Zoekfilter

Björn Borg Shorts

Björn Borg shorts met korting kopen? Dan zit je op deze pagina meer dan goed. Het ondergoed van de bekende Björn Borg is al jaren bekend bij het grote publiek. De sportieve looks van dit überbekende merk geven je ondergoedlade een fris en sporty gevoel. Daarnaast heeft dit merk zich de laatste jaren steeds meer ontwikkeld en is de sportieve look gaan combineren met basics kleuren en mooie snit. Dit alles bij elkaar maakt Björn Borgs shorts werkelijk een winnaar voor in je kast.

Sportieve shorts van Björn Borg

Naast de sportieve shorts van Björn Borg zijn de ontwerpers van dit lingeriemerk gespecialiseerd in het maken van de meest comfortabele shorts ever. Logisch, want als je de hele dag -sportief- in de weer bent is het laatste waar jij je druk om wilt maken, een knellende of vervelend ondergoedgevoel. Het ondergoedgevoel van Björn Borg is meer dan comfortabel te noemen, we garanderen je dat je af en toe moet checken of je je short wel hebt aangetrokken in de ochtend. Want je voelt het niet en gaat naadloos op onder je bovenkleding. Precies wat we zoeken toch?!

 

Game, set and match voor Björn Borg shorts

Tel je alle ingrediënten die in het ontwerpen en produceren van Björn Borg shorts zijn gegaan bij elkaar op, dan kan het niet anders dan dat we een winnaar hebben. Wij hebben namelijk de laatste winnende set toegevoegd: de prijs, of eigenlijk de kortingen! Bij Dutch Designers Outlet vind je Björn Borg shorts met kortingen van 50%, 60% en soms zelfs 70%. Wat een heerlijke overwinningsroes is dat als je gaat afrekenen. Voor het eerst kan jij een game, set and match winnen met hele lage scores. Wordt je portemonnee ook blij van, daar willen we de dubbele cijfers toch echt behouden!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!