Zoekfilter

Stockings

Bij Dutch Designers Outlet vind je alles dat met hoogwaardig Nederlands lingerie design te maken heeft. Daarom ben je hier ook voor de meest elegante stockings op de juiste plek. Stockings of Panty's zijn niet alleen een sierlijke manier om voor warme benen te zorgen, maar Stockings zeker in combinatie met een mooie jarretelgordel zijn ze een onweerstaanbare klassieker in de geschiedenis van de ondermode. Dutch Designers Outlet heeft stockings & Panty's in het assortiment, dus bij ons kun je naar hartenlust mixen en matchen om de mooiste setjes tegen bodemprijzen aan huis bezorgd te krijgen!

Bekijk ook: Onderstukken | BH's | Badmode

Geen producten gevonden


Met stockings & Panty's zet je je beste beentje voor

Wat je persoonlijke smaak ook is op het gebied van lingerie, met een mooie panty of een mooi paar stockings eronder maak je er een prachtig geheel van. Deze ultieme toonbeelden van vrouwelijkheid doen wonderen voor ieder damesbeen, al was het maar door de sensuele symboliek die aan een mooi paartje kousen is verbonden. Met de juiste beenmode verbind je op een stijlvolle manier je keuze in lingerie met het jurkje, rokje, of mantelpakje dat je erboven draagt, waarmee je in elke setting een chique en geraffineerde indruk maakt die tegelijk zelfverzekerd en sexy is. Natuurlijk vind je op Dutch Designers Outlet alleen beenmode  van hoge kwaliteit, precies zoals je van ons gewend bent. Dat komt goed uit als je die nieuwe kousen meteen wilt combineren met een mooie lingerieset, omdat de kwaliteitsniveaus goed op elkaar aansluiten en je moeiteloos stijlvolle combinaties creëert. Als je het echt helemaal af wilt maken, kies dan voor de tijdloze en altijd prikkelende match tussen stockings en jarretels, die je natuurlijk ook met hetzelfde gemak en hetzelfde voordeel in onze webshop bestelt. Stockings & Panty's maken een tot in de puntjes verzorgde kledingcombinatie helemaal compleet, met de grandeur van klassieke filmsterren en modellen. Zo zet je letterlijk je beste beentje voor met de topkwaliteit beenmode van Dutch Designers Outlet!

Verschillende stijlen stockings & panty's

Om te bepalen welke beenmode het beste bij je stijl past zijn een paar zaken van belang. Natuurlijk is de kleur een eerste aandachtspunt. Op Dutch Designers Outlet vind je beenmode met allerlei verschillende prints, naden, patronen en dichtheden, die worden aangegeven in denier of den.  Bedenk dat de beenmode in het ideale geval niet alleen bij je lingerie moeten passen, maar ook een goede match moeten zijn voor de outfit die je erboven draagt. Verder is onze beenmode in verschillende lengtes beschikbaar, dus met alleen je schoenmaat ben je er nog niet! We hebben stockings die zelf ophoudend zijn, doordat ze een speciale silicone kousenband hebben waardoor ze niet afzakken, maar de echte classic stocking look bereik je natuurlijk met een mooie jarretelgordel erbij, waarmee je de stockings op de klassieke manier met clipjes op hun plaats houdt. Je merkt in onze webshop direct dat je korting enorm kan oplopen door onze designer outlet formule, dus eigenlijk houdt niets je nog tegen om bij dat supervoordelige lingerie setje meteen een paar prachtige klassieke stockings of mooie panty op de kop te tikken. We leveren het meteen tot aan je voordeur, dus niets houdt je meer tegen om met een mooi paar stockings of panty je eigen perfecte klassieke