Welk badpak maakt je slank?

mei 30, 2021

Goedendag fijne dames, fijn jullie hier weer te verwelkomen! Welkom bij de blog der bloggen, die van de enige hond van stand en met meer dan verstand van mode en lingerie. Het is weer Sir Sebastian tijd! Vandaag wil ik vooral de volle en volslanke babes verwelkomen, want ik heb een hele mooie theoretische doch zeer vermakelijke verhandeling over welk badpak of tankini er gedragen moet worden in de zomer, een zomer die nu toch echt aan het beginnen is. Ik weet namelijk uit de brieven en kaarten die ik dagelijks ontvang, met vragen over welk badpak bij welk figuur gedragen moet worden, dat het een aantal prangende vragen oproept zodra de zon zich weer laat zien. Maar geen nood, de koningspoedel der ondergoedjes is toch ook weledelgestrenge professor in de lingerie en aanverwante zaken. Dus ook voor een goed badpak of een fashionable tankini haalt deze poedel zijn neus niet op.

 

Dus ik heb mij al kwispelend aan de tafel gezet onder het genot van een fijne sangria, het fruit drijft uit mijn waterbakje, om jullie voor eens en voor altijd van het twijfelen af te helpen. Doe ik gewoon, geen probleem. Afijn.

 

Bra size swimwear

Er bestaat al enige tijd iets waarmee we een eind kunnen maken aan de vraag: waar komen mijn borsten goed in uit als een badpak geen cupmaat heeft? Zeg nu zelf, je wil je vriendinnen niet helemaal onderaan het strand hebben bungelen, of ze zodanig klem zetten dat de ronde damens geen kant meer op kunnen, behalve naar boven en uit de top. Als dat wel je ding is, geen probleem, maar dan raad ik vooral topless aan. Waar ik het over heb is de fameuzer bra size swimwear. Kort gezegd betekent Bra sized swimwear simpelweg dat bikini, tankini of badpak is voorzien van de welbekende bh cupmaten. Hoe handig is dat als we toch al bij Dutch Designers Outlet aan het shoppen zijn en net al onze befaamde peren, appels of ander gewild fruit hebben opgemeten?

 

Dus, kijk even goed of een badpak of bikini voor jouw vollere figuur van een cupmaat is voorzien. Wel zo prettig.

 

Ken je volslanke figuur, welk fruit ben jij?

De volgende truc is om goed je figuur te kennen. Om maar even in het fruit en groenteseizoen te blijven: ben je een komkommer, een peer, een appel? Of ben je juist meer van alles, oftewel de zandloper, jeweetwel, de Marilyn Monroe onder de vrouwfiguren? Als je nu uit je fruitmand rolt, dan snap ik dat. Maar als professor maak ik graag vergelijkingen, het is immers wat makkelijker te onthouden als je er een voorwerp aan kan hangen. Goed, voordat jullie allemaal naar de fruitschaal of die zeer aantrekkelijke groenteman hollen, laten we eerst het badpak voor de volslanke dame verder uitleggen.

 

Zet je tanden in het Appelfiguur

Als hond van alle dames hou ik ook van alle vormen. Daarom leg ik dit ook zo graag met smaak uit. Een appelfiguur heeft een brede taille en slanke benen. Als dan niet verder versierd met volle dan wel kleine borsten. Dit figuur zien we steeds meer. De jonge meiden worden steeds meer 'appel'. Niks mis mee. Maar zorg wel dat je slim gebruik maakt van goed passende badmode. Uw kwispelende vriend zegt daarover het volgende: wat je beter NIET kan DOEN met een brede taille is een tankini aantrekken, daarin lijkt je buik groter. En heel gezellig, strikjes als print, maar draag geen kleine prints, en draag geen badpak of monokini met een riempje, dit accentueert juist je buik

 

Als appel is het handig om WEL te DOEN:

  • Kies een badpak met een gevoerd voorpand, dat zorgt voor stevigheid van het badpak en zorgt dus voor een mooier vlak daar waar je je buikje wil verdoezelen
  • Perfect voor mooie appeltjes: grote kleurvlakken of prints met grote vormen
  • Een badpak met een mooie voorgevormde cup dragen

 

Dus, vul je mandje vooral met leuke en fijne badpakken die aan deze voorwaarden voldoen en je zult zien dat jouw appel de mooiste van het fruitstrand is.

 

Een figuur als een peer, dan wil je een badpak met meer

Als sir met smaak ben ik ook gek op peren, dat zijn de dames met smalle schouders en volle billen en bovenbenen. Oké, eigenlijk mag je nooit appels met peren vergelijken. En dat doe ik dus ook niet, geef mij juist maar beide. Vol en rond is zeker gezond, zeg ik altijd maar! Ik adviseer maar zo, als je kiest voor een goed passend badpak komt je figuur altijd op haar mooist uit. Die heren hebben het toch maar makkelijk, al zal ik daar in de toekomst ook eens een blog aan weiden… Uw hond dwaalt weer af. Wat doet een peer, zodat zij smaakt naar nog meer:

 

De peer moet vooral WEL DOEN:

  • Ook jij kan de tankini heel goed hebben, want dat legt de nadruk op het kleine randje blote buik en daardoor leidt het af van je heupen.
  • Nadruk leggen op je borsten met ruches, felle kleuren en applicaties. Dus kies een badpak waar het accent op jouw welgevormde damesappels ligt.

 

Badpakken voor het zandloperfiguur met volle rondingen

Ben je als Sir Sebastian-fan gezegend met volle rondingen dan zeg ik, chapeau en houden zo! Toch merkt uw favoriete snuffelaar dat vrouwen met een zandloper figuur niets liever dan kleinere rondingen willen. Is mij een volkomen raadsel, maar goed. Want uw vrolijke viervoeter ziet dat vele vrouwen je figuur benijden dat mannen het niet nalaten om vol bewondering te kijken. Dus ben jij gezegend met mooie rondingen? Dan staat vrijwel ieder badpak of tankini je goed. Maar uw verfijnde knuffelhond heeft nog wel enkele tips: Wat je beter NIET kan DOEN met een zandloperfiguur is een geprint badpak of monokini. Dat zorgt dat je taille wegvalt, zonde want dan verberg je een van je beste punten. Eigenlijk kan je alles wel aan, maar wat je met een badpak zeker WEL kan DOEN:

 

  • Wear the tankini! Die legt de nadruk op het kleine randje blote buik, dat leidt af van je heupen zonder ze teniet te doen

 

Bent u lang van stuk, komkommer dan om een badpak

Bent u een van die gelukkige dames waar ik als Koninklijke poedel met geheven neus tegenop moet kijken? Dan heeft u eigenlijk geen klagen. Maar natuurlijk kan er altijd wel iets beter, jullie vrouwspersonen kennende. En er is ook niets mis met een beetje perfectie, binnen het redelijke uiteraard. Dus bekommert u zich om de volgende tips, dan zit u fris en fruitig met die eindeloze benen op het zomerterras. Dus wat ik je aanraad NIET te DOEN is, naja het spreekt voor zich, badpakken en monokini's dragen die te kort zijn, dat is natuurlijk niet fijn. En kies beter niet voor verticale patronen, die accentueren je lengte en dat hoeft niet altijd.

 

Maar wat de slanke dennen WEL kunnen DOEN:

  • Het maakt je nog eleganter als je kiest voor golvende patronen en vloeiende lijnen. Denk eens aan boho hippie sjiek patchwork.
  • Geef jezelf een beetje versiering en kies voor mooi linten of lekkere opvallende strikken, bijvoorbeeld op één schouder.

 

Uw fijnbehaarde vriend hoopt u hiermee op weg te hebben geholpen in de groentejungle van de badpakken. Een badpak voor elk figuur is trouwens bij mijn buren, Dutch Designers Outlet, helemaal niet duur! Dus ik zou zeggen, u bent er nu toch, haal profijt uit deze blog! (Ik ga ervan rijmen).

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!