Voor 11 oktober haalt Sir Sebastian alles uit de kast!

okt 11, 2019

Wat wonen we met ons allen toch in een fantastisch land, gewaardeerd publiek... Dat is niet eens sarcastisch bedoeld, want ik geef toe dat ik soms best een beetje mopper over politiek, de zogenaamde volksaard en wat we dan de Stand van het Land noemen, maar toch. Soms zijn er van die dagen dat ik bij mezelf denk: “Nou, Bassie jongen, dat hebben we maar mooi voor elkaar in dat kikkerlandje van ons.” Concrete aanleiding voor mijn opgeruimde bui? Dat we in dit land vrij zijn om op 11 oktober Coming Out Day te vieren, of Kom Uit De Kast Dag, in goed Nederlands.

 

Vrijheid, blijheid en een heleboel liefde

Vrijheid, blijheid, en heel veel liefde voor alle mensen en absoluut ook voor alle viervoeters: ik ben vóór! LGBT+ en meer, dat moet toch gewoon kunnen in een beschaafd land? Een dochter die met een schoondochter thuiskomt? Lijkt me reden voor een feestje. Een oom die toch liever tante wil zijn? Ik heb nu al zin in de volgende verjaardag, kan ik eindelijk eens een leuk setje lingerie cadeau doen. Heb je een kater die niet voor de poes blijkt te zijn? Hup, uit de kast ermee! Ik wil maar zeggen: wie en wat je ook bent, we hebben allemaal het recht om de liefde te vieren zoals we dat zelf willen. Voor die vrijheid is lang en hard gevochten, dus ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ga Kom Uit De Kast Dag in gepaste stijl vieren!

 

De aard van het beestje

Voor wie het zich afvraagt: mijn eigen geaardheid, of eigenlijk meer mijn standpunt tegenover de liefde, is minder exotisch of spectaculair dan je misschien zou denken. In de regel val ik gewoon op teefjes – ik kan het ook niet helpen. Als ik heel eerlijk ben lijkt het me veel leuker om op alles dat los en vast zit verliefd te worden. Ik sluit ook niets uit hoor: het zou zomaar kunnen dat ik morgen ineens compleet hoteldebotel raak van een extreem knappe dekreu, maar tot nu toe is me dat nog niet overkomen. Het maakt mij in elk geval niet veel uit wie nou precies waarop valt, zolang er maar iets te vallen valt. Volgen jullie het nog? Laat ik het zo zeggen: ik vind dat we met ons allen gewoon lekker verliefd op de liefde moeten zijn, in alle vormen die er maar te bedenken zijn. Da’s goed voor het humeur, goed voor de gezondheid en nog goed voor de lingeriebusiness ook. Hoe kun je daar als weldenkende poedel nou op tegen zijn?

 

Alles uit de kast

Ik zou natuurlijk geen fashion icon zijn als ik geen pientere, modieuze en vooral catchy manier vond om deze dag een geheel eigen draai te geven. Ik heb dus eventjes zitten brainstormen om een mooi gebaar te maken. Mijn influencers-instinct kwam met een prima suggestie: laten we dit jaar echt alles uit de kast halen op 11 oktober. Letterlijk dus. Trek gewoon je complete kledingkast of walk-in closet open en gooi alles eruit dat erin zit. Waarom dan, vraag je je af? Nou gewoon, dan komen we allemaal tenminste één keertje per jaar die kast uit, en onze kleding dus ook, inclusief lingerie. Dat is meteen een uitgelezen kans om je collectie eens eventjes goed uit te pluizen. Spreid alles zo ruim mogelijk uit, zodat je slaapkamervloer en je bed in één grote vrolijke regenboogvlag veranderen. Al je setjes nog compleet? Check! Mis je nog kleuren? Prima moment om even bij Dutch Designers Outlet te gaan shoppen lijkt me. Zo maak je dus mooi je collectie compleet voordat we de winter in gaan. Dat zijn een heleboel vliegen in één klap vind ik zelf. Als de wereld er met die coming out van ons niet een stukje beter wordt, dan wordt je overzicht over je garderobe dat in ieder geval wel.

 

Vier diversiteit

Over lingerie en DDO gesproken... Als Kom Uit De Kast Dag een moment is om diversiteit te vieren, dan kun je in de webshop je lol op. Je had toch al de inventaris van je wintervoorraad ondergoed opgemaakt, dus als er nog iets ontbreekt, of je mist net een nieuwe trend, dan is het tijd om die regenboog van kleuren en stijlen eens even aan te vullen. Nieuwe lingerie is altijd leuk om aan te trekken, toch? Ik zou er nog een schepje bovenop willen doen met een afsluitende overpeinzing. Laten we in het kader van Coming Out Day allemaal een nieuw setje dragen, want aantrekken is leuk, maar onder de juiste omstandigheden is het nog leuker om er in volle glorie uit te  komen – of je dat nou voor een man, een vrouw, of een poedel doet...

 

Happy Coming Out Day allemaal!

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2022 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!