Van bed naar badmode, tips voor het strand

mei 10, 2022

Het is mei en met de meimaand, de eitjes, de bloemetjes en de bijtjes is nu ook eindelijk de zon doorgebroken in ons heerlijke kikkerlandje. Tijd om eens in de badmode van 2022 te plonzen!

 

Goedendag fijne fans van de ondermode, poedelkrullen en mode-updates. Het is uw eigenste Sir eindelijk gelukt. De eerste blog vanuit mijn tweede mand, de tuinmand, is een feit. We hebben er lang op moeten wachten en we werden er ook wel een beetje zuur van. Maar nu is toch echt de lente gearriveerd. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben van nature een opgeruimd en optimistisch type, dus ik heb de korte coupe danig bijgehouden. Want ik wilde zeker weten dat ik helemaal klaar ben voor de nieuwe short, shirt en badmodetrends. Blaft u mee?

 

Van bed naar bad

Hup hup hup dames en heren. Jullie moeten nu toch echt weer uit het bed, onder de douche, fris in de lak en lekker naar buiten. Als de melkflessen zijn bijgeschoren of bijgewerkt, de kousafdrukken weer weggetrokken zijn en je gezellige vriendinnen (die van boven) weer een lekkere bodyscrub- en -lotionbehandeling hebben gehad, is het tijd om in die, inmiddels opgeruimde, kast te duiken. Want jullie hebben natuurlijk na mijn vorige blog van april en masse de kasten en vlieringen opgeruimd. Dat merken mijn lieve buurtjes ook, want de lingerie vliegt er weer lekker uit.
Tijd om de bikini en badpak zaken eens onder de loep te nemen. Ik fris jullie geheugen graag even op.

 

Hoe was het ook alweer met je figuur en badmode?

Vorig jaar mei, toen we nog met tante Corrie Corona aan het stoeien waren, heeft uw weledelgestrenge herenpoedel een meesterlijk drieluik geschreven over de badmode: welk badpak maakt je slank, welke bikini verhult dat kleine ‘corrie-buikje’? En tot slot de fantastische tips over de bikini-slankmakende lijnen. Dat hebben jullie uiteraard allemaal als zoete koek geslikt. Wat logisch is, want als je deze tips volgt, weet je zeker dat je als een gazelle over het strand danst. Natuurlijk weet ik dat jullie tijd kostbaar is, dus ik hoor jullie al zeggen: “kan je het misschien nog even samenvatten?” Vooruit dan maar.
Uitzicht op heuvels en de zee.

 

Als jij een van mijn vriendinnen bent met een voller figuur, van mooie ronde heuvels tot de dalen en bergen naar beneden en je wil het middenstuk wat verdoezelen? Ga dan voor een corrigerend badpak waarin je al je sterke punten benadrukt. Ben je niet zo van het stof overal? Dan is een tankini met een hoge tailleslip een uitermate goed alternatief. Word je vaker vergeleken met een strijkplank dan met de Pyreneeën? Dan heb jij een atletisch figuur en dan helpen prints, ruches en asymmetrische badmode jouw aan die aandacht waar jij het hebben wilt. Ben je meer het heerlijke appeltjes-figuur dat de dorst altijd lest? Dan liever geen tankini, dat legt het accent juist op dat heerlijke buikje.

 

Hoeveel prints kan jij hebben?

Een fijne print is altijd goed. Maar ook prints hebben een bepaalde optische uitwerking. Ik zal als hoogleraar in de optische mode-filosofie een kort college oreren: Als jij al een heel klein dametje van stand bent en je combineert dat met allemaal schattige bloemetjes, kleine figuurtjes of drukke stofjes, dan kan je weleens geweigerd worden in de attracties van de Efteling, want dan lijk je optisch nog kleiner. Ben je daarentegen een pracht van een dame die overal bovenuit torent, dan is zo’n printje juist wel weer bon ton.
Kan het jou allemaal helemaal niet schelen welk figuur je volgens de hokjesgeest van onze samenleving dient te hebben? Ga dan eens lekker los op alle badmode die je in deze fijne Outlet kan vinden. Ik ben daar zeer voor, want ik vind het hondsdol dat alle dames zo op alle dames en figuren enzovoorts letten. Iedereen is aaibaar in mijn optiek. Er is al genoeg ellende in de wereld en als je op een plek woont waar je weer volop in vrijheid naar strand en zwembad kan struinen, dan is een bikini of badpak, of voor mijn part een strandjurk waarin jij je vrijheid viert en uitstraalt, helemaal top.

 

Mes Amis, ik doezel nog even verder in mijn mandje op kantoor bij Dutch Designers Outlet…of ga ik een plonsje doen? Of wacht, ik ga eens even bekijken wat onze kleine Dita aan het uitvogelen is. Geniet van de zon!

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!