DIM Boxershorts

DIM is een bekend merk uit 1953 dat een van de marktleiders is in heren boxershorts. De DIM herenboxers, zijn gemaakt van uitstekende katoensoorten en hebben een perfecte pasvorm. Het ondergoed van de Franse ondergoedspecialist DIM staat voor kwaliteit en innovatie steeds in lijn met de laatste modetrends en met een ontegensprekelijke Franse 'touch'.


Geen producten gevonden


DIM Boxershorts bij Dutch Designers Outlet

Mooie, sierlijke pasvormen zijn een constante factor in elke collectie die DIM underwear uitbrengt. Dat werd eigenlijk wel een keertje tijd: een gespecialiseerd modehuis dat ontwerpen voor mannen maakt met dezelfde zorg en aandacht als de dameslingerie designers. Denk nou niet dat DIM boxershorts niet mannelijk zijn, want de atletische kracht spat er gewoon vanaf. DIM kiest er niet voor om schreeuwerige en extreem drukke prints op ontwerpen te printen, maar vertrouwt op de subtiele schoonheid van effen, basic en stoer mannendesign. Daarmee weet elke DIM boxershort feilloos de juiste nadruk te leggen op de lijnen, vlakken en hoeken die de taille, heupen en billen van de man er op hun best uit laat zien. Een beetje ‘less is more’, maar dan met een onvervalst vleugje Parijse charme, dat is je nieuwe Dim boxer in het kort.

 

Meet your new DIM underwear...

Als verantwoordelijke lingerie outlet moeten we je op dit punt misschien even waarschuwen: je staat op het punt om je nieuwe favoriete merk te ontdekken. Nu de DIM boxers steeds vaker opduiken bij de betere – en duurdere – winkelketens, ontdekken meer en meer mannen wat de sterke stijl van DIM underwear ze te bieden heeft. Het grote probleem met die winkelketens is natuurlijk de forse bedragen die daar worden gerekend, terwijl jij en Dutch Designers Outlet heel goed weten dat het ook anders kan... Goed om te zien dat jij je niet laat inpakken door verkooppraatjes in dure boetiekjes. Jij shopt namelijk slim, snel en vooral heel voordelig bij de grootste outlet store in ondermode van Nederland en België. Dat loont onmiddellijk, want hier vind je DIM ondergoed in alle soorten en maten, maar dan voor een prijs waarvoor je ze eigenlijk niet kunt laten liggen. Trek ze daarom maar gewoon aan, zodat je persoonlijk kunt ervaren hoe het beste van traditioneel ontwerp en moderne mannelijkheid elkaar ontmoeten in de ontwerpen van jouw eigen nieuwe DIM underwear.

 

DIM houdt het slim

Binnen de DIM underwear collectie is een speciale lijn nog extra het vermelden waard: de DIM Smart boxer. Alsof het draagcomfort van de reguliere DIM boxershorts nog niet goed genoeg is, heeft de DIM Smart nog meer zorg en aandacht besteed aan de taillering, een superdunne stof die aanvoelt alsof je eigenlijk niets draagt, en een geweldige ademende en vocht absorberende kwaliteit. Heel praktisch voor de actieve man die zich graag totaal op z’n gemak voelt terwijl hij zijn topprestaties neerzet. Kijk zeker even tussen ons aanbod voor deze speciale boxers, maar vergeet daarbij zeker niet dat elke afzonderlijke DIM boxer je begrip van ‘lekker soepel bewegen’ behoorlijk op gaat rekken. Nou maar hopen dat dat begrip net zo elastisch en sterk is als de materialen van je nieuwste DIM boxer....

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!