Strings After Eden

Wanneer je After Eden ondergoed kent, dan weet je dat dit merk het summum is op Nederlands lingeriegebied. Daarom mogen zij ook niet ontbreken in ons aanbod, want wij verkopen alleen Nederlands beste merken. We focussen op deze pagina vooral op de bilpartij, want jij bent op zoek naar een After Eden string. Laten we die in grote getalen in ons magazijn hebben liggen, met hele fijne kortingen. Want een string heeft weinig om het lijf, dus daar moet een dito prijs aan hangen.


De mooiste After Eden strings in de sale

Er zijn heel veel soorten strings, maar de After Eden strings kenmerken zich zeker wel door de fijne afwerking en meesterlijke vormgeving. Dat is precies waarom After Eden strings zo’n wereldwijde damesfavoriet zijn. Met producten van dit niveau maak je elke dame blij, en we horen de heren ook niet mopperen! Daarom vind je bij de Dutch Designer Outlet, de grootste lingerie outlet van Nederland en België, standaard een voorraad After Eden strings. En die geven we kortingsprijzen die nog piepkleiner zijn dan de ontwerpen van deze bijna onzichtbare wereldtoppers! Je showt alles aan de achterkant, terwijl je voorzijde beeldig blijkt verpakt. Dat zijn de sterke punten van After Eden strings.

 

After Eden strings: zo veel kwaliteit in zo weinig stof

Vrouwen terecht trots laten zijn op hun eigen lichaam, dát is de missie van het After Eden designer team. Een goed gevoel hebben over je eigen figuur en looks kan natuurlijk op allerlei manieren, maar de verfijnde ontwerpen die je in After Eden strings terugziet helpen je sowieso de goede kant op. Ook al zijn After Eden strings klein van stuk, zoals dat nou eenmaal hoort bij deze sexy lingerie, je merkt aan elke steek, elke plooi en elk stofje dat het merk groots is in zo veel mogelijk kwaliteit in zo weinig mogelijk string verwerken. En het fijne is, je voelt niet dat je ‘m aan hebt, die string. Dat is echte comfort. Niet de hele dag voelen dat 'r iets tussen de billen schuurt, maar bij elk toiletbezoek verrukt zijn over het stukje ondergoed design aan je lijf. Om het daarna meteen weer te vergeten. Dát kenmerkt de echte merken.

 

De kleinste prijzen voor de mooiste strings van After Eden

Dus, hoe mooi is het als je zeker weet dat je lingerie compleet onder de radar blijft terwijl jij je in complete vrijheid door je dag heen beweegt, terwijl je het vertrouwen voelt dat alleen de beste designer ondermode je kan geven? Dat gevoel gunnen de ontwerpers van After Eden strings iedere vrouw, dus maak er meteen gebruik van met de vlijmscherpe prijzen van Dutch Designers Outlet! Nog zo’n fijn voordeel: bestel je op werkdagen voor 16.00 uur, dan verzenden wij het dezelfde dag nog. Heb jij snel al je design kleinigheden in huis.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!