Zoekfilter

Sapph Curvy Grote Maten BH's

 

Met Sapph Black heeft één van Europa’s grootste lingerie ontwerpers een grote troef in handen: een collectie ongelooflijk mooie grote maten bh’s die op elk vlak kunnen tippen aan de concurrentie in M of XXS. Sapph Black is een verfrissende manier voor een wereldberoemd merk in toplingerie om groots uit te pakken met sensuele lingerie die best een maatje meer mag zijn. Dutch Designers Outlet volgt de ontwikkelingen op de voet en geeft alle ruimte aan Sapph Black: grote maten lingerie van het allerhoogste niveau.

 

Bekijk ook: Alle groten maten BH's | After Eden D Cup & Up | Elbrina


Waarom jouw Sapph bh grote maten sexy maakt

Hopelijk had je het zelf al ontdekt, maar iedereen die online zoekt naar grote maten bh’s moet weten dat curvy en vol helemaal hot and happening zijn in de modewereld. Dat zie je op de catwalk en in de bladen, maar reken maar dat je het ook ziet onder de kleding van plus-sized dames over de hele wereld... Een Sapph Black grote maten bh mag gezien worden, en jij ook, want onze collectie vol Sapph slips, shorties en ander moois bewijst dat vrouwen met een beetje meer substantie minstens zo sensueel en sexy kunnen zijn als de slankste meiden uit de scene. Je Sapph Black grote maten bh is er tot in de puntjes voor ontworpen om jouw vormen maximaal tot hun recht te laten komen. Stevige zijpanden, slimme bandjes voor de juiste ondersteuning en cups die jouw rondingen in het beste daglicht zetten: Sapph Black is de lingerielijn waar curvy Nederland en België veel te lang op hebben gewacht.

 

Vind je Sapph Black grote maten bh online voor een droomprijsje

Zoals je begrijpt hebben we voor de grootste maten in designer lingerie altijd een speciaal plekje bij de grootste outlet van Nederland en België. Het geeft gewoon een goed gevoel om ook de grootste maten voor de kleinste prijsjes in ons assortiment op te nemen. De Sapph Black grote maten bh’s, slips en zelfs onze Sapph Beach plus-sized bikini’s leveren geen centimeter in op de kleine maatjes als het gaat om betoverende looks, schitterende stoffen in geraffineerde combinaties en een vormenspel waar menig heer en dame een blos van op de wangen zal krijgen. “Genieten met maten” noemen we dat hier. Als er trouwens één ding is waar jouw volgende Sapph grote maten bh niet bepaald groots in is, dan zal het de prijs zijn: het maakt ons niet uit wat je maten zijn, want iedereen houdt van slanke prijsjes. Als jij er nou voor zorgt dat je je elke dag geweldig voelt omdat je draagt wat je mooi vindt, dan houden wij onze prijskaartjes intussen op een streng dieet – hoef je daar alvast niet meer op te letten. Dat is dan weer het voordeel van online shoppen bij de grootste outlet in grote maten designer lingerie!   

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!