Sapph Dames Shorts

Sapph shorts, tuurlijk hebben we die bij ons in de rekken hangen voor je.
Bij Dutch Designers Outlet hebben we altijd de ondergoed collecties van Sapph in de rekken hangen. Want het is geen geheim: bij de grootste lingerie outlet van het land zijn we al dol op dit eigenwijze merk. En zoals je van ons gewend bent, niet alleen de Sapph shorts liggen in overvloed voor je klaar, ook de kortingen op deze lekkere bil-flatterende onderbroekjes is nog steeds heel lekker. Tot wel 85% korting geven wij je op je nieuwst Sapph shortje. Ondergoed moet niet alleen goed zitten, het moet er ook goed uitzien en een goede korting…altijd heel heel goed!


Sapph shorts, de short cut naar sexy dames slipjes

Als de ontwerpers achter het succesvolle Nederlandse merk Sapph ergens voor gaan, dan pakken ze het ook meteen goed aan. Op de eigen eigenwijze wijze. Want het is de ontwerpers van Sapph wel toevertrouwt dat jij de sappigste shorts bij Sapph kan kopen. Dat geldt dus ook voor de Sapph shorts die je vindt op Dutch Designers Outlet, want hier komt de kerngedachte achter dit modehuis weer duidelijk naar voren: Jij bent de meest sexy vrouw die er is, en wij zorgen ervoor dat jouw lingerie dat ook uitstraalt!

 

Sensuele dames shorts van Sapph

De sensuele en geraffineerde vrouwelijke looks waar Sapph altijd zo sterk in is bepalen de pasvorm, maar oh wat zit het model lekker. Dat komt omdat de typerende korte pijpjes je alle bewegingsruimte geven die je maar wensen kunt. De gebruikte stoffen zitten als een tweede huid op je eigen huidje en de dessins zijn om je vingers bij af te likken zo mooi, leuk of grappig. Het is dat we weten dat de dames shorts ooit zijn ontworpen omdat wij dames altijd in de shorts van onze mannen liepen, anders zou je denken dat het comfort juist voor de heren model had gestaan. De heren eisten hun boxershorts weer terug, en zo zijn de vrouwen shorts ontstaan. Wij denken dat de heren best wel jaloers zijn op de lekkere designs die onze billen omarmen.

 

Sapph shorts met korting bij Dutch Designers Outlet

Ben je helemaal om en wil je ook van die bil knuffelende shorts van Sapph. Scrol dan lekker door onze collectie heen en pak die fijne korting op alle sappige shorts die je kan vinden. Zo is jouw ondergoed collectie weer up-to-date en kijkt je date de ogen uit als jij je jeans uitzwiert. En met die kortingen die wij geven, kan je er ook gerust twee kopen. Op één been kan je niet lopen, toch?

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!