Zoekfilter

Dames Shorts

Bij Dutch Designers Outlet vind je meer dames shorts dan je ooit nodig zult hebben! Hier liggen meer dan tienduizend soorten top lingerie op je te wachten. Je weet dus zeker dat je hier precies de shorts vindt die je zoekt, in precies jouw maat, jouw kleur en jouw stijl. Wij leveren alleen A-merken, en dat doen we nog snel ook: in no-time je favoriete dames shorts in huis zonder de deur uit te hoeven, dat doe je alleen bij de grootste lingerie outlet store van Nederland en België! Scroll snel omlaag en lees alles over onze topcollectie.


Bekijk ook: Slips | Hipsters | Strings

- 70%
SALE - Dump

Eva Silk
Ivoor Short

29.95 8.99
- 70%
SALE - Dump
- 70%
SALE - Dump
- 70%

Eva Pearl
Ivoor Jarretelle

29.95 8.99
- 70%
SALE - Dump

LingaDore Daily Daily
Short

19.95

LingaDore Daily Daily
Short

19.95

Dames shorts door topdesigners

Op Dutch Designers Outlet vind je altijd alleen het beste op het gebied van designer lingerie. We hebben het grootste assortiment van België en Nederland voor je samengesteld, dus je mag er rustig op vertrouwen dat je de perfecte match voor je eigen stijl en je eigen lijf vindt. De lingerie ontwerpers van de gerenommeerde modehuizen waar wij mee werken staan garant voor alles waar Dutch Fashion Design sterk in is. Reken maar dat je hier slimme en doordachte lingerie vindt, uitgevoerd in de mooiste materialen en altijd met een scherp oog voor de nieuwste trends en ontwikkelingen. Voor onze dames shorts is het eerste uitgangspunt dan ook altijd een look die de balans vindt tussen elegant, vrouwelijk en sexy, maar die wel altijd gericht is op maximaal draagcomfort. Nederland heeft een reputatie hoog te houden op lingeriegebied, met grote namen als Marlies Dekkers, Sapph en After Eden. Daarom presenteert Dutch Designers Outlet speciaal voor jou een ijzersterke modetraditie waar we met z'n allen trots op mogen zijn!

Het mooie van dames shorts

Aan de basis voor het ontwerp van dames shorts staan de klassieke heren shorts en boxershorts. Voor ontwerpers is het natuurlijk leuk om te spelen met het onderliggende ontwerp, om van iets typisch mannelijks juist op en top vrouwelijke lingerie te creëren. Waar een heren short juist de wat hardere en scherpere vormen van een mannenlijf benadrukt, wordt in het basisontwerp voor dames shorts juist de vrouwelijkheid naar voren gebracht. Dat betekent ruim baan voor ronde vormen en sierlijke curves, waar dames shorts verrassend genoeg bijzonder geschikt voor blijken te zijn. De soepel aansluitende pasvorm van goed ontworpen shorts laat de golvende lijn van de heupen en je taille heel sterk uit de verf komen. Dat geeft niet alleen een supersexy en sierlijke uitstraling, maar het levert ook nog eens groot comfort op bij het dragen. Wat je ook over je designer dames shorts heen draagt, de lichte en elastische materialen zorgen ervoor dat je nauwelijks merkt dat je ze aan hebt. Let bij je keuze op de taillering van het model, maar vooral op de kortere of langere pijpjes die kenmerkend zijn voor dames shorts. Hier komt je persoonlijke voorkeur aan bod, want wat jij lekker vindt zitten, dat weet je natuurlijk zelf het beste. Duik daarom snel in ons enorme assortiment.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!