Zoekfilter

Heren, weleens aan een HOM string gedacht?

Kijk daar houden we van, mannen met lef en gevoel voor stijl. En een lekker kontje. Ja sorry, een beetje recht door zee, maar dat kan je verwachten als je je hult in een HOM string. Daaraan herken je de stijlvolle man met een fijne achterkant en een goede smaak. Dutch Designers Outlet houdt ervan mensen met stijl goed te kleden, ook al heeft het weinig om het lijf. Daarom is de herenstring een item dat zij graag verkopen aan de stijlvolle  lefgozers van deze wereld.

Zet een streep door saaie heren strings

De Hom strings zijn gemaakt van een comfortabele microfiber stof en hebben een goed gesneden pouch. De strings zijn verkrijgbaar in een aantal zeer modieuze kleuren en subtiele dessins. Daarin kan jij je juwelen met zorg bewaren, terwijl je aan de andere kant verrassend weinig verhullend bent. Wij zijn van mening, als je iets te showen hebt doe het dan goed! De saaie herenstring is wat ons betreft verleden tijd. Stijlvol is sexy en HOM heeft dat heel goed begrepen.

 

Strak in het pak, strak in de string

Jouw goede jeans tonen toch een heel stuk strakker met een fijne HOM herenstring. Jouw partner vindt het helemaal niet erg als de jeans zakt en lekkere eye candy tevoorschijn komt. Zo heeft iets dat weinig om het lijf heeft, een opvallend fijne inhoud. Onder een pak is een heren string ook uiterst comfortabel en stijlvol. Dames en heren houden van heren in pak, zeker als je subtiel laat zien wat je in huis hebt, zonder direct alles weg te geven. Laat de player in je maar los.

 

De HOM heren string shop je online

Bij Dutch Designers Outlet houden we van een fijn uitzicht en van fijne prijsjes. En de HOM strings bieden we aan in de sale. Dus als jij van ondergoed houdt dat stijlvol is, maar weinig om het lijf heeft en ook nog eens je portemonnee spaart, dan dagen we je uit de strings in het mandje te laten glijden. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur, dan verzenden we je pakketje dezelfde dag nog. Stop en shop bij Dutch Designers Outlet.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!