Zoekfilter

De beste lingeriemerken in een overzicht

Wat het beste merk dames lingerie is, is moeilijk te zeggen. Er zijn immers zovéél merken en al die merken hebben hun eigen signatuur wat het lastig maakt de strijd om de titel 'beste lingeriemerk' toe te kennen.

 

Al die verschillende merken zijn ontstaan vanuit visies; vanuit lingerieontwerpen. Ontwerpen die gericht zijn op allerdaagse comfort tot verleidelijke details voor het oog (vaak die van een ander). In iedere categorie - laten we het zo bekijken - is wel top 3 te formuleren. Dutch Designers Outlet weet in ieder geval tenminste één merk te benoemen die het vak heel goed heeft verstaan. En aangezien over smaak niet valt te twisten, kan onze top 3 lingeriemerken wat afwijken van jouw top 3.

 

Bij Dutch Designers Outlet presenteren we je tientallen merken waarmee we antwoord kunnen geven op de meeste vragen. Wat te denken van de alom bekende Marlies Dekkers tot een misschien minder bekende - maar niet mindere ontwerper - naam als Louisa Bracq. Beide lingeriemerken vind je bij ons voor outlet prijzen!

 

We willen geen van onze gewaarde leveranciers tekort doen. We sommen ze je hier onder op maar zullen daaronder een paar rating-lists tonen. Gebaseerd op onze professionele kijk, de mening van Sir Sebastian en natuurlijk aan de hand van verkoopcijfers.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!