Tuniek met fashionable look als strandkleding

Tuniek met fashionable look als strandkleding
SYST - Author - Monique van Beek

Monique van Beek

Lingerie en Badmode expert

Ik ben al bijna 20 jaar trotse eigenaar van ons familiebedrijf Dutch Designers Outlet waarbij we met betaalbare lingerie jouw persoonlijke garderobe verrijken. Ik heb grote ambities en grote dromen, en soms komen deze gelukkig ook nog uit.

Ik draag het liefste sneakers, Ook onder een feestjurk. Niet omdat ik hoge hakken niet mooi vind, maar omdat het zo moeilijk danst en ik graag door het leven huppel en dans.

Helemaal mezelf zijn en een vrouw een goed en positief gevoel bezorgen door haar de juiste en goed passende lingerie te laten ervaren bezorgt mij het ultieme gevoel van YES!

Verrijken kun je breed zien; in modellen, kleuren en kwaliteit. Dit omdat we nauw contact hebben met onze leveranciers zoals Marlies Dekkers, LingaDore en After Eden. Maar ook in verrijking van comfort. Kom je er niet uit, help ik je graag persoonlijk op weg via de telefoon of mail. Ik spar graag met je wanneer je er niet uitkomt bij het uitzoeken van jouw maat of model bh of badmode.


Veelgestelde Vragen

Welk badpak bij grote borsten?

Voor vrouwen met grote borsten is het belangrijk om een badpak te kiezen dat voldoende ondersteuning biedt en comfortabel zit. Een badpak met brede bandjes of een halterstijl kan helpen om de borsten goed op hun plek te houden en extra ondersteuning te bieden. Een badpak met beugel of voorgevormde cups is ideaal om de borsten te liften en te vormen, waardoor je een mooi en gestroomlijnd silhouet krijgt. Verder is het handig om te kiezen voor badpakken met verstelbare bandjes, zodat je de pasvorm naar wens kunt aanpassen.

Wat voor badpak slankt af?

Als je op zoek bent naar een badpak dat je een beetje slanker doet lijken, zijn er een paar dingen waar je op kunt letten. Kies bijvoorbeeld voor een badpak met donkere kleuren of

verticale strepen, die kunnen helpen om je figuur optisch te versmallen. En hey, badpakken met ingebouwde ondersteuning zijn ook geweldig! Ze kunnen je buik wat steviger maken en ervoor zorgen dat je er op je best uitziet en je zelfverzekerd voelt. Het draait allemaal om het vinden van een stijl waar jij je prettig in voelt en die jouw look een boost geeft.

Welk badpak als je een buikje hebt?

Als je een buikje hebt en op zoek bent naar een badpak dat flatterend en comfortabel is, zijn er verschillende opties om te overwegen. Begin met het bepalen wat voor een type figuur je hebt. Zo kun je jouw lichaam een beetje vergelijken met een banaan, appel of peer. Want voor ieder type lichaam hebben we een avies op maat uitgewerkt in ons blog: Welk badpak als je een buikje hebt?

Welke badkleding bij dikke buik?

Als je een wat vollere buik hebt en op zoek bent naar badkleding die flatteus en comfortabel is, zijn er verschillende opties om te overwegen. De meeste dames zijn blij met een badpak of een tankini. Liever een bikini? Combineer die dan met een hoge taille slip. Denk ook aan donkere kleuren maar ook aan stevige materialen en ingebouwde ondersteuning zoals beugelcups, verstelbare bandjes en elastische materialen om je figuur te acccentueren en ondersteunen. Het belangrijkste is om badkleding te kiezen waarin je je zelfverzekerd en comfortabel voelt.

Welk badpak dikke benen?

Als je een badpak wil dragen maar de aandacht voor je benen wil verminderen kun je kijken naar een badpak met een rokje. Het rokje weet de benen goed te bedekken. Je kan ook een badpak kiezen met een hogere beenopening waardoor het lijkt alsof je langere benen hebt. Donkere kleuren kunnen afslanken en oneffenheden minder opvallend maken en verticale strepen helpen bij het creeren van de illusie van langere en slankere benen.

Wat slankt af badkleding?

Als je zoekt naar badkleding om je wat slanker te doen lijken zul je moeten kijken naar donkere kleuren zoals zwart, donkerblauw of diep paars. Deze kleuren hebben over het algemeen een afslankend effect en kunnen oneffenheden minder opvallend maken. Vertale strepen helpen door je figuur langer te laten lijken waardoor je slanker oogt. Horizontale strepen maken je juist weer breder. Badkleding met ruches of plooien kan helpen om eventuele oneffenheden te verbergen en de aandacht af te leiden van bepaalde gebieden van je lichaam. Als je jextra controle wil kun je overwegen om corrigerend badpak te dragen. Bomain is een merk die daar erg sterk in is.

Welke bikini kopen?

Het kiezen van de juiste bikini is zo eenvoudig niet. Het hangt af van verschillende factoren waaronder je lichaamstype en natuurlijk jouw persoonlijke voorkeur. Halter bikini, triangle top of een beugel bikinitop. Ook de gelegenheid waarin je het draagt speelt een rol: comfortabel dagje aan het strand of sportieve activiteiten.

Waar bikini kopen?

Bikini's kun je zowel online als offline kopen. Beide hebben natuurlijk voor- en nadelen. Zo kun je online niet met je eigen vingers voelen wat voor een stof het is en welke kwaliteit die heeft. Ook kleuren komen soms iets anders over maar daartegenover staat wel dat je makkelijker prijzen kunt vergelijken tussen verschillende webwinkels, het assortiment vaak groter is en je niet gebonden bent aan openingstijden. Zoals gezegd; beide hebben zo hun charme en het is maar net wat jouw voorkeur betreft. Wij zijn absoluut fan van online shoppen en heten je van harte welkom in onze online bikini outlet.

Waar bikini kopen in de winter?

In de winter kan het wat uitdagender zijn om fysieke winkels te vinden die nog steeds een uitgebreide selectie bikini's aanbieden, omdat veel winkels zich vaak richten op seizoensgebonden kleding. Hier zijn echter enkele opties waar je nog steeds bikini's kunt kopen, zelfs in de winter. Gelukkig zijn er outletwinkels, gespecialiseerde badmode winkels en online winkels waar je vaak wel een slag kunt slaan. Hoe toevallig dat Dutch Designers Outlet het alle drie is! Wij verkopen bikini's in de winter van alle merken tegen hele zonnige prijzen.

Wat trek je over je bikini aan?

Het antwoord is simpel; een tuniek. Dat is als een lekker licht, luchtig strandhemd waarmee je jezelf tegen de zon beschermt maar ook wat meer bescheiden op een terrasje kunt zitten. Een tuniek is tot net over de billen. Liever een lang model, dan kun je kijken naar een kaftan wat als een lange jurk is. Met een pareo kun je alle kanten op; die knoop je zelf tot een korte rok, lange rok, halter jurk of als omslagdoek.

service
mrt 22, 2024

Goedendag fijne lezer, fijn je hier te verwelkomen bij een nieuw college van Dutch Designers Outlet haar Lingerie en Badmode expert. Op het moment van schrijven zijn de eerste lente dagen een waar feit. Hoewel het kwik niet torenhoog steeg, werden terrasjes wel gevuld en wisten veel mensen de zonnestralen op te pikken. Als je daar geen zomerkriebels van krijgt, dan weten we het ook niet meer. Dit blog haakt in op die zomerkriebels en de daarbij horende vraag: "Wat trek je over je bikini aan?".

Het antwoord is simpel: een tuniek over bikini. En om niet te einden met een cliffhanger; onze collectie dames strandkleding bestaat uit meer dan de tuniek. Zo koop je bij Dutch Designers Outlet makkelijk een strandjurk, kimono, pareo of kaftan. En voor een prijs waar je stijl van achteroverslaat. Maar daarover later meer.

Het strand op in een badpak, bikini of tankini?

In andere blogs schreef ik over welke bikini voor welk type lichaam geschikt is en welk badpak jou het beste zal staan als je en buikje hebt. Niet alle dames hebben namelijk dezelfde fashionable look in dat ene badpak. Dus het is zaak om eerst voor jezelf op een rijtje te hebben welk type zwemkleding jij het liefste (lees: beste) draagt. Je wil er immers op het strand goed uit zien maar, je ook goed voelen. Een tuniek is slechts het kersje op de taart.

Uiteraard help ik je graag, als je er niet helemaal uit komt of twijfelt over jouw maat. Want wat je ook kiest, de basis van jouw beach babe uitstraling begint bij een goed passende set zwemkleding. Dus schroom niet en pak die telefoon om de klantenservice te bellen.

Strandkleding geeft kleur op alle terrassen

Ik kan uitkijken naar de lange zomeravonden die we tegemoet kunnen zien. Warme zwoele zomeravonden komen er langzaam maar zeker aan en oh wat fijn dat het zo lang licht is ’s avonds. Dat rekt ook de uren op een fijn terras, na een warme inspannende zomerdag: lopen naar het strand, zitten op je handdoek of iets luxer op je terrasstoel, insmeren, lopen naar de zee, stukje zwemmen, weer terug, drogen en er lekker bij liggen. Welkom in mijn ideale wereld!

Na zo’n dag heb je een enorme dorst, vertel mij wat. Dus wil je je snel en comfortabel in een lieftallig niemendalletje hijsen om zo snel mogelijk aan de grote cocktail te zitten of een fijne ijscoupe.

Net als de vele slippers die je op een terras kan waarnemen, is een beauty van een beach outfit eigenlijk ook verplichte kost. Strandkleding - veelal gemaakt van licht en luchtig materiaal - vind je in allerlei soorten en maten. De tuniek is de meest bekende maar een kaftan is in mijn ogen net iets meer fashionable. Het verschil is dat de kaftan langer is en daarmee wat meer weg heeft van een jurk.

Sla die pareo maar om de heupen dames

Tot de categorie strandmode behoort ook zeker de pareo, oftewel de omslagdoek. Dit is me toch een fantastisch item om altijd bij je te hebben. Want je kan dit mooie stukje stof, vaak vierkant en groot, met prints in fleurige bloemen of Ibiza-achtige afbeeldingen, op allerlei manieren dragen. We beginnen met het eenvoudig omknopen over je bikini of badpak. En je hebt direct een mooie jurk. Of gebruik de punten om deze in je nek tot een halterjurk te knopen. Briljant toch. Of knoop hem nonchalant om je middel voor een zwierige rok. Wel mooi als je pareo dan beeldig bij je topje past natuurlijk. Kan je zo het terras op.

En tot slot, gebruik hem als tas. Ja écht! Je knoopt de punten aan elkaar tot een mooi hengsel en er ontstaat een tas waarin je je slippers, je flesje water en je zonnebrand draagt. Steek er nog een tijdschrift bij en jij hoeft pas van plaats te veranderen als de schaduw je passeert.

De pareo is vaak maar in één maat verkrijgbaar. Geen gedoe en just one size fits most. Lekker duidelijk. Net als de prijs: scherp!

De strand tuniek is meer dan strandmode

Ben je niet zo handig in het leggen van knopen? Geen probleem. Onze favoriete badmode merken haken een mooi, ietwat transparant jurkje zo in elkaar en die kun je mooi matchen met jouw bikini, tankini of badpak. Snel, fijn en gemakkelijk.

En wat dacht je van de overhemdjurk, oftewel de tuniek? Een van mijn persoonlijke favorieten. Staat chic, voelt heerlijk, loopt elegant en zit prachtig. De tuniek komt net over de bips maar als je hem wat langer wil, dan is de kaftan jouw ding.

De tuniek is overigens ook een perfect item op het strand, om tussen twee en vier te dragen als je jouw gevoelige huid moet beschermen tegen de zon. Nog een reden om onder een parasol nog een pina colada of lekkere mocktail te bestellen. Ik zie veel vaker dames met een tuniek over (of in) hun jeans lopen. Zeker met hele hete dagen, in een stad waar de warmte geen raad met zichzelf weet. Dan is zo'n strandtuniek opeens een veelzijdige keuze en bovendien lekker luchtig.

Geen paniek om een tuniek

Er is geen enkele reden om in paniek te raken als je nog niet helemaal klaar bent voor de zomer. Met een kaftan van katoen, een fijne tuniek of een goede pareo steel jij de beachshow en pak jij de gratis terraspas. De voordelen van deze strandmode nog even op een rijtje: gemaakt van lichte en luchtig materiaal dat snel droogt en tegen een stootje kan. Én: vaak strijkvrij! Dat is makkelijk!

Dus dames, als je de tas inpakt voor de vakantie heb je niet snel last van overgewicht met deze mooie items. Helemaal top toch? En voor de prijs zoals je ze bij ons vindt, kun je er gerust twee meenemen. Dus filter in onze webshop op jouw favoriete kleur en er verschijnt een mooie lijst met strandmode. Maak je niet druk om de prijs, die houden we zo laag mogelijk.

Dames, spendeer dit jaar een klein deel van je vakantiegeld aan de perfecte strandoutfit en je tuimelt zo in je tuniek de meest hippe loungetent in, op je kekke slippertjes en met de mooiste bikini.

Heb je iets aan dit artikel gehad? Help anderen (en ons) en deel deze op Social Media:

SYST - Author - Monique van Beek

Monique van Beek

Lingerie en Badmode expert

Ik ben al bijna 20 jaar trotse eigenaar van ons familiebedrijf Dutch Designers Outlet waarbij we met betaalbare lingerie jouw persoonlijke garderobe verrijken. Ik heb grote ambities en grote dromen, en soms komen deze gelukkig ook nog uit.

Ik draag het liefste sneakers, Ook onder een feestjurk. Niet omdat ik hoge hakken niet mooi vind, maar omdat het zo moeilijk danst en ik graag door het leven huppel en dans.

Helemaal mezelf zijn en een vrouw een goed en positief gevoel bezorgen door haar de juiste en goed passende lingerie te laten ervaren bezorgt mij het ultieme gevoel van YES!

Verrijken kun je breed zien; in modellen, kleuren en kwaliteit. Dit omdat we nauw contact hebben met onze leveranciers zoals Marlies Dekkers, LingaDore en After Eden. Maar ook in verrijking van comfort. Kom je er niet uit, help ik je graag persoonlijk op weg via de telefoon of mail. Ik spar graag met je wanneer je er niet uitkomt bij het uitzoeken van jouw maat of model bh of badmode.


Veelgestelde Vragen

Welk badpak bij grote borsten?

Voor vrouwen met grote borsten is het belangrijk om een badpak te kiezen dat voldoende ondersteuning biedt en comfortabel zit. Een badpak met brede bandjes of een halterstijl kan helpen om de borsten goed op hun plek te houden en extra ondersteuning te bieden. Een badpak met beugel of voorgevormde cups is ideaal om de borsten te liften en te vormen, waardoor je een mooi en gestroomlijnd silhouet krijgt. Verder is het handig om te kiezen voor badpakken met verstelbare bandjes, zodat je de pasvorm naar wens kunt aanpassen.

Wat voor badpak slankt af?

Als je op zoek bent naar een badpak dat je een beetje slanker doet lijken, zijn er een paar dingen waar je op kunt letten. Kies bijvoorbeeld voor een badpak met donkere kleuren of

verticale strepen, die kunnen helpen om je figuur optisch te versmallen. En hey, badpakken met ingebouwde ondersteuning zijn ook geweldig! Ze kunnen je buik wat steviger maken en ervoor zorgen dat je er op je best uitziet en je zelfverzekerd voelt. Het draait allemaal om het vinden van een stijl waar jij je prettig in voelt en die jouw look een boost geeft.

Welk badpak als je een buikje hebt?

Als je een buikje hebt en op zoek bent naar een badpak dat flatterend en comfortabel is, zijn er verschillende opties om te overwegen. Begin met het bepalen wat voor een type figuur je hebt. Zo kun je jouw lichaam een beetje vergelijken met een banaan, appel of peer. Want voor ieder type lichaam hebben we een avies op maat uitgewerkt in ons blog: Welk badpak als je een buikje hebt?

Welke badkleding bij dikke buik?

Als je een wat vollere buik hebt en op zoek bent naar badkleding die flatteus en comfortabel is, zijn er verschillende opties om te overwegen. De meeste dames zijn blij met een badpak of een tankini. Liever een bikini? Combineer die dan met een hoge taille slip. Denk ook aan donkere kleuren maar ook aan stevige materialen en ingebouwde ondersteuning zoals beugelcups, verstelbare bandjes en elastische materialen om je figuur te acccentueren en ondersteunen. Het belangrijkste is om badkleding te kiezen waarin je je zelfverzekerd en comfortabel voelt.

Welk badpak dikke benen?

Als je een badpak wil dragen maar de aandacht voor je benen wil verminderen kun je kijken naar een badpak met een rokje. Het rokje weet de benen goed te bedekken. Je kan ook een badpak kiezen met een hogere beenopening waardoor het lijkt alsof je langere benen hebt. Donkere kleuren kunnen afslanken en oneffenheden minder opvallend maken en verticale strepen helpen bij het creeren van de illusie van langere en slankere benen.

Wat slankt af badkleding?

Als je zoekt naar badkleding om je wat slanker te doen lijken zul je moeten kijken naar donkere kleuren zoals zwart, donkerblauw of diep paars. Deze kleuren hebben over het algemeen een afslankend effect en kunnen oneffenheden minder opvallend maken. Vertale strepen helpen door je figuur langer te laten lijken waardoor je slanker oogt. Horizontale strepen maken je juist weer breder. Badkleding met ruches of plooien kan helpen om eventuele oneffenheden te verbergen en de aandacht af te leiden van bepaalde gebieden van je lichaam. Als je jextra controle wil kun je overwegen om corrigerend badpak te dragen. Bomain is een merk die daar erg sterk in is.

Welke bikini kopen?

Het kiezen van de juiste bikini is zo eenvoudig niet. Het hangt af van verschillende factoren waaronder je lichaamstype en natuurlijk jouw persoonlijke voorkeur. Halter bikini, triangle top of een beugel bikinitop. Ook de gelegenheid waarin je het draagt speelt een rol: comfortabel dagje aan het strand of sportieve activiteiten.

Waar bikini kopen?

Bikini's kun je zowel online als offline kopen. Beide hebben natuurlijk voor- en nadelen. Zo kun je online niet met je eigen vingers voelen wat voor een stof het is en welke kwaliteit die heeft. Ook kleuren komen soms iets anders over maar daartegenover staat wel dat je makkelijker prijzen kunt vergelijken tussen verschillende webwinkels, het assortiment vaak groter is en je niet gebonden bent aan openingstijden. Zoals gezegd; beide hebben zo hun charme en het is maar net wat jouw voorkeur betreft. Wij zijn absoluut fan van online shoppen en heten je van harte welkom in onze online bikini outlet.

Waar bikini kopen in de winter?

In de winter kan het wat uitdagender zijn om fysieke winkels te vinden die nog steeds een uitgebreide selectie bikini's aanbieden, omdat veel winkels zich vaak richten op seizoensgebonden kleding. Hier zijn echter enkele opties waar je nog steeds bikini's kunt kopen, zelfs in de winter. Gelukkig zijn er outletwinkels, gespecialiseerde badmode winkels en online winkels waar je vaak wel een slag kunt slaan. Hoe toevallig dat Dutch Designers Outlet het alle drie is! Wij verkopen bikini's in de winter van alle merken tegen hele zonnige prijzen.

Wat trek je over je bikini aan?

Het antwoord is simpel; een tuniek. Dat is als een lekker licht, luchtig strandhemd waarmee je jezelf tegen de zon beschermt maar ook wat meer bescheiden op een terrasje kunt zitten. Een tuniek is tot net over de billen. Liever een lang model, dan kun je kijken naar een kaftan wat als een lange jurk is. Met een pareo kun je alle kanten op; die knoop je zelf tot een korte rok, lange rok, halter jurk of als omslagdoek.

service

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!