf te bereiken waarmee je straks de show steelt aan de Costa, de Rivièra, of gewoon lekker in Hintergarten-Rundum-Hause? Hoe dan ook, het warmbloedige hartje van 2019 komt elke dag een stukje dichterbij, dus reken maar dat je eigen persoonlijke lingerieleider je met vaste voorpoot de strandhitte in blijft sturen.


Artistieke ambities

Ondanks dat ik mijn blik strak vooruit heb gericht op en recht in de zomerzon probeer te staren, spelen er ook actuele kwesties in mijn modieuze bestaantje. Wisten jullie bijvoorbeeld dat ik werk aan het maken ben van mijn niet onaanzienlijke artistieke ambities? Jazeker: ik hou natuurlijk niet van opscheppen, maar ik durf wel te beweren dat ik een natuurlijk talent heb voor dramatiek en theatrale gebaren. Nu zou je daarbij kunnen denken aan repetities bij het lokale amateurgezelschap, of een stukje stand-up comedy in de kroeg om de hoek, maar een poedel van mijn statuur zoekt het liever wat hogerop. Je bent een ambitieuze influencer of je bent het niet, tenslotte...


Passie of passé?

Voor de ontplooiing van mijn podiumtalent heb ik me in alle bescheidenheid aangemeld voor een rolletje in The Passion. Je weet wel, het jaarlijkse spektakelstuk rond het paasverhaal dat breed uitgemeten op televisie voorbij komt rollen. Ik dacht zelf aan een bescheiden rolletje, misschien iets van Pontius Pilatus, of Jezus, dat leek me ook wel wat. Mijn audities verliepen vlekkeloos, al zeg ik het zelf, maar wat denken jullie? Afgewezen! Ik mocht niet eens meedoen als derderangs herder of ezeltje! Ik heb een nare kras in mijn egootje opgelopen die dag. Zoveel passie in dit kleine harige lijfje, en dan nog niet worden toegelaten tot de beroemdste Passiespelen van het land. Je reinste discriminatie als je het mij vraagt – ik was er hondsberoerd van!


Tips voor het paasweekend

Enfin, lieve mensen, geen zorgen over mijn artistieke zieltje, want ik kan mijn passie gemakkelijk kwijt in mijn pogingen om elke dag ons ondergoed nog onderbeter te maken. En over passie gesproken: weten jullie al wat jullie gaan doen met de paasdagen? Brunchen met de familie? Een gezellige wandeling of fietstocht maken? Misschien naar de Matthäuspassion voor een portie cultuur? Laat in elk geval deze kans niet onbenut om er op je paasbest uit te zien – en dan bedoel ik natuurlijk net zo goed onder jullie kleren als erboven hè? Een fris setje met een leuke string of shortie in vrolijk lentegeel is mijn suggestie voor het komende weekend, want het schijnt lekker warm te worden. Ruimte genoeg voor een uiting van je lentekriebels dus. Natuurlijk mogen de mannen zichzelf ook in het zonnetje zetten met de mooiste ondermode van het nieuwe seizoen. Misschien is dit het moment om eens even door onze spring collection te springen heren. Grijp deze kans aan om met een lekkere kleurige boxer of een spannende slip op feestelijke wijze je eieren te verstoppen... Oeps – zei ik dat hardop..?


Dartel lammetje

Jullie moeten me mijn enthousiasme maar vergeven hoor. Ik sta hier ook gewoon als een dartel lammetje in de wei te stuiteren met al dat frisse en fruitige moois dat we hier op de schappen hebben liggen. Als ik dan ook nog eens naar die voorjaarszonnige prijsjes kijk denk ik dat Pasen dit jaar wel eens extra vrolijk kan worden met de juiste lingerie om het lentefeest wat extra cachet te geven. Ik denk dat het tijd is om even een frisse neus te gaan halen en een rondje te wandelen. Eens kijken of één van mijn contacten nog een interessant nieuwtje heeft achtergelaten op een boom of een paaltje langs de route. Jullie weten als geen ander dat ik het jullie direct laat weten zodra ik op een zinderend nieuwtje uit designerland stuit, dus hou een vinger aan de pols en volg mijn berichtgeving heet van de naald op dit kanaal.


Van geel naar oranje

Als ik straks ben bijgekomen van de gekookte eieren, boterzachte asperges, paasstollen en fris sprankelende chablis kom ik weer langs voor een update. Ik denk dat ik me dan maar eens op Koningsdag ga storten, want zoals jullie weten klopt mijn hondenhartje op volle sterkte voor onze eigen royalty. Al met al is de sprong van vroeg lentegeel naar warm oranje snel gemaakt: tot de volgende keer mijn lieve lentelezers en -lezeressen!

Met zonnige kwispels,

Sir Sebastian Uw Undercover Underwear Lover

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!