Zoekfilter

Sport bh's

Ook voor een actieve lifestyle met gezonde gewoontes zoals fitness, yoga, of hardlopen komen slimme sporters uit bij de collectie sport bh’s van de grootste outlet van Nederland en België als het om designer lingerie gaat. Een goede sport bh is voor veel vrouwen een verademing, of het nou voor de gym is of gewoon voor je werk. Maar waarom zou praktisch en comfortabel niet gewoon heel mooi en vrouwelijk mogen zijn? Misschien nog wel een beetje sexy ook? Precies: met een sport beha van de juiste designer ben je onder alle omstandigheden perfect in vorm.

 

Bekijk ook: New Arrivals | Dames Lingerie | Dames Badmode | Basics

 

Push-up sport bh’s houden je onder alle omstandigheden overeind

Natuurlijk is de basisgedachte achter het ontwerp van een goede sport bh stevige ondersteuning onder veeleisende omstandigheden. Vrijheid is leuk, maar geen enkele sportster houdt van borsten die alle kanten op gaan. Gelukkig maar dat een sport bh van een top designermerk als Björn Borg, Emporio Armani, of Triumph je in elke situatie stevig overeind. Het mooie van een sport bh op dit niveau is dat je voor die extra steun niets inlevert op kwaliteit en draaggemak, want hier merk je dat goede ontwerpers nadenken over de materialen en technieken die ze voor hun sport ondermode gebruiken. Denk aan soepele, elastische en ademende textielsoorten, gecombineerd met gebruik van de nieuwste technieken om de beste eigenschappen samen te brengen voor optimale prestaties. Denk ook aan naden en zomen die zo zijn gestikt dat je er niets van voelt, ook als je in een bijna onmogelijke yogapositie zit. De stofsoorten houden je lijf koel bij inspanning, maar laten overtollige warmte en transpiratie ontsnappen. Zo zorg je ervoor dat je op de beste manier omgaat met je eigen vrouwelijke curves, zonder ongemak en altijd in de gedistingeerde stijl die de beste merken in huis hebben.

Sport bh's: Sierlijk en atletisch, maar wel in lijn met de laatste trends en collecties

Push-up sport-bh’s van de grote lingeriemerken hebben naast hun hoogwaardige materialen en ultracomfortabele ontwerp nog een belangrijk pluspunt: ze zien er fantastisch uit – en jij dus ook. Laten we eerlijk zijn: als je dan toch naar de gym gaat om aan die fitte look te werken, dan wil je er toch ook best een beetje leuk uitzien? Kijk, dat is dus precies het punt waarop alles samen komt: op zo’n moment weet je weer waarom je voor de beste keus in extreem scherp geprijsde designer lingerie bij Dutch Designers Outlet moet zijn. Een sport bh is nou eenmaal performance lingerie, dus bij ons weet je zeker dat je vast een goed begin maakt als je in topvorm wilt komen en blijven.